Klipsch RP-8060FA

Kód:
RRP8060FAEPAR
Výrobce:
Cena s DPH: 66 990 Kč
Cena bez DPH: 55 363,64 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Klipsch RP-8060FA

Tento model dodává dovozce pouze na závaznou objednávku, dodání cca 14 dní.

Sloupová reprosoustava Klipsch Reference Premiere RP-8060FA Dolby Atmos obsahuje měnič, integrovaný do horní části reproduktoru, aby kromě stereo zvuku k posluchači odrážel zvuk ze stropu, pro horní Dolby Atmos zážitek.

Vyzvedněte vaše filmy a hudbu do nových výšin. Klipsch patentované technologie reproduktorů jsou ideální pro dosažení nejpůsobivějšího, nejsilnějšího 360° poslechového zážitku Dolby Atmos. Řízená direktivita a vysoká výkonnost zajišťují zaostření a přesné zaměření vysokofrekvenční energie. Integrovaný certifikovaný Dolby Atmos měnič. Reproduktory RP-8060FA jsou vybaveny vysoce výkonným 16.5 cm 2-pásmovým nahoru vyzařujícím reproduktorem Dolby Atmos, který je integrován do horní části, pro fascinující, obklopující zážitky. Integrované reproduktorové terminály jsou umístěny na spodní straně skříně pro pohodlné a nenápadné připojení. 90° x 90° silikonový kompozitní hybridní Tractrix Horn. Zatížení hornu je maximálně efektivní a zvyšuje detail při zaměřování vysokých frekvencí směrem k oblasti poslechu. Vlastní Tractrix geometrie poskytuje nejúčinnější přenos vysokofrekvenčních vln do oblasti poslechu.

Reproduktory mají plynulou frekvenční odezvu a vytváří nejčistší a nejpřirozenější zvuk. LTS titanová membrána výškového reproduktoru. Exkluzivní LTS (Linear Travel Suspension) minimalizuje zkreslení pro vylepšený detailní výkon. Výškové reproduktory LTS jsou charakteristickým znakem předchozích sérií reproduktorů Reference, jedněch z nejlepších reproduktorů na světě.

Díky tweeterům RP-8060FA reprodukují detailní a jasný zvuk ve vysokých frekvencích. Měděné Cerametallic basové reproduktory. Cerametallic woofery jsou výjimečně tuhé a lehké pro minimální zkreslení a maximální účinnost. Při spárování s Tractrix Horn LTS výškovým reproduktorem poskytuje nejvyšší účinnost reproduktoru ve své třídě. Bi-wiring/Bi-amping schopnost. Reproduktory RP-8060FA vlastní duální vstupní terminály pro bi-wiring/bi-amping schopnost. Bi-wiring odděluje vysoko a nízko frekvenční proud do oddělených kabelů reproduktorů, což snižuje intermodulační zkreslení, čímž je dosaženo jasnějšího středního rozsahu. Bi-amping umožňuje použití dvou zesilovacích částí. Hliníkový podstavec. Hliníkový podstavec poskytuje modernější vzhled s menší rezonancí než MDF nebo ABS plast. Je mechanicky navržen tak, aby minimalizoval povrch plochy v kontaktu s podlahou, oddělujíc reproduktor pro rychlejší, užší nízké frekvence a více detailů.#160;

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

Klipsch R-41SA

Kvalitní sada dvou reproduktorů pro snadné doplnění stávajícího domácího kina na kino s technologií Dolby Atmos.

Klipsch R-41SA
Kód: R-41SA
8 990 Kč bez DPH 7 429,75 Kč
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0