Cabasse The Pearl White 1 kus

Kód:
907271
Výrobce:
Cena s DPH: 74 990 Kč
Cena bez DPH: 61 975,21 Kč
Skladová dostupnost:
ihned
Varianta zboží:
Bílá

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Cabasse The Pearl White 1 kus

Exkluzivní aktivní reprosoustava The Pearl od Cabasse

Výjimečný aktivní reproduktor s názvem The Pearl a vysokým rozlišením je výsledkem dlouholetých zkušeností a známé technologie použité v ikonickém reproduktoru La Sphére a je jediným svého druhu. Svým vytříbeným designem a výjimečnou akustikou, za kterou vděčí nesrovnatelnému trikoaxiálnímu reproduktoru, splňuje očekávání nejnáročnějších audiofilů. The Pearl přináší svým posluchačům čisté akustické emoce

Elegantní a ušlechtilé materiály

Jedinečný francouzský design je věrný známé estetice značky, evokující čistotu a sílu, vybaven nejúčinnějšími materiály. Membrány reproduktoru jsou vyrobeny z uhlíkových a skleněných vláken, disipátory a budiče z hliníku, reproduktor má rovněž zesílenou dvojitou skořepinu z kompozitních vláken zdobenou čistými „chromovými“ kroužky. Přední stranu pokrývá kovová mřížka.

Čistý zvuk Cabasse

Nový 25 cm subwoofer s délkou lineárního kuželu až 30 mm poskytuje nejbohatší a nejdynamičtější úroveň basů na trhu. Díky dynamickému ovládání basů je přehrávání zvuku opravdu velkolepé.
Patentovaná triaxiální konfigurace subwooferu + středního + výškového reproduktoru nabízí kompaktní design, vysoký výkon a sofistikovanou odezvu ve 360 °. Rozvinutý tepelný rozptylovač zajišťuje optimální rozsah dynamického zvuku s malým zkreslením při vysokých hlasitostech.
Nový koaxiální středotónový výškový reproduktor je vyroben z patentovaných komponent: uhlíku a neodymu.

Streaming a multiroom

Reproduktor se bezproblémově integruje do vícepokojového systému Cabasse StreamCONTROL a umožní tak přehrávat stejnou hudbu v několika místnostech současně nebo různé stopy v různých místnostech.
Zvuk lze redistribuovat z připojení Bluetooth® nebo ze zvukového vstupu do více místností. Pearl je vybaven technologií streamování HD bez proudu (80 mikrosekund) a přehrává všechny zvukové soubory, od MP3 až po soubory ve vysokém rozlišení (uložené doma, na pevných discích nebo počítačích, internetovém rádiu nebo specializovaných službách).

Pro The Pearl je k dispozici stojan na míru nebo reprouktor lze umístit pomocí nástěnného držáku na jakoukoliv zeď.

Reproduktory jsou k dostání ve 2 barevných variantách - v černém a bílém laku.

Technické parametry

 
Barva černý lak
Rozměry 326 x 327 x 323 mm
Hmotnost 18 kg
Měniče Koaxiální středo-výškový reproduktor BCI, HELD woofer
Frekvenční rozsah 14 - 27 000 Hz
Účinnost 118 dB mono
Nominální výkon 300 W, 300 W, 1000 W
Špičkový výkon 600 W, 600 W, 2000 W
   
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

Devialet Phantom I 108dB Matte Black

Ultra kompaktní luxusní bezdrátový reproduktor, WiFi, Airplay 2, Bluetooth 5.0. Spotify Connect, UPnP, Roon Ready, optický kabel, analog..

Devialet Phantom I 108dB Matte Black
Kód: pha195mt
29 990 Kč bez DPH 24 785,12 Kč
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0