Cabasse Pearl Akoya Gloss Black 1 pár + Pearl Akoya Stand 1 pár

Cabasse THE PEARL AKOYA je luxusní bezdrátový reproduktor určený těm nejnáročnějším uživatelům. Kombinuje vynikající design, materiály nejvyšší kvality a vynikající zvuk. Je kompaktnější, mladší bratr modelu PEARL, který je na trhu Hi-Fi velmi úspěšný. Ko

Kód:
CPAkoyaBpar
Výrobce:
Cena s DPH: 100 990 Kč
Cena bez DPH: 83 462,81 Kč
Skladová dostupnost:
ihned
Varianta zboží:
Vysoký lesk, černý

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Cabasse Pearl Akoya Gloss Black 1 pár + Pearl Akoya Stand 1 pár

Cabasse THE PEARL AKOYA je luxusní bezdrátový reproduktor určený těm nejnáročnějším uživatelům. Kombinuje vynikající design, materiály nejvyšší kvality a vynikající zvuk. Je kompaktnější, mladší bratr modelu PEARL, který je na trhu Hi-Fi velmi úspěšný. Koncepčně toto zařízení funguje přesně jako vlajková loď Cabasse Sphére. Je to koule, ve které jsou reproduktory namontovány koaxiálně. Všechny zvuky, ať už nízké nebo vysoké, začínají na stejném místě v prostoru - všechny reproduktory jsou velmi blízko u sebe. Rovněž směrování celku není náhodné, široká disperze poskytuje „sweet spot” - místo, kde hudba z reproduktoru zní nejlépe v místnosti. V praxi to umožňuje dosáhnout velmi efektivního oddělení zvuku od reproduktoru, je to jako holografická zpráva.

Cabasse The Pearl Akoya - čistý zvuk

Vysoké a střední tóny jsou doménou koaxiálního reproduktoru na přední straně THE PEARL AKOYA. Uhlíková membrána BCI midrange driver je konvexní, díky níž v menší míře ovlivňuje membránu tweeteru, který určuje jeho směrovost. Subwoofer je ve stejné ose, ale v zadní části zařízení. Je zde umístěn 17 cm HELD (High Excursion, Low Deformation) reproduktor s lineární výchylkou (20 mm), která pomáhá pohybovat vzduchovými hmotami bez potřeby velkých membrán. Všechny reproduktory jsou navrženy od začátku speciálně pro toto zařízení. I ty nejlepší reproduktory však potřebují správnou elektroniku k napájení. Tento malý bezdrátový reproduktor skrývá zesilovač s celkovým výkonem 1050 W RMS, které udržují absolutní kontrolu nad reproduktory ve všech podmínkách a mají dostatečné napájení pro reprodukci i těch nejdynamičtějších a nejpřekvapivějších změn v hudbě. Jeden reproduktor získává až 115 dB intenzity zvuku, což je dostatečné pro symfonický orchestr, a stereo pár až 121 dB. Rozsáhlý systém DSP je zodpovědný za zpracování zvuku, který funguje nejen jako dokonalý crossover, ale také zavádí akustickou korekci CRCS. THE PEARL AKOYA měří dopad místnosti na zvuk a poté provádí vlastní opravy, aby přiblížil příjem hudby ideálu neutrality a přirozenosti.

Cabasse The Peearl Akoya - všestrannost

Z hlediska služby jde o kompletní zařízení. Uživatel může používat hlasové ovládání, dálkové ovládání a aplikaci Cabasse StreamControl. Ten umožňuje vytvořit systém s více místnostmi s produkty Cabasse provozovanými ze smartphonu nebo tabletu. THE PEARL AKOYA podporuje zvukové soubory až do 24 bitů/192 kHz. Hudbu lze také přehrávat ze streamingových služeb, jako jsou Tidal, Spotify, Deezer, Qobuz, vTuner a další. Pro jiné příležitosti byla připravena klasičtější sada vstupů: Bluetooth přijímač, optický vstup, USB a analogový. Zařízení je k dispozici ve dvou variantách: kovová černá s chromovanými prstenci a perlově bílá se stříbrnými prstenci.

Dosažení vhodného a trvalého účinku vyžaduje pokrytí 6 vrstvami laku. Pouze tento přístup vám umožní získat produkt, který je nejen dobře vyrobený, ale zároveň i luxusní. Sada obsahuje cestovní obal, který vám umožní vzít reproduktor tam, kde jej potřebujete. K dispozici jsou vyhrazené podstavce i pro montáž na zeď, což poskytuje další možnosti umístění reprosoustav v místnosti. 

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

Devialet Phantom I 103dB Duo Light Chrome

Luxusní bezdrátový reproduktor, WiFi, Airplay 2, Bluetooth 5.0. Spotify Connect, UPnP, Roon Ready, optický kabel, dálkové dotykové ovládání.

Devialet Phantom I 103dB Duo Light Chrome
Kód: pha1s103Db
103 980 Kč 102 000 Kč bez DPH 84 297,52 Kč
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0