Magnat MTT 990

Kód:
MTT990B
Výrobce:
Cena s DPH: 21 990 Kč
Cena bez DPH: 18 173,55 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Magnat MTT 990

Magnat zařadil do svého portfolia gramofon MTT 990. 

Tento audiofilsky laděný přístroj spojuje všechny výhody přímého pohonu s vynikajícím poměrem výkonu a ceny. Snahou konstruktérů bylo uvést na trh gramofon, který podtrhne 45-leté zkušenosti a bude vhodnou volbou pro příznivce Magnatu. Na světě není mnoho výrobců, kteří dokážou vytvořit motory pro jednotky s přímým pohonem. Designérům Magnatu se však podařilo zhmotnit jejich představy a výsledkem je motor, který nabízí tři rychlosti (33, 45, 78 ot / min), téměř dokonalou synchronizaci (<0,08%) a obrovský kroutící moment 2,2 kgf / cm . Talíř o průměru 12“ (305 mm) je vyroben ze speciálního plastu (POM), který je známý svou vysokou torzní tuhostí a jehož rezonanční chování je podobné vinylu - což se ukázalo jako velmi výhodné z hlediska výsledného zvuku.

Šasi gramofonu je vyrobeno z MDF s vysoce lesklou černou povrchovou úpravou a vyznačuje se velkou tuhostí a odolností vůči nežádoucím vibracím. Napájecí transformátor je zavěšen na šasi tak, aby se zabránilo dalším rezonancím.

MTT 990 je osazen 10-palcovým raménkem ve tvaru písmene J - což je dle názoru výrobce optimální charakteristika pro eliminaci zkreslení. Trubička raménka je vyrobena ze speciálního legovaného hliníku, přičemž vnitřní kabeláž obsahuje měděné dráty s vysokou čistotou od japonského specialisty Mogami. Raménko má čtyři kloubová ložiska z nerezové oceli s kuličkovými ložisky z uhlíkové oceli. Raménko gramofonu Magnat MTT 990 je výškově nastavitelné a má bajonetovou hlavici pro pohodlné a přesné nasazení přenosky. Gramofon je osazen přenoskou Audio Technica AT95E.

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0