Audiovector R 3 Avantgarde

Kód:
R3AA
Výrobce:
Cena s DPH: 224 990 Kč
Cena bez DPH: 185 942,15 Kč
Skladová dostupnost:
ihned
Varianta zboží:
africké růžové dřevo

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Audiovector R 3 Avantgarde

Druhý nejvyšší model v řadě SR 3 podlahových sloupových reprosoustav.

Maximálně vyladěný model perfektně hrající reprosoustavy. Dvouapůlpásmová reprosoustava s basovými/středobasovými reproduktory o průměru 165 mm a výškovým reproduktorem Avantgarde. Má prakticky stejnou ozvučnici se zaoblenými bočnicemi - neparalelními stěnami jako celá modelová řada, která potřebuje jenom minimální tlumení, což se příznivě projevuje na ""živosti"" zvuku. Reprosoustavy Audiovector jsou připraveny excelovat v každém okamžiku. Pokud po čase vzniknou ještě vyšší nároky na zvuk reprosoustav je možné využít zvukovéhý tuningu Audiovector IUC a povýšit stávající model na Avangade Arreté. Vyrobeno v Dánsku. VYLADĚNÉ REPRODUKTORY Reprosoustava SR 3 Avantgarde Arreté je výkonná a velmi dobře vyladěná. Má stejnou ozvučnici se zaoblenými neparalelními stěnami jako všechny modely série SR.

Má speciální základnu se štěrbinami - Superstand do které vyúsťuje bassreflexový rezonátor. Přední stěna je zesílena rovným, zadní stěna zaobleným laminátovým sendvičem. Zadní díl je opatřen dvěma průduchy z oddělené komůrky výškového reproduktoru. Vstupy frekvenční výhybky jsou vyvedeny na tři páry reprosvorek. Součástí výhybky je i vypínatelný ARA filtr, který potlačuje o 2 - 3 dB frekvence mezi 200 - 500 Hz. Ten najde využití v místnostech s horší akustikou. Vzájemné ovlivňování reprosoustavy a podlahy potlačují vyladěné listové pružiny držící odhmotňovací hroty.

REPRODUKTOR AIR MOTION TRANSFORMER Výškový reproduktor Avantgarde byl navržen pro modely Signature. Použití reproduktoru s principem Air Motion Transformer v inovované podobě znamenalo určitou revoluci. Jeden reproduktor se schopností přenášet široké frekvenční pámo od 2900 Hz do více než 50.000 Hz! SPLNĚNÝ SEN Reproduktorem Avantgarde se splnil sen, o použití jednoho reproduktoru pro široké výškové pásmo. Na místo použití dvojice výškového a supervýškového reproduktoru se všemi fázovými problémy, které představuje jejich spojení mohl konstrukční tým Ole Klifotha použít jediný systém. Pro dosažení plynulého přechodu ze středních frekvencí a využití jeho rychlé odezvy na signál bylo nutné upravit frekvenční výhybku a vyvinout i nový středobasový reproduktor. STŘEDNÍ PÁSMO NOVĚ Bylo potřeba zkonstruovat i odpovídající reproduktor pro střední pásmo.

Proto byl navržen nový středotónový systém s rozsahem až do 10.000 Hz. S výškovým bezkompresním systémem Audiovector Avantgarde s Air Motion Transformer, využívající SEC provedení se 30% vyzařováním dozadu vytvoří velmi rychlou dvojici s transparentním zvukem připomínajícím elektrostatické reproduktory, ale s mnohem dynamičtější reprodukcí. To je činí nejlepší v reprodukci jakéhokoliv žánru hudby. Časem zvýšené nároky na kvalitu zvuku je možné uspokojit v rámci konceptu IUC a stávající model SR 3 Avantgarde, vylepšit na najvyšší model v řadě S3 Avantgarde Arreté.

KDO JE AUDIOVECTOR Značka Audiovector byla založena Ole Klifoth pod názvem F3 / LYD v roce 1979. Hlavním předmětem podnikání je design, návrh a výroba high-end reprosoustav pro domácí použití. Za celou dobu existance bylo navrženo a vyrobeno mnoho modelů reprosoustav. Více jak 80% všech prodaných párů od vzniku společnosti je neustále v provozu a jejich majitelé jsou plně spokojeni. Využívají faktu, že reproduktor umí žít právě jejich život, sdílet jejich pocity, nálady, být s nimi v malém podkrovním pokojíku, nebo v prostorném obývacím pokoji starodávné vily.

EXKLUZIVNÍ DÝHY A BARVY Designéři a stylisté vybraly pro tuto sérii exkluzivní barvy a dýhy. Použitá povrchová úprava byla zvolena pro nejlepší kvalitu a trvanlivost. SILNÝ A HLUBOKÝ BASS

Basový reproduktor osazený v modelech Avantgarde a Avantgarde Arreté, je navržen tak aby reprodukovat plné, hluboké a silné.

AVANTGARDE Výškový reproduktor Avantgarde Arreté je schopen vyzářit frekvence i přes 50 kHz, a zajistí, že všechno v rozsahu lidského sluchu je reprodukováno perfektně.

Technické parametry

Systém 2,5 pásmový bass-reflex
Výškový reproduktor R AMT - Air Motion Transformer,
do zadu otevřená komora SEC
Basové/středobasové reproduktory 2 x 165 mm (6,5")
membrány z kompozitního sendviče
pryskyřice s karbonovými vlákny
Frekvenční pásmo 25 Hz - 53 kHz (- 6 dB)
Citlivost 90,5 dB
Impedance 8 Ω
Dělící frekvence 280 / 3000 Hz
Maximální příkon 300 W
Bass reflex Spodní s vyzařováním do speciálního podstavce
Terminály bi-wire
Rozměry (š x v x h ) 230 x 1 034 x 360 mm
Provedení White silk- hedvábně bílá
Italian valnut - italský ořech
African rosewood - africké růžové dřevo
Black stained asch - černý jasan
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

Kef R7 Meta gloss white

KEF R7 Meta je prostřední model podlahové třípásmové reprosoustavy z nejnovější modelové řady KEF R Meta. Vychází z předchozího úspěšného modelu R 7.

Kef R7 Meta gloss white
new akce
Kód: r7metagw
121 980 Kč bez DPH 100 809,92 Kč

Kef R7 Meta gloss titanium SE

KEF R7 Meta je prostřední model podlahové třípásmové reprosoustavy z nejnovější modelové řady KEF R Meta. Vychází z předchozího úspěšného modelu R 7.

Kef R7 Meta gloss titanium SE
new akce
Kód: r7metagt
121 980 Kč bez DPH 100 809,92 Kč
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0