Cambridge Audio CXA81+CXN+CXC S2

Kód:
cxa81cxncxc
Cena s DPH: 58 990 Kč
Cena bez DPH: 48 752,07 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Cambridge Audio CXA81+CXN+CXC S2

Sada stereo zesilovače Cambridge Audio CXA81 s DA převodníkem + síťového přehrávače CXN V2 S2 s podporou Spotify, Tidal, internetové rádia + CD transportéru CXC S2.

    Sada hraje s velkým dynamickým zvukem a je oproti komerčním značkám zvukově jinde, přehraje ve své cenové relaci o´´rychlík´´ Denon, Marantz, Yamahu, atd...

CAMBRIDGE AUDIO CXA81

  • 80 wattů na kanál se zesílením třídy AB pro detailní a výkonný zvukový výkon
  • Oddělený symetrický levý a pravý kanál jsou pečlivě navrženy tak, aby poskytovaly neuvěřitelný zvuk
  • Vyvážené vstupy XLR pro nízké rušení šumu 
  • Vysoce kvalitní DAC - Připojte digitální zdroje přímo přes TOSLINK a Coaxial
  • USB audio vstup přijímající až 32 bitů / 384 kHz a DSD 256 digitálních souborů z Mac nebo PC
  • Vestavěný Bluetooth aptX HD

ŘADA CX 2. ZVUK POKROKU.

Půl desetiletí poté, co řada CX předefinovala výkon ve své cenové relaci, je čas znovu si představit, znovu navrhnout a oživit. Zcela nové integrované zesilovače CXA61 a CXA81 staví na základech položených (a oceněných oceněních) CXA60 a CXA80, ale s novou a progresivní perspektivou.

CXA81 je připravený, bez námahy a sofistikovaný. Jeho 80 wattů na kanál mu dává úplnou autoritu nad hudbou a vyvolává všechny emocionální a hudební nuance z celé vaší sbírky.

ZLEPŠENÍ

Jak si vezmete obdivovaný a úspěšný integrovaný zesilovač, ten, který získal respekt a pochvaly po celém světě a jak je vylepšit? Pokud jste inženýrem společnosti Cambridge Audio, prozkoumáte všechny aspekty představení - a poté uděláte vše pro to, aby bylo „více“. Zdokonalenější, přesnější, více strhující… více muzikální. CXA81: Je to všechno, co se vám na modelu CXA80 líbilo, ale mnohem víc.

NEKOMPROMISNÍ A NEKOMPROMISNÍ

Celý výzkum, veškerý vývoj, veškerý čas a úsilí, které byly vynaloženy na CXA81, byl pouze z jediného důvodu: učinit z tohoto nejúspěšnějšího a nejvíce absorbujícího integrovaného zesilovače, který byl kdy nabízen za cenu. Každá vybraná komponenta a každé přijaté technické rozhodnutí je zcela založeno na přání postupovat. CXA81 byl navržen a specifikován bez kompromisů, aby dodal kompletní hudební obraz.

CELÝ PŘÍBĚH
CXA81 je navržen tak, aby oživil vaši hudbu bez ohledu na to, jak je uložena. Je tak vybaven zcela novou digitální deskou, včetně špičkového digitálního převodníku ESS Sabre ES9016 na analogový. Což znamená, že digitální zvukové soubory až do opojného 32bit / 384 kHz nebo DSD256 jsou dramaticky oživeny, přičemž každý detail a nuance jsou dodány neporušené a plné. CXA81 kombinuje bezkonkurenční přesnost s živou muzikálností, aniž by obětovalo pohodlí.y. 
VÝKON A OVLÁDÁNÍ

Díky řadě vylepšení a upgradů - a díky příliš specifikovanému toroidnímu transformátoru - poskytuje CXA81 úžasný výkon 80 wattů na kanál. To znamená, že CXA81 má úplnou autoritu i pro ty nejnáročnější reproduktory, to znamená, že velké dynamické posuny v hudbě jsou zvládnuty s úplnou kontrolou, a to znamená, že celý hudební obraz je k dispozici bez ohledu na to, zda hrajete na diskrétních úrovních pozadí nebo na večírku -časové svazky.

