akce tip

Cambridge Audio EVO 75 ( u nás k poslechu )

Kód:
evo75
Cena s DPH: 36 990 Kč
Cena bez DPH: 30 570,25 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Cambridge Audio EVO 75 ( u nás k poslechu )

Novinka k poslechu na prodejně, nový všestraný přístroj Cambridge Audio EVO75. Navíc byl do přístroje EVO75 integrován i sluchátkový zesilovač a vstup HDMI ARC na přenos zvuku z TV a možnost ovládání zvuku dálkovým ovladačem od televize

Součástí balení jsou i na magnet výměnné boční panely v dekoru dřeva, nebo černého elegantního boku. 

Při porovnání je Cambridge Audio EVO75 i EVO150 fyzicky výkonově silnější než konkurence. Zvuk ze streameru je exelentní a odpovídá ceně přístroje.

Řada Evo je výsledkem neustálé snahy konstruktérů firmy přinášet milovníkům hudby nadčasové, elegantní a snadno ovladatelné výrobky, s důrazem na vysokou užitnou hodnotu a zvukový perfekcionismus. Populární slogan značky “Great British Sound“, který vyjadřuje odhodlání a cíl inženýrů ve vývojovém středisku v Londýně, aby jimi konstruované přístroje k reprodukované hudbě nic nepřidávaly, ale ani ji o nic neochuzovaly, byl samozřejmě základní ideou i při navrhování nejnovějšího síťového komba Evo.

Přístroje Evo 150 a 75 nejsou jen výborně hrající, výkonné přehrávače typu „vše v jednom“, ale také krásné solitéry, vzhledově inspirované legendárním, prvním integrovaným zesilovačem společnosti, modelem P40, který debutoval v roce 1968.

All-in-one systém Evo 75 se 75 W (8 Ω) na kanál, kombinují špičkový poslechový zážitek s novými technologiemi a univerzální konektivitou. Oba modely používají vynikající výkonové stupně Hypex NCore, třídy D, které zaručují vysokou účinnost zesílení a navíc dovolily zabudování elektroniky do kompaktních přístrojových skříní. Na posluchače také zapůsobí čistotou reprodukce a dokonalým rozlišením.

U digitálně analogových převodníků vsadilo Cambridge Audio na procesory ESS Sabre ES9016K2M u modelu Evo 75. Zvládámaximální rozlišení 32 bit/384 kHz.

Pokud jde o možnosti připojení, nabízí přístroje širokou škálu konektorů, od optického vstupu a koaxiálního S/PDIF, přes televizní ARC (Audio Return Channel) a analogový RCA vstup (cinch). Z nabídky výstupů je k dispozici 3,5 mm jack pro připojení sluchátek, výstup z předzesilovače (Pre-Out) a pro subwoofer (Sub-Out) a jeden či dva páry reproduktorových terminálů (dle modelu přehrávače). Bluetooth s kodekem aptX HD umožňuje rychlé připojení k zařízení, vybavenému touto technologií. Model Evo 150 má navíc předzesilovač pro gramofonové přenosky s pohyblivým magnetem (MM) a vstupní XLR konektory pro symetrické připojení signálu. Aby bylo zajištěno, že streamované hudební soubory dorazí nekomprimované a tedy v nejlepší kvalitě, přikládá Cambridge Audio velký význam možnostem stabilního pevného připojení. Oba přehrávače proto podporují ethernetové připojení a WLAN s oběma frekvencemi.

Modul síťového přehrávače v systémech Evo nabízí nejmodernější streamování hudby bez jakýchkoliv kompromisů. All-in-one přehrávače jsou samozřejmě certifikovány jako Roon Ready a podporují, pro streamování v nejlepší kvalitě, hi-res služby jako TIDAL, včetně MQA a TIDAL Connect.

Vlastní platforma StreamMagic, společnosti Cambridge Audio, slouží jako řídící centrum, které umožňuje pohodlně ovládat celý svět digitální hudební zábavy prostřednictvím přehledné aplikace. Kromě Spotify a Tidal Connect využívají oba přehrávače také Google Chromecast a Airplay 2. Aplikace StreamMagic se rovněž stará o aktualizace softwaru a tím i doplnění schopností přehrávače o nové funkce, takže přináší jistotu, že se systém Evo bude vyvíjet a bude neustále na špici technologie streamování.

Historie společnosti Cambridge Audio začala v roce 1968 ikonickým integrovaným zesilovačem P40. Přístroje Evo vzdávají hold průkopnické práci vývojářů tohoto modelu. Černě eloxovanou hliníkovou skříň doplňují vyměnitelné boční panely, které dodávají all-in-one systémům nezaměnitelný, nadčasový vzhled, takže se stanou na mnoho let ozdobou domova, ať už si zákazník vybere ořechové dřevo, inspirované zesilovačem P40 nebo moderní černé bočnice z materiálu Richlite (vysoce odolný kompozit, vyráběný především z recyklovaného papíru, používaný v leteckém a lodním průmyslu, ale využívaný rovněž architekty či při výrobě špičkových hudebních nástrojů, jako náhrada ebenového dřeva). Tyto zvukově mimořádně kvalitní a dílensky precizně zpracované Hi-Fi přístroje mají šířku pouhých 305 mm, což velmi usnadňuje jejich umístění. Všestranně podařený vzhled doplňuje na čelní straně umístěný displej s brilantní barevností a úhlopříčkou 6,8 palců.

Stačí jen připojit reprosoustavy a užívat si pohodlí snadného ovládání, přístup k téměř neomezenému množství nahrávek a jejich dokonalou reprodukci.

 

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0