akce

Naim Uniti Atom HDMI + Cabasse Murano

Kód:
unitiatommurano
Běžná cena: 169 990 Kč
Ušetříte: 20 000 Kč (12%)
Cena s DPH: 149 990 Kč
Cena bez DPH: 123 958,68 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Naim Uniti Atom HDMI + Cabasse Murano

Sada s příjemným analogovým zvukem a kultivovaným přednesem.

Naim Uniti Atom HDMI

Špičkový streamer a integrovaný zesilovač s rozšířenou konektivitou o HDMI ARC rozhraní, díky kterému se otevírá svět špičkového zpracování zvuku TV přijímače, herní konzole apod. ATOM je základním stavebním prvkem nejenom v přírodě, ale také u nás, v sérii UNITI. Vyhledávání a poslouchání hudby z internetu, kvalitní reproduktorové soustavy, řízení pomocí aplikace v telefonu, toť vše, co je třeba k provozu této kompaktní high-endové jednotky. Plná konektivita, streaming, poslech internetových rádií, výrazný kvalitativní posun při rozšíření o externí napájecí jednotky nebo koncové stupně NAIM, není toho málo, co tento všeuměl nabízí. DNA naší společnosti jeho obvody protéká zcela bez kompromisů, tedy se stavte a poslechněte si, jak zní kompaktní zařízení, které se hrdě hlásí k naší konstrukční škole.

  • Audio vstupy 2x optický TOSLink (až 24 bit/96 kHz), 1x koaxiální RCA (až 24 bit/192 kHz, DoP 64 Fs), 1x RCA, 2x USB Typ A (přední a zadní panel)
  • Audio výstupy: 1x Stereo pro koncový zesilovač, 1x RCA výstup pro subwoofer, 1x 3,5mm sluchátkový Jack

Cabasse Murano

KOMPAKTNÍ A ELEGANTNÍ Murano je nejmenší z našich velkých koaxiálních reproduktorů. Výjimečná ve všech registrech nabízí luxusní a elegantní povrch z designu a montáže v našich dílnách ve Francii.

TWEETER-MEDIUM COAXIAL BC13 Srdce mluvčí triaxial TC23, který tým včetně našich referenčních systémů sféry a oceánu, sestaveny a testovány v našich francouzských dílen je BC13 zaručuje dokonalé věrnostní známky, bez vynalézavosti nebo únava ucha, s hloubkou a realismem bezkonkurenční zvuk. Vybavili jsme jej novým hliníkovým vlnovodem speciálně navrženým pro optimální práci s subwooferem Murano.

ČISTÉ MEMBRÁNOVÉ RYBY VČELŮ Nový basový reproduktor 17ND36 byl speciálně navržen pro Murano . Abychom dosáhli hlubokých a rychlých basů v malém objemu skříně, naši inženýři miniaturizovali koncept 55 cm koule. Konkávní membrána s voštinovou strukturou má velmi vysokou tuhost a vynikající tlumení umožňuje velké deformace bez deformace. Vedený dlouhou cívkou ponořenou do vzduchové mezery 45 mm nadměrného motoru o hmotnosti čtyř kilogramů, tento reproduktor dává muranovi hrob čistotu a pevnost krystalu.

HDSE FILTRY Protokol Cabasse opatření v bezodrazové komoře se domnívá, že opatření v ose a 360 ° pro dokonalou kontrolu směrovosti a celkového vyzářeného výkonu v souladu se zásadou Cabasse homogenní distribuce energie HDSE zvuku ( v angličtině homogenní distribuce zvukové energie). Přímé zvuky a odrazené zvuky jsou homogenní, zvuková scéna je široká a stabilní.

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

Monitor Audio Silver 500 7G black gloss

Elegantní Silver 300 7G Ash od Monitor Audio nabízí nově vyvinuté měniče Rigid Surface Technology (RST) II pro co nejpřirozenější zvuk. Jsou navržené tak, aby snižovaly zkreslení. Jedná se o nejoblíbenější model řady Silver.

Monitor Audio Silver 500 7G black gloss
new
Kód: MonitorAudioSilver 25007Gblack gloss
64 990 Kč bez DPH 53 710,74 Kč
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0