VÝKON VÝKONU

80 W RMS na 8 Ohmů, 120 W RMS na 4 Ohmy

DAC

ESS Sabre ES9016K2M

FREKVENČNÍ ODPOVĚĎ

<5 Hz - 60 kHz +/- 1 dB

ANALOGOVÉ AUDIO VSTUPY

1x vyvážený XLR, 4 x RCA

DIGITÁLNÍ AUDIO VSTUPY

1 x S / PDIF koaxiální, 2 x TOSLINK optický, 1 x USB audio, Bluetooth (integrovaný)

KOMPATIBILITA

TOSLINK optický: pouze 16/24 bitů 32-96 kHz PCM, S / PDIF koaxiální: pouze 16/24 bitů 32-192 kHz PCM, USB: zvukový profil 1,0 / 2,0 (výchozí 2.0), až 32bit 384 kHz PCM, až DSD256 nebo DoP256, Bluetooth: 4,2 A2DP / AVRCP podporující až do aptX HD (24bit 48 kHz)

BUILT-IN BLUETOOTH APTX HD RECEIVER

Ano

ABSOLUTNÍ FLEXIBILITA

CXA81 pokrývá všechny základny připojení a poskytuje vám úplnou svobodu volby. Kromě digitálních optických a digitálních koaxiálních vstupů obsahuje nevyvážené stereofonní vstupy RCA spolu s vyváženými zásuvkami XLR - a na palubě je také bezdrátové připojení prostřednictvím špičkového standardu aptX HD Bluetooth. Není tedy třeba kompromitovat výkon ve jménu pohodlí.

CAMBRIDGE AUDIO CXN v2 s2

  • stereofonní síťový přehrávač s integrovaným digitálně-analogovým převodníkem (DAC)
  • přehrává digitální hudbu z počítačů, hudebních serverů a online služeb s domácím stereofonním systémem
  • připojuje se k vaší domácí síti prostřednictvím kabelového Ethernetu nebo Wi-Fi pro streamování a stahování hudby
    • Wi-Fi USB dongle v ceně
  • Apple AirPlay® 2 pro streamování hudby z iPhone®, iPod touch®, iPad® nebo iTunes® ve vašem počítači
  • Spotify Connect umožňuje přehrávat streamovanou hudební knihovnu Spotify přes Wi-Fi, ovládanou chytrým telefonem nebo tabletem (vyžaduje aplikaci Spotify a prémiové předplatné)
  • Integrovaný Chromecast (prostřednictvím dostupné aktualizace firmwaru) vám umožňuje streamovat širokou škálu aplikací z kompatibilních zařízení
  • kompatibilní se službami streamování hudby ve vysokém rozlišení TIDAL a Qobuz
  • bezplatná aplikace Cambridge Connect pro iOS® a Android ™
  • pracuje s předplatným softwarem hudebního přehrávače Roon
  • duální 24bitové převodníky Wolfson WM8740 pro vysoce výkonné stereofonní přehrávání digitální hudby
  • Převzorkování adaptivní časové filtrace 2. generace (ATF2) na 24bit / 384kHz
  • asynchronní technologie USB pro snížení časování chvění a lepší zvuk
  • přehrávání souborů DSD, FLAC, WAV, AIFF a ALAC ve vysokém rozlišení; také přehrává soubory MP3, WMA, AAC a OGG Vorbis
    • rozlišení až 24 bitů / 192 kHz pro soubory PCM; rozlišení až 2,8 MHz pro soubory DSD

CAMBRIDGE AUDIO CXC S2

CD TRANSPORT CXC v2 Oceňovaný transport CXC, nyní v provedení v odstínu lunární šedé, aby se hodil k ostatním komponentům řady CX Series 2, přináší výjimečnou kvalitu reprodukce zvuku z kompaktních disků. Transport CXC je ryze účelné zařízení. Je navržen tak, aby načítal digitální audio informace z CD s absolutní přesností a poté je předával digitálně-analogovému převodníku (jako jsou například vysoce kvalitní D/A převodníky, zabudované v nových integrovaných zesilovačích CXA61 a CXA81 společnosti Cambridge Audio). Disková jednotka v přístroji byla původně vyvinuta pro vlastní highendový CD přehrávač azur 851C. Využívá proslulou konstrukci se servem „S3“ a má špičkovou úroveň potlačení jitteru a korekce chyb - žádný víceúčelový přístroj není schopen konkurovat v přesnosti a stabilitě tomuto jednoúčelovému transportu.

TECHNICKÉ PARAMETRY

DIGITÁLNÍ AUDIO VÝSTUPY: koaxiální S/PDIF a optický TOSLINK S/PDIF VÝSTUPNÍ IMPEDANCE <75 ohmů

MAXIMÁLNÍ SPOTŘEBA/ SPOTŘEBA V REŽIMU STANDBY: 25 W/<0.5 W

ROZMĚRY (V x Š x H) / HMOTNOST: 85 x 430 x 315 mm / 4.7 kg

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0