DENON AVR-S770H

Kód:
avr-s760h
Výrobce:
Cena s DPH: 16 990 Kč
Cena bez DPH: 14 041,32 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: DENON AVR-S770H

7.2kanálový 8K AV receiver Denon AVR-S760H s výkonem 140 W na kanál plně podporuje 3D zvukové formáty Dolby Atmos®, Dolby Atmos Height Virtualization Technology, DTS:X® a DTS Virtual:X™. Je vybaven nejnovějšími specifikacemi HDMI, jako je 8K/60Hz, vybrané průchody VRR 4K/120Hz, ALLM, HDR10+ a podpora eARC.

PŘIPRAVENO NA 8K ULTRA HD

Vychutnejte si své oblíbené filmy, pořady a hry v nejlepší dostupné kvalitě obrazu.

  • NEJNOVĚJŠÍ SPECIFIKACE HDMI S EARC
  • POKROČILÁ VIDEO SEKCE
  • HDR / DOLBY VISION 

NEJNOVĚJŠÍ SPECIFIKACE HDMI S EARC

Na všech portech HDMI je k dispozici zpracování HDCP 2.3 a díky jednomu výstupu HDMI je možné paralelní připojení televizoru a projektoru. Podpora technologie eARC (rozšířený zpětný audio kanál) umožňuje přenos 3D zvuku přímo z televizoru do AV přijímače prostřednictvím připojeného kabelu HDMI.

SKVĚLÝ POCIT ZE SNADNÉHO NASTAVENÍ

Ve výbavě AVR-S760H najdete snadného průvodce úvodním nastavením (Quick Start Guide), který Vám poskytne snadné a rychlé instrukce s čím a jak začít. Jakmile připojíte k AVR-S760H televizi pomocí HDMI kabelu, objeví se Asistent nastavení od Denonu, který Vás krok za krokem provede celým postupem nastavení. AVR-S760H si automaticky pojmenuje vstupní zdrojová zařízení podle informací sdílených přes HDMI porty a tlačítka rychlé volby nabízí možnost rychlé volby přednastavených zdrojů pro každou z audio zón. Barevně značené reproduktorové terminály na zadní straně AVR-S760H jsou umístěné vodorovně vedle sebe, díky čemu budou připojení reproduktorů a organizace jejich kabelů velmi snadné.

  • BLUETOOTH A WI-FI KONEKTIVITA

    Denon AVR-S760H je vybaven bezdrátovou konektivitou – Bluetooth i dvoupásmové Wi-Fi antény zajistí stabilní a bezchybné streamování i v hustě osídlených oblastech. Užívat si váš oblíbený hudební obsah můžete nyní snadným bezdrátovým připojením přímo z chytrých zařízení (telefony / tablety).

    Integrovaná technologie HEOS Vám umožní přehrávat tu samou skladbu napříč všemi zónami najednou nebo když budete chtít, tak v každé zóně jinou skladbu – je to jen na Vás. HEOS lze ovládat i hlasem (funkčnost podléhá podpoře ze strany poskytovatele služby v daném regionu) – podporuje služby Amazon Alexa a Google Assistant.

    HEOS lze využívat pro přehrávání hudebního obsahu z bezplatných nebo předplatitelných služeb jako Spotify, Deezer, Amazon Music, TuneIn, Tidal, Sound Cloud, a dalších.

    NEJNOVĚJŠÍ SPECIFIKACE HDMI S EARC

    Zpracování pomocí standardu HDCP 2.3 je dostupné na všech HDMI portech, a televizi nebo projektor můžete připojit k jednomu dostupnému HDMI výstupu. Podpora eARC (Enhanced Audio Return Channel) umožňuje přenos 3D prostorového zvuku přímo z televize resp. televizního vysílání do AV přijímače. Stačit Vám na to bude jediný HDMI kabel, kterým je propojíte.

    USB PORT NA ČELNÍM PANELU PRO PŘEHRÁVÁNÍ HI-RES AUDIA

    Schopnost dekódování audio souborů ve vysokém rozlišení Vám umožní objevit neuvěřitelnou čistotu hudby, a to až do rozlišení 24-bit/192-kHz ALAC, FLAC a bezztrátových WAV souborů, stejně jako DSD 2.8MHz a 5.6MHz souborů (audiofilní formát SACD). Všechny tyto Hi-res soubory lze přehrávat přes USB port na čelním panelu nebo ze síťového uložiště. Samozřejmě můžete poslouchat hudbu i v dalších velice oblíbených formátech souborů jako jsou například MP3 a MPEG-H. Bez ohledu na to, zda chcete poslouchat nejnovější stažené skladby nebo se chcete ponořit do audiofilních nahrávek v FLAC souborech, vždy budete mít ke svým oblíbeným skladbám rychlý přístup.

    SÍŤOVÉ FUNKCE

    K domácí síti můžete připojit AVR-S760H přes Ethernet port nebo Wi-Fi. Jakmile jej připojíte, můžete bezdrátově streamovat hudbu, máte k dispozici automatické aktualizace funkcí a rovněž můžete vzdáleně ovládat tento AV přijímač nebo HEOS díky jeho skvělým aplikacím dostupným zdarma pro iOS nebo Android zařízení.

SPOLUPRACUJE S NEJNOVĚJŠÍMI HLASOVÝMI ASISTENČNÍMI SLUŽBAMI

Vychutnejte si ovládání hlasem bez námahy a celkovou flexibilitu používání systému zajištěnou světově uznávanými službami, které jsou špičkami ve svém oboru. Použijte smart reproduktor nebo váš telefon abyste mohli zadávat hlasově povely přes služby Amazon Alexa, Google Assistant nebo Apple Siri. Požádat můžete o přehrání oblíbené skladby, zvýšení hlasitosti, přeskočení na další skladbu, přepnutí vstupů a další. Mezi hlasovými asistenty můžete kdykoliv přepínat, jak potřebujete, případně si vybrat jeden oblíbený a ten pak používat – je to jen na Vás. Rozsah dostupných funkcí se liší v závislosti od konkrétní použité služby.

HEOS – BEZDRÁTOVÉ STREAMOVÁNÍ HUDBY

Streamujte hudbu kdykoliv a kdekoliv v dosahu vaši domácnosti díky vestavěné technologii HEOS. Můžete si užívat vysoce kvalitní hudbu z široké nabídky streamovacích služeb včetně Spotify®, TuneIn, Amazon Prime Music, Soundcloud®, Tidal, Napster, Deezer nebo lokálních hudebních zdrojů. Všechny je můžete pohodlně ovládat pomocí bezplatné aplikace HEOS app.

DÍKY HEOS REPRODUKTORŮM SI HUDBU MŮŽETE POUŠTĚT KDEKOLIV

Díky funkci více zónového audio ozvučení HEOS se může AV přijímač Denon AVR-S760H připojit ke kterémukoliv dalšímu produktu s integrovanou technologií HEOS, jako jsou například HEOS reproduktory a přehrávat tak hudbu napříč celým vašim domovem. Pouštět si můžete například jednu skladbu do všech zón najednou, nebo si zvolit v každé zóně něco jiného – volba je jen na Vás.

 

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0