Monitor Audio VECTA 240 1kus

Kód:
mavecta240b
Výrobce:
Cena s DPH: 9 990 Kč
Cena bez DPH: 8 256,20 Kč
Skladová dostupnost:
1 - 2 dny

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Monitor Audio VECTA 240 1kus

Univerzální reprosoustava na venkovní i vnitřní instalace.

Stylový, kompaktní a všestranný reproduktor Monitor Audio Vecta V240 chytře kombinuje architektonickou estetiku s inovací a vysoce kvalitní profesionální zvukový výkon, kterým je společnost proslulá. 

Vecta V240 nabízí neuvěřitelnou všestrannost a jednoduchou instalaci. Pomocí chytře navržených konzol a jednobodového systému automatického připojení lze Vecta rychle a snadno namontovat vodorovně nebo svisle. Instalační pracovníci upevní držák na zeď a poté reproduktor jednoduše upustí na místo a zajistí jediným šroubem. Tento způsob instalace nejenže šetří čas integrátorů, ale také zjednodušuje složitost instalace reproduktorů na výšku nebo v obtížných úhlech. Systém automatického připojení znamená, že instalace je extrémně elegantní, bez viditelných vodičů. Aby bylo zajištěno, že klienti dostanou nejlepší možný zvuk, lze po namontování na nástěnný držák naklonit Vecta o 25 stupňů nebo naklonit o dalších 32,5 stupňů (pomocí volitelného klínu), aby byl zvuk nasměrován na požadované místo. 

Při instalaci reproduktorů venku je vyžadován jiný přístup, protože tyto systémy musí být schopny poskytovat vysoce kvalitní zvukový standard ve vnějších podmínkách a místech. Pro Vecta V240 společnost Monitor Audio namontovala na zakřivenou ozvučnici duální 4 "C-CAM kovové kuželové pohony, aby bylo zajištěno dodávání kontrolovaného zvukového pole. To minimalizuje odrazy stropu nebo stěny při montáži pod okapy nebo do rohu, a přitom je stále široký dostačující pro vynikající pokrytí při montáži na stěnu. Centrálně umístěný výškový reproduktor C-CAM je nabitý klaksonem, aby bylo zajištěno, že rozptyl v crossoverovém bodě odpovídá střednímu rozsahu a poskytuje hladkou frekvenční odezvu mimo osu. Tento přístup vede k dokonalému zvukovému zážitku s méně zvukových černých bodů.

Estetika odpovídá výkonu tohoto reproduktoru, protože Monitor Audio věnuje designu velkou pozornost. Vecta V240 byla vyvinuta se zakřivenou zúženou zadní skříní v černé nebo bílé barvě a bezproblémově se mísí pod okapy nebo ve svislých rozích. Reproduktory jsou uloženy v ABS skříni s vysokou hustotou a mřížkou odolnou proti korozi, která je navržena tak, aby odolala extrémnímu prostředí. Zcela uzavřená skříňová skříň je bez hluku vzduchu nebo potenciálního vniknutí vody a nečistot, což pomáhá udržovat stupeň ochrany životního prostředí IP55.

 

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Související zboží
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0