SVS PB-1000 Pro

SVS
Kód:
PB1000Pro
Výrobce:
Cena s DPH: 21 990 Kč
Cena bez DPH: 18 173,55 Kč
Skladová dostupnost:
1 - 2 dny

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: SVS PB-1000 Pro

Verze aktivního subwooferu SVS PB-1000 Pro s basreflexem je vhodnější na domácí kino. 

PB-1000 Pro, který byl podstatně vylepšen oproti předchozímu 10 palcovému designu měniče řady 1000, je vybaven přepracovaným 12palcovým vysoce exkurzním měničem se sestavou duálního feritového motoru. Přidaná povrchová plocha, která je schopna pohybovat obrovské množství vzduchu s ostrou přesností, poskytuje oproti předchozímu modelu zásadní vylepšení výkonu a nabízí řadu vylepšení.

  • Kužel z vláknitého kompozitu s výjimečným poměrem tuhosti k hmotnosti generuje obrovské SPL při startování a zastavování na desetníku s ostrou přesností.
  • Patentovaný vstřikovaný rám pro extrémní exkurze zajišťuje bezchybný pístový pohyb pro přesné ovládání a přesnost bez zkreslení, a to i při nejvyšších úrovních pohonu.
  • Sestava motoru s duálním feritovým magnetem a prodlouženým hliníkovým pólem vytváří bez námahy hnací sílu na vyžádání pro jemné a přehnané basy.
  • Práškově lakovaný FEA optimalizovaný koš řidiče poskytuje maximální tuhost, pevnost v tahu a přenos tepelné energie.
  • Dvouvrstvý design kmitací cívky zvyšuje linearitu a věrnost při plné výchylce a zároveň minimalizuje zkreslení a kompresi výkonu.

Zesilovač Sledge STA-325D – Výkon bez námahy se sofistikovaným ovládáním.

Zesilovač Sledge STA-325D, konzervativně hodnocený na 325 wattů RMS, 820+ wattů, špičkový výkon, maximalizuje plný potenciál 12palcového měniče s výkonem bez námahy a přesným ovládáním. Inovativní design kombinuje účinnost zesilovače třídy D se schopností přesunout obrovské množství proudu přes plně diskrétní MOSFET pro vynikající výkon subwooferu v reálném světě na všech úrovních měniče, v jakékoli místnosti, umožňuje snadnou integraci s jakýmkoli domácím kinem nebo stereo reproduktorový systém.

  • Vysoký proudový výstup z plně diskrétních MOSFETů spojený s účinností zesílení třídy D umožňuje zesilovači Sledge STA-325D produkovat obrovské množství proudu, což umožňuje obrovský výstup s chirurgickou přesností.
  • Sofistikované 50MHz analogové zařízení s vysokým rozlišením Audio DSP je nejpokročilejší digitální procesor, jaký byl kdy použit v subwooferu, a zachovává nedotčenou kvalitu zvuku prostřednictvím pokročilého ladění v místnosti, výkonných ovládacích prvků DSP, vlastních předvoleb a dalších.
  • Optimalizované křivky frekvenční odezvy pro portovanou skříň PB-1000 Pro umožňují subwooferu převzít kontrolu nad místností a zcela ji natlakovat přesnými, srdceryvnými basy.

PB-1000 Pro Smartphone App – vůbec nejjednodušší způsob správy subwooferu DSP a ovládání.

Nejpohodlnější způsob, jak ovládat hlasitost, přistupovat k více funkcím DSP a programovat vlastní předvolby pro ladění jedním dotykem optimalizované pro hudbu, filmy, hry a další. Upravte dělicí frekvence, zapněte třípásmový parametrický ekvalizér, polaritu, zesílení místnosti a další, vše ze svého oblíbeného sedadla.

  • Připojuje se přes Bluetooth pro pohodlné ovládání, i když je subwoofer v nedohlednu.
  • Uložené vlastní předvolby pro ladění jedním dotykem s optimalizovaným nastavením na základě preferencí poslechu filmů, hudby a dalších. Vše dostupné jediným dotykem.
  • Variabilní režimy ladění portů s přizpůsobenými křivkami frekvenční odezvy pro „Standard“ a „Sealed“ umožňují ladění pro maximální výkon nebo rozšíření hlubokých basů a přechodovou rychlost.
  • 3pásmový parametrický EQ ovladač umožňuje přesné nastavení pro zesílení nebo snížení, Q-faktor a frekvenci až na úroveň jednoho Hz, takže uživatelé mohou přizpůsobit výkon odstraněním špiček, nul a dalších problémů v místnosti.
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

SMART SUB 8 WHITE

Aktivní subwoofer SMART SUB 8

SMART SUB 8 WHITE
Kód: 14633_2
16 490 Kč bez DPH 13 628,10 Kč
REL 212 SX
Kód: 410754
137 990 Kč bez DPH 114 041,32 Kč
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0