Klipsch RP-1400SW

Aktivní subwoofer pro střední prostory.

Kód:
RP1400SW
Výrobce:
Cena s DPH: 30 990 Kč
Cena bez DPH: 25 611,57 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Klipsch RP-1400SW

Hyper účinný vyvážený výkon

Subwoofery Reference Premiere dosahují optimálního vyvážení mezi výkonem zesilovače, schopnostmi měniče a objemem kabinetu a dosahují maximálního rozšíření nízkých frekvencí s velkým výkonem, přesností a rychlostí.

Spun copper přední zapalovací cerametalické woofery

Nově navržené Cerametallic™ basové reproduktory jsou výjimečně lehké a extrémně tuhé, poskytují pozoruhodnou nízkofrekvenční odezvu s minimálním rozpadem kužele a zkreslením pro vyšší a čistší výstup s menším výkonem zesilovače.

Vysoce účinný zesilovač třídy D

Vestavěný, vysoce účinný zesilovač má design analogového předzesilovače, který zachovává původní signálovou cestu pro čistší reprodukci věrnou zdroji. Výstupní stupeň třídy D zajišťuje maximální účinnost pro maximální výkon, detaily a nízkofrekvenční výkon.

Front-firing slot port s exkluzivní technologií vnitřního flare

Vlastní vnitřní geometrie s novým designem slotu Aerofoil minimalizuje hluk portu pro čisté a nezkreslené nízké frekvence. Konstrukce předního střelby umožňuje flexibilitu umístění.

Schopná sada bezdrátového subwooferu WA-2

Sada bezdrátového subwooferu Klipsch WA-2 (prodává se samostatně) umožňuje bezdrátové připojení s vysokým rozlišením pro snadné umístění kdekoli ve vaší místnosti a optimalizuje výstup a nízkofrekvenční odezvu. Připojte až čtyři bezdrátové sady WA-2 ke kompatibilním subwooferům Klipsch v jedné místnosti pro zcela bezdrátové připojení.

Flexibilní ovládání

Nízkopropustná výhybka a ovládání proměnlivé fáze vám umožní vyladit subwoofer k vašim reproduktorům Klipsch a vaší místnosti a vytvořit tak ideální úroveň basů. Vstupy Line Level / LFE RCA zajišťují kompatibilitu s přijímači domácího kina.

1/2-Watt pohotovostní režim

Výjimečná účinnost zapnutí nebo vypnutí. Splňuje globální standardy účinnosti – snižuje náklady na energii pro uživatele.

Používejte vstupy současně

Jak RCA, tak bezdrátové vstupy lze využít, což vám dává možnost používat jeden subwoofer s více systémy ve stejné místnosti. Můžete například použít bezdrátový vstup pro nastavení vašeho domácího kina a vstup RCA pro váš 2kanálový systém, aniž byste museli přepínat vstupy při přepínání mezi systémy.

Ultra-odolná ebenová povrchová úprava

Ebenový vinylový povrch odolný proti poškrábání vypadá jako skutečné dřevo a pokrývá celou skříň.

Detailní design

Zaoblené rohy, pryžové nožičky tlumící nárazy, ocelové sloupky mřížky a mřížka z tkané tkaniny zajišťují prvotřídní vzhled a dojem.

Vlastnosti:

  • Frekvenční odpověď 16hz - 141hz +/- 3db
  • Maximální akustický výstup 124db
  • Zesilovač typ třída d s analogovým předzesilovačem
  • Zesilovač výkon 500 w rms / 1000 w
  • Špičkový woofer 14" df ultra long throw cluture
  • Výška 21,34" (54,2 cm)
  • Šířka 20,00" (50,8 cm)
  • Hloubka 25,67" (65,2 cm)
  • Hmotnost 83,7 lbs (38,0 kg)
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0