Audiovector QR1 černé

Kód:
722446
Výrobce:
Cena s DPH: 27 990 Kč
Cena bez DPH: 23 132,23 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Audiovector QR1 černé
Audiovector QR3 - Rodinná firma Hifistů, která chce, aby to hrálo a hezky vypadalo za přijatelný peníz. Toto je nejlevnější regálová reprosoustava z jejich produkce. Specifikace: - přední Bass-reflex - Frekvenční rozsah 45Hz - 45 kHz - Limit pro AMT 105 kHz - na AMT Gold Leaf AMT filtru s-stop - Low Frequency řidiče Čistý pístu technologie - divize crossover 3 kHz - citlivost (2.83V@1m) 87 dB - Impedance 4-8 ohm - Power 150W - rozměry 325x190x232 mm - hmotnost 6,2 kg záruka: Záruka: 5 let regálová dvou a půl pásmová reprosoustava nové série QR. Stejně jako regálová QR1 je celá od návrhu, lakování po kompletaci vyrobena v Dánsku ( 100% Made in Denmark). Ozvučnice se zaoblenými hranami jsou osazeny novými reproduktory vlastní výroby. Basový reproduktor s dvojitým magnetem má novou sendvičovou membránu. Nový je i výškový reproduktor s páskovým systémem s jemným a detailním zvukem (nejedná se o klasický páskový měnič s ostrým zvukem ) Středo basový reproduktor je opatřen kruhovým kovovým rámečkem jako u vyšších modelových řad. Série QR je nově opatřena magnetickou mřížkou Vyrábí se v následujících barevných provedeních: Walnut weneer ( pravá dýha – nejedná se o folii ) Mat White Black High Gloss ( klavírní lak 7 vrstev, tedy jde o opravdový klavírní lak ( ne auto lak ) Design a barevné provedení je navrženo tak, aby se hodilo do moderního domácího interiéru Reprosoustavy jsou osazeny novým výškovým reproduktorem Gold Leaf Air Motion, navazující na úspěšný výškový reproduktor Avantgarde s principem Air Motion Transformer navržený pro modely Signature. Tento reproduktor je schopný přenášet široké frekvenční pásmo od 2900 Hz do více než 50 kHz. Základnu reproduktoru tvoří přesně opracovaná deska z jednodo kusu kvalitního leteckého hliníku. Povrchová úprava je provedena kartáčovaným eloxem ve krásné wolframově šedé barvě.Před výškovým systém je zlatistá síťka, která tvoří nejen jeho mechanickou ochranu, ale zároveň rozptyluje zvuk a funguje také jako s-stop filtr. Použití síťky bylo inspirováno POP filtrem před mikrofonem používaném v profesionálních nahrávacích studiích. Závěs membrány u nových středobasových reproduktorů umožní membráně pracovat jako perfektní píst v rozsahu několika oktáv frekvenčního pásma prakticky bez zkreslení. Nová je i konstrukce membrán, která vznikla na základě zkušeností z akusticky inertními membránami reproduktorů série SR a R. Membránu tvoří trojvrstvý sendvič leteckého hliníku s měkkým tlumícím materiálem uprostřed. Sendvičovou konstrukcí tak vznikla zvukově zatlumená membrána s velice nízkým zkreslením a přesným pohybem v celém pracovním rozsahu.
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

Audiovector R1 Avantgarde

Dvoupásmové reproduktory R1 Avantgarde řady R dánské značky Audiovector s vynikajícím zvukem jsou osazeny 165mm sředobasovým reproduktorem s membránou z kompozitního sendviče a výškovým reproduktorem ATM (Air Motion Tweeter) s ...

Audiovector R1 Avantgarde
Kód: r1aoo
129 900 Kč bez DPH 107 355,37 Kč

Kef R3 Meta walnut

3-pásmová bass-reflexová policová reprosoustava; nejnovější 12. generace UniQ® s technologii MAT™(Metamaterial Absorption Technology)

Kef R3 Meta walnut
Kód: r3metaw
54 980 Kč bez DPH 45 438,02 Kč
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0