Klipsch R-800F

Tato nová generace reproduktorů Klipsch Reference zaznamenala výrazné zvětšení velikosti klaksonu Tractrix, který probíhá od jednoho okraje reproduktoru k druhému.

Kód:
R800FPAR
Výrobce:
Cena s DPH: 26 990 Kč
Cena bez DPH: 22 305,79 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Klipsch R-800F

Sloupový reproduktor Klipsch Reference R-800F je 2pásmový bassreflexový model ze série Klipsch Reference 2022 . Reproduktor Klipsch Reference R-800F, který nahrazuje Klipsch R-820F, vyniká v několika bodech. Obsahuje zcela nový klakson Tractrix a středobasový měnič nové generace. Estetika byla také přepracována, výsledkem čehož je poutavější vzhled bez viditelných šroubů. Linie jsou plynulejší a povrchová úprava se odlišuje od předchozí generace prémiovým vzhledem. Sloupový reproduktor Klipsch R-800F má přípustný výkon 150 wattů RMS (špičkový výkon až 600 wattů) s citlivostí 98 dB. Po celá desetiletí jsou akustické klaksony, kterými jsou reproduktory Klipsch vybaveny, jedním z jeho nejcharakterističtějších znaků. Americký výrobce používá tuto techniku ​​již od vynálezu reproduktoru, v době, kdy zesilovače produkovaly jen několik wattů.




Tato nová generace reproduktorů Klipsch Reference zaznamenala výrazné zvětšení velikosti klaksonu Tractrix, který probíhá od jednoho okraje reproduktoru k druhému. Ve spojení s 2,5 cm hliníkovým kopulovitým výškovým reproduktorem tento nový klakson Tractrix výrazně zlepšuje šíření středních a vysokých frekvencí k posluchači, což vede k lepší přesnosti prostorového rozložení zvukové scény. Horn Tractix také zvyšuje účinnost výškového reproduktoru ve středních frekvencích, tedy vyžaduje méně energie ze zesilovače. Výškový reproduktor je navíc osazen na kaptonovém závěsu LTS, který zajišťuje výborné tlumení vibrací těla. Zvuk dodávaný reproduktorem Klipsch R-800F je proto snadno srozumitelný, přesný.




Reproduktor Klipsch Reference R-800F využívá dvou basových a středotónových měničů nové generace o průměru 20 cm. Polymerní membrána TCP potažená mědí (technologie Spun-Copper Thermoformed Crystalline Polymer - tepelně tvarovaný krystalický polymer a spřádaná měď) má krystalickou strukturu, díky které je strukturálně pevnější, přičemž si zachovává svoji lehkost. To zlepšuje náraz a odezvu membrány a zároveň zabraňuje poškození způsobenému opakovaným pohybem. Tyto reproduktory těží z bass-reflexního zatížení. Průduch umístěný na zadní straně reproduktoru vede k klaksonu Tractrix, který optimalizuje proudění vzduchu pro velkorysé a živé basy bez zkreslení nebo turbulencí, abyste mohli těžit z lepšího základu a výraznějšího vlivu v nízkém pásmu. Reproduktor Klipsch Reference R-800F využívá MDF ozvučnici s černou vinylovou povrchovou úpravou podobnou dřevu. Absence viditelných šroubů na přední straně a širší pavilon Tractrix mu dodávají mnohem elegantnější vzhled než předchozí generace.




Tento reproduktor je dodáván s ochrannou mřížkou pro magnetické připevnění. Sloupový reproduktor Klipsch R-800F lze snadno kombinovat s vertikálním efektovým reproduktorem Klipsch R-40SA pro šíření zvukových efektů Dolby Atmos a DTS:X. Ve skutečnosti má vedle své hlavní svorkovnice vstup věnovaný efektům Atmos, který vede k výstupu v horní části v zadní části skříňky. Po umístění reproduktoru Klipsch R-40SA na sloupový reproduktor Klipsch R-800F je jeho připojení velmi jednoduché. Reproduktor Klipsch R-800F pokrývá frekvenční rozsah mezi 34 Hz ​​a 21 kHz. Jeho nominální přípustný výkon je 150 wattů RMS, s možností příjmu až 600 wattů špičkově. Jeho vysoká citlivost (98 dB) a nominální impedance 8 ohmů jej umožňují kombinovat s většinou hi-fi zesilovačů a AV receiverů, dokonce i se skromným výkonem. Dá se použít jak pro hi-fi poslech, tak iv systému domácího kina jako reproduktor s prostorovými efekty.



Vlastnosti

  • LTS hliníkový výškový reproduktor
  • Pavilon Tractrix 90° x 90°Série:
  • Reference II
  • Impedance:8 Ω
  • Dělící frekvence: 1400 Hz
  • Doporučený výkon zesilovače: 150 W - 600 W
  • Senzitivita: 98 dB/W/m
  • Frekvenční odezva: 34 Hz ​​až 21 kHz (+/- 3 dB)
  • Hmotnost: 24,5 kg
  • Rozměry: 1093 mm x 277 mm x 443 mm
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0