IsoTek EVO3 Sequel 2.0m Cable C15

Kód:
818322
Výrobce:
Cena s DPH: 7 490 Kč
Cena bez DPH: 6 190,08 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: IsoTek EVO3 Sequel 2.0m Cable C15

Délka kabelu 2.0m standard (zakázku délkách)

Vnější průměr 10mm vnější plášť

Vysoká flexibilita PVC Štít Bezkyslíkaté mědi (OFC)

Bariéra / Wrap Mylar Izolace / dielektrická Flourinated (FEP)

vodiče 3 x 2sqmm (zvýšená průměr jádra vlákna)

Materiál Postříbřený 99,9999% bezkyslíkaté mědi

Kapacitní Power Rating Šíření 16Amp Unikátní Ukončení Zakončený na míru Audiofilní konektorů s 24ct pozlacenými OFC vodivých kolíků

Vhodnost Vhodné pro CD přehrávače, předzesilovačů, tunery, zesilovači, Blu-ray přehrávačů, hudebních serverů, televizory, SoundBar a více!

 

Isotek Sequel je krokem vpřed oproti Premium, kde byla struktura dále vylepšena vylepšenou geometrií na sekcích vodičů a má aktivní stínění, které ještě více eliminuje rušení. Již tak dobrý kabel se stal ještě lepším! Kabel je dodáván ve standardní délce 2 metry a je k dispozici ve třech různých provedeních konektoru - v tomto případě má kabel uzemněný konektor C15 na konci zařízení.  Konstrukce se skládá z postříbřených měděných vodičů OFC a teflonu FEP jako izolačního materiálu.
 

  • Mimořádně dostupný model síťových kabelů od Isotek
  • Tři postříbřené OFC měděné vodiče 2 mm²
  • Zkroucené vodiče poskytují silnější ochranu proti RF rušení
  • Teflonová izolace FEP
  • Konektory s 24karátovým pozlaceným vodičem
  • Průměr: 10 mm
  • Dostupné pouze v délkách 2 metry
  • Zde s neuzemněným konektorem spotřebiče C7 (10A)

 

Společnost Isotek byla založena v roce 1999 Keithem Martinem v Hampshire v Anglii. Keith měl s Isotek jeden základní cíl – zvýšit výkon všech audio systémů vytvořením komplexního řešení pro stále se zhoršující kvalitu napájení. Velmi vznešený cíl, který vyžaduje vysokou úroveň odhodlání.
Za produkty společnosti Isotek se skrývá přísný výzkum a vývoj. Jako specialista na aktuální filtrování vyrábíme pouze produkty tohoto žánru. Produkty nejen čistí proud, což zvyšuje výkon u všech typů audio a video produktů, ale také absorbuje škodlivé špičky a přechodové jevy, které zkracují životnost produktů.

EVO3 Pokračování
Toto je krok vzhůru od růžového Premier a i když skončíme na dvojnásobné ceně, tento napájecí kabel získal stejnou chválu a ocenění od recenzentů z celého světa. Pokračování je zaměřeno na nadšence, kteří sedí doma s exkluzivním zařízením, jak pro hudbu, tak pro kino. Cílem je nahradit jednoduchý standardní model, který je dodáván se zařízením v krabici. EVO3 Sequel následuje dědictví a firemní filozofii nabízet produkty související s napájením nejvyšší kvality za bezkonkurenční cenu.
Stejně jako u bratříčka zde najdeme jako materiál vodiče tři 2 mm² postříbřené OFC měděné vodiče. Rozdíl je v tom, že máte méně a tím pádem i hrubších šňůr. Něco, co poskytuje stabilnější chování, když mluvíme o schopnosti vést proud se sinusovou vlnou kolem 50-60 Hz. S přídavkem stříbra získáte vyšší vodivost a lepší elektrické vlastnosti. Vodiče jsou rovnoběžné s mírně pootočeným zákrutem.
Geometrie je jeden faktor, ale aktivní obrazovka je další faktor, díky kterému je Sequel „tišším“ napájecím kabelem do systému.

Kontakty jsou vyrobeny z 24karátové pozlacené OFC mědi a jsou vyráběny společností Isotek výhradně pro tento kabel. Izolační materiál kolem každého vodiče je teflon FEP (Fluorinated Ethylene Propylene), což je extrémně odolný materiál jak proti fyzickému namáhání, tak vůči vysokým a nízkým teplotám. Tento materiál jako izolaci najdeme většinou u výrazně exotičtějších modelů.
Kolem všech vodičů je výplň z bavlny, která kromě toho, že je výborným izolantem, působí i proti mikrofonům. Po naplnění je k vnějšímu krytu jako nárazník přiložen papírový obal, který je zase vyroben z PVC, díky čemuž je kabel pružný a zároveň poskytuje dobrou ochranu proti poškození tlakem a drcení.
Barva kabelu je světle šedá a konektory modré.

Různé verze kontaktů
Sequel se vyrábí pouze v délce 2 metrů a zapojuje se ve třech různých verzích IEC konektoru (konec přístroje). C7 je v neuzemněné verzi, C15 je nejběžnější, uzemněná varianta pro 10 A, zatímco C19 je větší, uzemněný 16 A konektor pro opravdu energeticky náročné koncové stupně nebo pro spojovací krabice, jejichž celková kapacita přesahuje potřebu 10 A. .
Podívejte se prosím pod obrázky produktů a uvidíte různé IEC konektory!

"Sequel je dobře postavený a má dobrou cenu a poskytuje zejména zdrojovému vybavení zvýšení výkonu"
Hifi Choice

" EVO3 Sequel je vysoce kvalitní, velmi robustní napájecí kabel, něco jako investice na celý život. Zvukově kabel zvýrazňuje nuance a detaily. Rychlejší a snazší způsob, jak doladit zvuk vašeho systému, je sotva možný 
Lite Magazine

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0