Audioquest RJ/E Pearl kabel ethernet CAT7 1,5m

Nejde jen o rychlost přenosu, ale o přesnost přenosu a to Vám tento kabel vylepší, že to u streamované hudby poznáte na první poslech.

Kód:
qrjepearl0015
Výrobce:
Cena s DPH: 1 490 Kč
Cena bez DPH: 1 231,40 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Audioquest RJ/E Pearl kabel ethernet CAT7 1,5m

Vysokorychlostní UTP kabel kategorie CAT 7, rychlost 10 Gigabit až na 100 m vodiče

V minulých letech jsme prodělali revoluci ve skladování, distribuci a přístupu digitálních médií (v reálném čase), včetně fotek, filmů a, samozřejmě i hudby. Už nejsme nadále závislí na fyzickém médiu, naším médiem jsou často data, která se přesunula z mnoha zařízení do mnoha umístění. Poslílání audio dat přes ethernet nabízí přednosti rychlosti, skoro žádného zpoždění, signifikantní vzdálenosti schopnosti (100 m bez aktivního zesilovače), extrémně nízkého rušení a bitově-perfektní komunikace. Kdo by si tohle všechno mohl odepřít?

TECHNOLOGIE

Vodiče s tuhým jádrem z mědi s dlouhým zrnem (LGC): Tyto vodiče eliminují zkreslení tvořené vzájemnou interakcí vláken. Použitá měď přináší jasnější a jemnější zvuk než kabely z běžné OFHC mědi, protože obsahuje méně přechodů v rámci materiálu, méně nečistot a zcela jednoznačně podává lepší výkon.

Pevná polyetylenová izolace s vysokou hustotou: Jakýkoliv pevný materiál blízko vodiče se ve skutečnosti stává součástí nedokonalého obvodu. Izolace kabelů a desky plošných spojů absorbují energii a způsobují ztráty. Část této energie je uložena a následně uvolněna ve formě zkreslení. Pevná polyetylenová izolace zajišťuje kritickou geometrii párování signálů za minimalizace izolací vyvolaného fázového zpoždění.

Zakončení: Pozlacené niklové konektory, 100 % stíněné.

Vysokorychlostní datová kapacita: Kabel byl vyvinut tak, aby dovoloval ethernet až 10 Gigabit na vzdálenost až 100 m měděné kabeláže.

Směrovost: Všechny data kabely jsou směrové. Správný směr záleží na vodičích v každém AudioQuest kabelu. Všechny signální vodiče jsou kontrolovány pro správný směr, který je šipkami na každém kabelu jasně vyznačen.

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

Audioquest RJ/E Pearl kabel ethernet CAT7 3m

Nejde jen o rychlost přenosu, ale o přesnost přenosu a to Vám tento kabel vylepší, že to u streamované hudby poznáte na první poslech.

Audioquest RJ/E Pearl kabel ethernet CAT7  3m
Kód: qrjepearl0030
1 890 Kč bez DPH 1 561,98 Kč

Audioquest Cinnamon RJ/E 1,5m

Nejde jen o rychlost přenosu, ale o přesnost přenosu a to Vám tento kabel vylepší, že to u streamované hudby poznáte na první poslech až to budete chtít vylepšovat ještě víc...

Audioquest Cinnamon RJ/E  1,5m
Kód: qcinnarje0015
3 490 Kč bez DPH 2 884,30 Kč

Audioquest Cinnamon RJ/E 3m

Nejde jen o rychlost přenosu, ale o přesnost přenosu a to Vám tento kabel vylepší, že to u streamované hudby poznáte na první poslech až to budete chtít vylepšovat ještě víc...

Audioquest Cinnamon RJ/E  3m
Kód: qcinnarje0030
4 490 Kč bez DPH 3 710,74 Kč
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0