REL S812 White

Kód:
S812W
Výrobce:
Cena s DPH: 79 990 Kč
Cena bez DPH: 66 107,44 Kč
Skladová dostupnost:
Na objednání

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: REL S812 White

Společnost REL ACOUSTICS byla založena v roce 1990 panem Richardem Edmundem Lordem. Nespokojenost s komerčně dostupnými subwoofery byla natolik zásadní, že se rozhodl pro konstrukce vlastní, konstrukce, které posunou hranice domácí reprodukce nejnižších tónů do zcela nových dimenzí. REL od té doby staví sub-basové systémy naprosto unikátní kvality.

Subwoofer REL Acoustics S/812 pro obrovskou dynamiku domácího kina a ještě otevřenějším a prostornějším zvukovým polem pro hudbu i film.

U subwooferu S/812 bylo vylepšeno napájení, měniče a speciální filtry, aby byl získán nejlepší možný výkon. To vše spolu s vylepšením kabinetu nezbytným pro to, aby se tato vylepšení objevila čistě. Subwoofery řady S jsou triumfálním vývojem, který překonal všechna očekávání designového týmu REL. S/812 vyžadoval upgrade svého kužele ContinuousCast Alloy Cone, aby mohl přežít jeho masivní upgrade výkonu. Výsledkem jsou přesnější a mnohem hlasitější hluboké basy. Jedinečně vyladěné pasivní zářiče SuperProgressive používají speciální odpružení k produkci výkonu na rozdíl od konvenčních subwooferů.

Při 800W zesilovač NextGen3 produkuje obrovské zásoby energie a proudu. 45% zvýšení výkonu (předchozí verze byla 500W) je zapotřebí k dosažení vysokých úrovní výkonu, potřebných pro moderní domácí kino a také k produkci extrémně hlubokých basů v high-end 2-kanálovém systému. Toto zvýšení výkonu je vyžadováno vývojem společnosti REL na hudební frontě zcela nového obvodu nazvaného PerfectFilter, který vyrovnává oba frekvenční extrémy.

Ve skutečném světě se basy vyskytují se šířkou, hloubkou a výškou. Poskládáním až tří jednotek (stereo nebo hlavní reproduktory L-P) se osvětlí správná perspektiva a výška zvukových událostí. Tím se zvyšuje reprodukce z konvenčního sterea nebo domácího kina na panoramatickou perspektivu každé zvukové události v plném rozsahu.

 

Parametr Hodnota
   Typ    Dopředu-vyzařující aktivní woofer, dolů-vyzařující pasivní zářič
   Aktivní měnič    300mm long-throw, Continuous CastAlloy kužel,
   Pasivní zářič    300mm Carbon/Carbon struktura plochého kužele
   Nízko-frekvenční rozšíření    -6dB při 19 Hz
   Vstupy    Vysoko-úrovňový Neutrik Speakon, nízko-úrovňový stereo RCA, LFE RCA, LFE XLR
   Výstupy    Vysoko-úrovňový Neutrik Speakon, LFE RCA, LFE XLR
   Výkon    800W (RMS)
   Zesilovač    NextGen3 třídy D
   Bezdrátový přenos    Ano - systém REL AirShip. Prodáván samostatně.
   Rozměry (Š x V x H)    430 x 455 x 514 mm
   Hmotnost    34 kg
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

REL Acoustics Classic 98

REL si Classic 98 vytváří své jedinečné místo, jehož cena je těsně pod pořizovací cenou T9/x. Zatímco oba modely představují vzor špičkového výkonu, nabízejí odlišné zážitky.

REL Acoustics Classic 98
new
Kód: relcl98
36 990 Kč bez DPH 30 570,25 Kč
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0