KLIPSCH R-605FA

Naše patentované technologie reproduktorů jsou ideální pro poskytování nejpůsobivějšího a nejpůsobivějšího 360° poslechu Dolby Atmos®. Řízená směrovost a vysoký výkon byly nedílnou součástí principů akustického designu Klipsch po větší část století.

Kód:
R605FPAR
Výrobce:
Termín dodání:
2
Cena s DPH: 27 990 Kč
Cena bez DPH: 23 132,23 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: KLIPSCH R-605FA

ZCELA NOVÉ 90° X 90° TRACTRIX HORN POVEDEJTE SVÉ FILMY A HUDBU NA NOVOU VÝŠKU

Naše patentované technologie reproduktorů jsou ideální pro poskytování nejpůsobivějšího a nejpůsobivějšího 360° poslechu Dolby Atmos®. Řízená směrovost a vysoký výkon byly nedílnou součástí principů akustického designu Klipsch po větší část století.

VESTAVĚNÝ VÝŠKOVÝ REPRODUKTOR

Není to jen váš typický širokopásmový věžový reproduktor, R-605FA je vybaven vysoce výkonným reproduktorem Dolby Atmos s vysokým výkonem integrovaným v horní části pro obklopující zvukovou scénu. Je to dokonale sladěná sestava, která prakticky zmizí.

ZCELA NOVÉ 90° X 90° TRACTRIX HORN

Naše exkluzivní technologie Tractrix® horn přináší sílu, detaily a emoce živého hudebního zážitku s nejčistším a nejpřirozenějším možným zvukem. Zvětšené vnější rozměry zvukovodu umožňují řízení směrovosti přes větší šířku pásma frekvencí, což má za následek zlepšenou směrovost vysokých frekvencí a přesnější zvukovou scénu.

LINEAR TRAVEL SUSPENSION (LTS) HLINÍKOVÝ TWEETER S KAPTON SUSPENSION

Exkluzivní Linear Travel Suspension (LTS) minimalizuje zkreslení pro lepší a detailní výkon. Hliník je extrémně lehký a tuhý materiál používaný v sestavě výškového reproduktoru, který poskytuje vysokou účinnost a zlepšuje rozlišení a detaily. Výškové reproduktory LTS jsou charakteristickým znakem reproduktorů Klipsch, což z nich činí základní součást některých z nejlepších reproduktorů na světě.

TEPLOMĚDĚNÉ TERMOFORMOVANÉ KRYSTALICKÉ POLYMEROVÉ (TCP)

woofery S využitím technologie stékání z vysoce uznávané řady Reference Premiere společnosti Klipsch mají basové reproduktory TCP strmější sklon kuželů pro hladší odezvu a lepší přesnost a transparentnost. Dodatečné žebrování zvyšuje celkovou tuhost pro menší lámání kužele při vyšších frekvencích.

ZADNÍ PORT TRACTRIX

Zadní port Tractrix je dokonale přizpůsoben ozvučnici a basovým reproduktorům a vytváří ideální proudění vzduchu s minimálním zkreslením nebo turbulencí i při nejnižších frekvencích. LEHKÝ, MODERNÍ VZHLED Skryté spojovací prvky, roh od okraje k okraji a nízkoprofilové magnetické mřížky dodávají reproduktorům leštěný, moderní vzhled.

MDF SKŘÍŇ S ODOLNÝM VINYLEM S DŘEVĚNÝM ZRNÍM ODOLNÝM PROTI POŠKRÁBÁNÍ

Stylový estetický vzhled s absolutní odolností, jehož výsledkem je bezproblémová integrace do jakéhokoli dekoru.

VYSOCE KVALITNÍ DESIGN SKŘÍŇKY

Zesílená 3/4” MDF konstrukce se zcela novým designem výztuh snižuje vibrace skříně pro méně slyšitelné zabarvení a lepší zvukovou přesnost.

Vlastnosti:

  • Frekvenční pásmo 38Hz - 21kHz (+/- 3dB)
  • Citlivost 96 dB @ 2.83V/1M
  • Výkon 100 – 400 W
  • Nominální impedance 8 Ohm
  • Dělící frekvence 1440 Hz
  • Vysokofrekvenční měnič 2.54 cm hliníkový LTS spojený se čtvercovou horní Tractrix® 90 x 90
  • Nízkofrekvenční měnič Duální 16.5 cm měděné měniče TCP
  • Materiál skříně MDF
  • Typ skříně Bass Reflex zadní
  • Rozměry (V x Š x H) 1017 x 227 x 463 mm
  • Hmotnost 22.7 kg
  • Povrchová úprava Černý dřevěný vinyl
  • Cena za pár
  • Příslušenství Nožky, šrouby, magnetická mřížka
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

Kef R7 Meta walnut

KEF R7 Meta je prostřední model podlahové třípásmové reprosoustavy z nejnovější modelové řady KEF R Meta. Vychází z předchozího úspěšného modelu R 7.

Kef R7 Meta walnut
new akce
Kód: r7metaw
121 980 Kč bez DPH 100 809,92 Kč
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0