akce

Gramofon Denon DP-450USB

Kód:
dp450USBW
Výrobce:
Cena s DPH: 12 990 Kč
Cena bez DPH: 10 735,54 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Gramofon Denon DP-450USB

Gramofon Denon DP450USB

FUNKCE – DP-450USB

Hi-Fi Gramofon s unikátním raménkem ve tvaru písmene "S" a USB portem

Přehled

Objevte v sobě opět hudební nadšence pro vinylové desky, ať už posloucháte doma nebo na cestách. Díky integrovanému konektoru typu USB-A můžete digitalizovat své oblíbené skladby z desek do souborů ve formátech MP3 nebo WAV. Masivní a propracovaný vzhled umožňuje tomuto gramofonu aby perfektně splynul v sestavě s dalšími produkty z řady Denon Design Série. Speciální raménko se zakřivením ve tvaru písmene "S" a vyvážený, řemínkem poháněný talíř umožňují přesné a detailní přehrávání desek všemi rychlostmi tzn. 33 1/3, 45 nebo 78 ot./min.. Gramofon DP-450USB můžete připojit k jakémukoliv zesilovači nebo jinému audio systému pomocí jejich analogového vstupů, díky tomu, že DP-450USB má vestavěný gramofonový ekvalizér. Hudba z DP-450USB zní vždy tak, jak to zamýšlel její auto.

Specifikace 

VYTVÁŘEJTE SI DIGITÁLNÍ VERZE VAŠICH DESEK

Díky gramofonu DP-450USB si budete moci vychutnávat poslech oblíbených skladeb naprosto kdekoliv. Jeho vestavěný USB-A výstup Vám umožní ukládat na úložné USB zařízení skladby jediným stiskem tlačítka a to ve formátech MP3 nebo WAV. Pokud si chcete takto pořízenou nahrávku následně upravit, můžete k tomu použít Musicut software, který máte k dispozici rovněž. Nezaměnitelný zvuk hudby z desek si teď budete moct užívat v klidu domácnosti, ale také když třeba někam cestujete.

Volič Rychlosti

Podporuje přehrávání rychlostí 33 1/3, 45 a 78 Ot./Min. Máte tak možnost přehrát a užít si naprosto jakoukoliv oblíbenou desku v celé její kráse - dokonce i velice staré desky s rychlostí 78 Ot./Min.

Snadné Nastavení A Spuštění

Ať jste nováčkem nebo častějším posluchačem desek, zabere Vám vybalení a první spuštění DP-450USB pouhých pár minut. Připojte DP-450USB k oblíbenému zesilovači nebo jinému audio systému, včetně těch z Denon Design Série, a prakticky okamžitě znovu oživíte vzpomínky na oblíbené sbírky desek - je to tak snadné.

Unikátní, Odnímatelný Kryt Proti Prachu S Dvojí Funkcí

Odnímatelný kryt proti prachu má moderní vzhled, pozvedající celkový dojem z DP-450USB a zároveň eliminuje problém nechtěných vibrací způsobených pevně připojenými kryty u jiných přístrojů, které negativně ovlivňují kvalitu výsledného zvuku. Druhou funkcí tohoto unikátního krytu je jeho možnost proměny na držák obalu desky, když jej postavíte na jeho hranu tak aby jste mohli hrdě ukázat rodině nebo kamarádům, co právě posloucháte.

 

Gramofonový Ekvalizér

Vestavěný gramofonový ekvalizér vytváří širokou, obklopující zvukovou scénu, která oživí milované sbírky desek zatím co zachová věrnost nahrávky tak, jak jí zamýšlel její autor. Gramofon můžete připojit přímo k některému z mini komponentů nebo integrovanému zesilovači.

Volba Vložky

DP-450USB obsahuje v balení vložku MM, která slouží pro přesnější a detailnější poslech. Na kvalitu gramofonu DP-450USB se můžete spolehnout i díky faktu, že firma Denon je výrobcem nejdéle se prodávajících gramofonových vložek na trhu. Pokud si přejete poslouchat pomocí nějaké jiné vložky, stačí jí snadno vyměnit za dodávanou a zvuk tak přizpůsobit svým preferencím. Ikonický zvuk Denon si tak můžete vychutnávat jakoukoliv z nabízených variant.

Vyvážený, Řemínkem Poháněný Talíř S Regulací Otáček

Vestavěný senzor automaticky reguluje rychlost jakou se talíř otáčí a díky tomu snižuje kolísání na minimum. Svou milovanou hudbu tak budete poslouchat přesně tak, jak jí její autor zamýšlel.

Hudební software pro Windows 10

Díky přiloženému počítačovému programu si budete moci velice snadno přizpůsobit (ořezat, přeorganizovat, přejmenovat) vámi stažené skladby z desek. Také si můžete stáhnout meta data a obrázky obalů k jednotlivým albům (platí pouze pro formát MP3). Upravit si můžete každou jednu skladbu a vytvořit si tak hudební knihovnu přesně odpovídající vašemu vkusu plnou nezaměnitelných skladem s hřejivým zvukem vinylů..

Malé Rozměry

DP-450USB má na šířku přesně 41 cm a díky tomu perfektně pasuje přímo k vaší existující Hi-Fi sestavě. I když jsou jeho rozměry malé, pořád je schopný vytvořit mocný, detailní zvuk jaké od produktu Denon očekáváte.

Propracovaný Vzhled Design Série

Gramofon DP-450USB se díky svému promyšlenému designu a pevné konstrukci nádherně hodí do kombinace s oblíbenou Design Sérií Denon. Odolné hliníkové prvky vytváří moderní vhled tohoto gramofonu. Pokud chcete získat elegantní Hi-Fi sestavu, která bude lahodit vašemu oku i uchu, spárujte tento gramofon s kterýmkoliv jiným produktem z Denon Design Série, oblíbené CEOL série stejně jako skvěle padne i do sestavy klasických 43cm širokých komponentů.

 

 

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0