DENON PMA600NE+DCD600NE B

Kód:
pmadcd600b
Výrobce:
Cena s DPH: 17 990 Kč
Cena bez DPH: 14 867,77 Kč
Skladová dostupnost:
ihned
Varianta zboží:
Stereo zesilovač a CD přehrávač

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: DENON PMA600NE+DCD600NE B

Stereo zesilovač Denon PMA-600NE

Nabízí streamování přes Bluetooth, digitální vstupy a vestavěný gramofonový EQ. Integrovaný zesilovač Denon PMA-600NE Vám umožní objevit zcela novou úroveň zvuku a konektivity, pokud jste právě začínající audio nadšenec.

2 kanálový Integrovaný Zesilovač s výkonem 70 W na kanál, Vestavěný D/A převodník / Optické a koaxiální vstupy, Analogový Mód pro odpojení všech digitálních obvodů pro perfektní poslech, MM Gramofonový předzesilovač, Bluetooth konektivita pro bezdrátové streamování, Výstup pro subwoofer pro robustnější basy, Výstup na sluchátka pro individuální poslech
 
Je přímo navržen pro aspirující hudební nadšence. Denon PMA-600NE je dokonalou volbou pro ty, kdo si právě budují svůj první 2kanálový Hi-Fi systém. PMA-600NE umožňuje nejživější a emočně bohatou reprodukci vinylů nebo skladeb ve vysokém rozlišení díky digitálním vstupům a vestavěnému gramofonovému ekvalizéru. Pokud chcete poslouchat téměř neomezené množství oblíbených skladeb, máte k dispozici bezdrátové streamování přes Bluetooth. Od nejhlubších basů až po detailní výšky – užijte si oblíbené skladby ve vysokém rozlišení díky 192kHz/24bit D/A převodníku. S výkonem 70 W na kanál (4ohm, 1kHz, THD: 0.7%), zásobí PMA-600NE vaše reproduktory dostatkem výkonu pro dokonalý zvuk. PMA-600NE můžete propojit s dalšími oblíbenými komponenty díky přítomnosti dvou optických a jednoho koaxiálního digitálního vstupu. Integrovaný zesilovač Denon PMA-600NE vám nabídne výjimečnou kvalitu zvuku, která vyvažuje výkon a hudební detailnost. To vše díky použité technologii Denon Advanced High Current (AHC) single-push-pull pro obvody zesilovače.
 
CD přehrávač DENON DCD600NE B

S CD přehrávačem Denon DCD-600NE si užije každý začínající hudební nadšenec poslech oblíbených CD disků daleko víc. Je vybaven naši vlastní Denon technologií zpracování zvuku AL32 Processing, v kombinaci s inovovanou architekturou obvodů, díky které jsme schopni dosáhnout přesnější reprodukce nahrávek věrněji originálnímu zvuku než dříve. Nejde o obyčejný CD přehrávač, DCD-600NE je zdrojem daleko kvalitnějšího audio signálu pro zesilovač. Rušivé vibrace pocházející z těžkých součástek v zesilovači jsme potlačili díky naši anti-vibrační konstrukci a jsme si tak jistí, že kvalita zvuku dosahuje našich vysokých nároků na jeho kvalitu. Díky více jak 100letým zkušenostem v oblasti výroby audio komponentů můžete věřit, že se nám povedlo dosáhnout neskutečný zvuk, který předčí vaše očekávání.
 
Vlastnosti
 
•••
ZPRACOVÁNÍ ZVUKU AL32 PROCESSING
CD přehrávač DCD-600NE je vybaven naši vlastní Denon technologií AL32 Processing pro zpracování analogových zvukových signálů. Tato technologie využívá algoritmů pro interpolaci dat, tedy přidává kontrolní body, které by měli existovat před a po přenosu velkého množství dat pro dosažení perfektního zvukového signálu blížícímu se originálu. Tím, že se opatrně obnoví data, která byla ztracena při digitálním nahrávání, je přehrávaný zvuk velmi detailní, bez rušení, přesně lokalizován, bohatě expresivní i ve spodním rozsahu a krásně věrný původnímu zvuku. Skladby tak budete poslouchat tak, jak to zamýšlel sám jejich autor.
 
Vylepšené Obvody Se Zkrácenými Signálovými Cestami
Plošné spoje obvodových desek v přehrávači DCD-600NE jsou promyšleně navrženy tak, aby byla cesta signálu tak krátká, jak jen lze. Díky vícevrstvým deskám a kratším obvodům je dosaženo menšího vzájemného rušení mezi obvody a levým a pravým kanálem. Negativní vlivy na samotný audio signál jsou tak minimalizované, jak to jde. Jako důsledek těchto změn v délce signálových cest je DCD-600NE schopný reprodukovat zvuk čistě, vysoce transparentně a věrně tak jako byla jeho originální podoba.
 
Anti-vibrační Design Pro Nejčistší Zvuk
Anti-vibrační design redukuje negativní zvukové vlivy těžkých komponentů použitých na stavbu zesilovače, takže výsledná kvalita zvuku splňuje náročné standardy firmy Denon. Napájecí transformátor je umístěný co nejvíce vespod šasi DCD-600NE, těsně nad izolátory tak, aby jeho vibrace co nejméně ovlivňovali hudební signál. Tím, že jsme transformátor umístili těsně k nožičkám, snížili jsme také vibrace obklopující šasi a dosáhli tak čistšího zvuku. Tato konstrukce je známá jako Direct Mechanical Ground. Nežádoucí vibrace jsou zde potlačeny použitím kovového rámečku propojujícího CD mechaniku, šasi přístroje a nožičky o vysoké hustotě materiálu.
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0