REL T7X Black

Kód:
t7xb
Výrobce:
Cena s DPH: 30 990 Kč
Cena bez DPH: 25 611,57 Kč
Skladová dostupnost:
Na objednání

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: REL T7X Black

T / 7x je perfektní odpověď pro skutečný svět. Je dostatečně kompaktní (a dostatečně krásný) na ukončení argumentů dříve, než začnou; zatímco dostatečně silný, aby snadno odpověděl na většinu potřeb, a dostatečně vyvážený, aby se krásně spojil s mnoha kvalitními reproduktory a stále dostatečně flexibilní, aby fungoval ve speciálních aplikacích.

Legendární připojení REL na vysoké úrovni a rychlé filtry jsou významnou kapitolou příběhu REL. Připojení prostřednictvím výstupů reproduktorů vašeho zesilovače bez čerpání jakéhokoli výkonu se může zdát jako kouzlo, ale skutečné kouzlo spočívá ve způsobu, jakým zvuk získává přirozený charakter a plynule se mísí s vašimi reproduktory. Unikátní ladění a speciální omezovače znamenají, že T / 7x zní svěžeji, rychleji a dynamičtěji než dříve.

T / 7x je bez výhrad jedním z nejvyváženějších REL všech dob. Aby bylo dosaženo dokonalého vyvážení, musí sub-sub vyvážit rychlost proti vysoké rychlosti a přitom zajistit skutečnou hloubku prodloužení - a to ve fyzicky harmonickém balíčku. T / 7x dokáže, aby to všechno vypadalo snadno. Rychlý a delikátní pro dokonalou směs, může vylézt výjimečně hluboké, ladné basy, které jsou v rozporu s jeho velikostí a hrají hlasitěji, než většina bude kdy požadovat.

NEOMEZENÉ MOŽNOSTI - možnost bezdrátového připojení beze ztráty.

Ve společnosti REL jsme si vytvořili ryzí reputaci pro budování nejlepších znějících a nejrychlejších bezdrátových systémů dostupných v tomto odvětví. REL se nikdy nespoléhá na digitální kompresi, protože má za následek tenký, neživý zvuk. Místo toho jsme zdokonalili (volitelný) bezdrátový systém Arrow ™; tak rychle a dynamicky, že pohodlně podporujeme používání bezdrátového připojení na jednom kanálu dvojice REL, zatímco druhý kanál může být připojen pevně kabelem.

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0