AudioQuest Niagara 5000

Kód:
833937
Výrobce:
Cena s DPH: 149 990 Kč
Cena bez DPH: 123 958,68 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: AudioQuest Niagara 5000

Dobrý zvuk i obraz začíná v zásuvce 220V, nemusíte kupovat hned nový zesilovač nebo CD přehrávač pokud si chcete vylepšit zvuk. Vyčistí a zprostorní zvuk, u TV se vylepší šum v plochách, vykreslení černé a krajů barev.

Filtry a kabely AudioQuest všeobecně doporučujeme pro zvýraznění dynamiky, prostorovou čitelnost a dodání pevnosti zvuku.

Tento model filtru Niagara 5000EU je prostě pecka, doporučujeme místo drahých propojovacích kabelů začít tímto filtrem a pak teprve vybírat repro kabel a signálové kabely. Vyzkoušeno u nás ve studiu na sestavě Primare Pre60 + A60 s reprosoustavami Focal Sopra No.3.

High-End síťový filtr Niagara 5000EU představuje více než 20 let důkladného výzkumu, který přinesl osvědčené výrobky pro AC napájení, určené pro audiofily, rozhlasové techniky a profesionální audio aplikace. Každičký jednotlivý detail byl revidován: V Niagara 5000EU, najdete optimalizované vysokofrekvenční směrové vedení; kondenzátory s technologií vyvinutou společností Jet Propulsion Laboratories pro NASA a AC vstupní a výstupní kontakty ze silně postříbřené, extrémně čisté mědi, zajišťující dokonalou vodivost a vysoký výkon systému.

Jedinečný obvod Transient Power Correction poskytuje proudovou rezervu více než 80 ampér pro proudové špičky, je speciálně navržen pro napájení moderních výkonových zesilovačů. Většina střídavých napájecích zdrojů s "High-Current“ zásuvkami pouze minimalizuje proudovou kompresi; Niagara 5000EU ji opraví.

Skvělý systém je vybudován na pevném základu a základy začínají napájením. S AudioQuest Niagara 5000EU zažijete poprvé jasnost, prostor, frekvenční a dynamický kontrast a důraz, vlastnosti, které Váš systém vždy byl schopen přenášet—jen kdyby měl správné napájení!

Niagara 5000EU přináší pozoruhodné výsledky vysoce optimalizované správy napájení: překvapivě hluboké ticho, ohromující dynamickou svobodu, výjimečně vykreslenou atmosféru a nádhernou lokalizaci nástrojů i hudebníků v prostoru. Jakmile vše prožijete, bude to elegantní, logické, a tak samozřejmé, až se budete divit, proč vše nebylo možné již dříve.

Niagara 5000EU disponuje čtyřmi napájecími zásuvkami “HIGH-CURRENT / LOW-Z POWER CORRECTION“. Tyto zásuvky jsou vybaveny technologií Transient Power Correction a jsou navrženy tak, aby se pomocí nízko-impedanční proudové rezervy pro špičky maximalizoval výkon napájených výkonových zesilovačů. Bez ohledu na třídu provozu (zesilovače třídy A, A/B, G, D atd.) nebo topologii obvodů (elektronkové, tranzistorové, digitální, nebo jiné), obvody pro přechodnou korekci výkonu nebudou komprimovat napájení jakéhokoli připojeného výkonového zesilovače. Právě naopak, výkon zesilovače se zlepší díky napájení proudem snízkou impedancí, které každý zesilovač tak zoufale potřebuje.

Pro připojení DAC převodníku a/nebo univerzálního přehrávače v jedné izolované skupině, předzesilovače a gramofonu vjiné skupině, ale i pro připojení dalších digitálních zařízení a video produktů, nabízí Niagara 5000EU 8 zásuvek ve dvou oddělených skupinách se systémem Ultra-Linear Noise-Dissipation (ultra-lineární systém pro rozptýlení šumu). Tyto obvody nikdy netrpí aktuální kompresí, ale jejich nižší vstupní úroveň a vyšší zisk vyžadují robustnější způsob rozptýlení šumu. Klíčovou vlastností diskrétních AC zásuvek na jednotce Niagara 5000EU je, že se s jednotlivými okruhy nezachází stejně, ale každá skupina zásuvek je optimalizována pro nejlepší výkon připojených zařízení.

Součástí síťového filtru Niagara 5000EU je nedestruktivní přepěťová ochrana sobvodem pro rychlé odpojení při extrémním přepětí. Akceptuje častá přechodová přepětí a špičky až do 6000V nebo 3000A (maximum, které může zvládnout domácí nebo kancelářská elektrická instalace). Poškození z elektrických bouří nebo z výkyvů napájecí sítě je tak prakticky nemožné. Vokamžiku, kdy se hodnoty napětí vrátí do bezpečného provozního rozsahu ochranný obvod Niagara 5000EU se automaticky přepne do provozního režimu. Připojte Niagaru 5000EU a zapomeňte na ni.

Rozměry Š x V x H: 445mm x 133mm x 437mm

Hmotnost: 18kg

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0