Audiovector R 3 Avantgarde

Kód:
R3AA
Výrobce:
Cena s DPH: 224 990 Kč
Cena bez DPH: 185 942,15 Kč
Skladová dostupnost:
ihned
Varianta zboží:
africké růžové dřevo

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Audiovector R 3 Avantgarde

Druhý nejvyšší model v řadě SR 3 podlahových sloupových reprosoustav.

Maximálně vyladěný model perfektně hrající reprosoustavy. Dvouapůlpásmová reprosoustava s basovými/středobasovými reproduktory o průměru 165 mm a výškovým reproduktorem Avantgarde. Má prakticky stejnou ozvučnici se zaoblenými bočnicemi - neparalelními stěnami jako celá modelová řada, která potřebuje jenom minimální tlumení, což se příznivě projevuje na ""živosti"" zvuku. Reprosoustavy Audiovector jsou připraveny excelovat v každém okamžiku. Pokud po čase vzniknou ještě vyšší nároky na zvuk reprosoustav je možné využít zvukovéhý tuningu Audiovector IUC a povýšit stávající model na Avangade Arreté. Vyrobeno v Dánsku. VYLADĚNÉ REPRODUKTORY Reprosoustava SR 3 Avantgarde Arreté je výkonná a velmi dobře vyladěná. Má stejnou ozvučnici se zaoblenými neparalelními stěnami jako všechny modely série SR.

Má speciální základnu se štěrbinami - Superstand do které vyúsťuje bassreflexový rezonátor. Přední stěna je zesílena rovným, zadní stěna zaobleným laminátovým sendvičem. Zadní díl je opatřen dvěma průduchy z oddělené komůrky výškového reproduktoru. Vstupy frekvenční výhybky jsou vyvedeny na tři páry reprosvorek. Součástí výhybky je i vypínatelný ARA filtr, který potlačuje o 2 - 3 dB frekvence mezi 200 - 500 Hz. Ten najde využití v místnostech s horší akustikou. Vzájemné ovlivňování reprosoustavy a podlahy potlačují vyladěné listové pružiny držící odhmotňovací hroty.

REPRODUKTOR AIR MOTION TRANSFORMER Výškový reproduktor Avantgarde byl navržen pro modely Signature. Použití reproduktoru s principem Air Motion Transformer v inovované podobě znamenalo určitou revoluci. Jeden reproduktor se schopností přenášet široké frekvenční pámo od 2900 Hz do více než 50.000 Hz! SPLNĚNÝ SEN Reproduktorem Avantgarde se splnil sen, o použití jednoho reproduktoru pro široké výškové pásmo. Na místo použití dvojice výškového a supervýškového reproduktoru se všemi fázovými problémy, které představuje jejich spojení mohl konstrukční tým Ole Klifotha použít jediný systém. Pro dosažení plynulého přechodu ze středních frekvencí a využití jeho rychlé odezvy na signál bylo nutné upravit frekvenční výhybku a vyvinout i nový středobasový reproduktor. STŘEDNÍ PÁSMO NOVĚ Bylo potřeba zkonstruovat i odpovídající reproduktor pro střední pásmo.

Proto byl navržen nový středotónový systém s rozsahem až do 10.000 Hz. S výškovým bezkompresním systémem Audiovector Avantgarde s Air Motion Transformer, využívající SEC provedení se 30% vyzařováním dozadu vytvoří velmi rychlou dvojici s transparentním zvukem připomínajícím elektrostatické reproduktory, ale s mnohem dynamičtější reprodukcí. To je činí nejlepší v reprodukci jakéhokoliv žánru hudby. Časem zvýšené nároky na kvalitu zvuku je možné uspokojit v rámci konceptu IUC a stávající model SR 3 Avantgarde, vylepšit na najvyšší model v řadě S3 Avantgarde Arreté.

KDO JE AUDIOVECTOR Značka Audiovector byla založena Ole Klifoth pod názvem F3 / LYD v roce 1979. Hlavním předmětem podnikání je design, návrh a výroba high-end reprosoustav pro domácí použití. Za celou dobu existance bylo navrženo a vyrobeno mnoho modelů reprosoustav. Více jak 80% všech prodaných párů od vzniku společnosti je neustále v provozu a jejich majitelé jsou plně spokojeni. Využívají faktu, že reproduktor umí žít právě jejich život, sdílet jejich pocity, nálady, být s nimi v malém podkrovním pokojíku, nebo v prostorném obývacím pokoji starodávné vily.

EXKLUZIVNÍ DÝHY A BARVY Designéři a stylisté vybraly pro tuto sérii exkluzivní barvy a dýhy. Použitá povrchová úprava byla zvolena pro nejlepší kvalitu a trvanlivost. SILNÝ A HLUBOKÝ BASS

Basový reproduktor osazený v modelech Avantgarde a Avantgarde Arreté, je navržen tak aby reprodukovat plné, hluboké a silné.

AVANTGARDE Výškový reproduktor Avantgarde Arreté je schopen vyzářit frekvence i přes 50 kHz, a zajistí, že všechno v rozsahu lidského sluchu je reprodukováno perfektně.

Technické parametry

Systém 2,5 pásmový bass-reflex
Výškový reproduktor R AMT - Air Motion Transformer,
do zadu otevřená komora SEC
Basové/středobasové reproduktory 2 x 165 mm (6,5")
membrány z kompozitního sendviče
pryskyřice s karbonovými vlákny
Frekvenční pásmo 25 Hz - 53 kHz (- 6 dB)
Citlivost 90,5 dB
Impedance 8 Ω
Dělící frekvence 280 / 3000 Hz
Maximální příkon 300 W
Bass reflex Spodní s vyzařováním do speciálního podstavce
Terminály bi-wire
Rozměry (š x v x h ) 230 x 1 034 x 360 mm
Provedení White silk- hedvábně bílá
Italian valnut - italský ořech
African rosewood - africké růžové dřevo
Black stained asch - černý jasan
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

Audiovector QR7 SE bílé

Model QR 7 SE je nejvyšší vlajkovou lodí řady QR SE, která je vybavena obrovským 2×8palcovým basovým systémem, 6palcovým středovým reproduktorem a příjemným, ale detailním výškovým reproduktorem AMT. Tento reproduktor je ideální pro ...

Audiovector QR7 SE bílé
Kód: qr7sew
139 990 Kč bez DPH 115 694,21 Kč
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0