Onkyo TX-NR494 Dab black

Kód:
txnr494b
Výrobce:
Cena s DPH: 10 990 Kč
Cena bez DPH: 9 082,64 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Onkyo TX-NR494 Dab black

7.2, 160W/k/6Ω, HDMI (4in, 1out; 4K/60p, HDCP2.2, HDR); Bluetooth; DAB+ tuner; dek. HD formátů vč. plné podpory D. Atmos 5.2.2 a DTS:X; funkce D. Atmos Height Virt. a DTS Virtual:X; 384kHz/32bit DAC, výkonné diskr. zesilovače, kal. mikr., zóna B

Unikněte ze všedního dne s prostorovým prostorovým zvukem

Od snadného Bluetooth® bezdrátové streamování do srdcervoucího vzrušení ze zvukových stop Dolby Atmos® a DTS:X®, TX-SR494 prohlubuje požitek z každodenního života díky skvělému zvuku a chytrým funkcím. Sedm kanálů s vysokým proudem vám dává svobodu vybrat si vhodné uspořádání reproduktorů. Dolby Atmos Height Virtualizer* nebo DTS Virtual:X™ umístí zvuk nad nebo za, pokud nechcete výškové nebo prostorové reproduktory a na palubě jsou Dolby Surround® i DTS® Neural:X. Volitelnou možností jsou také zadní surroundy, dvouampérové ​​přední reproduktory nebo zvuk Powered Zone B. AccuEQ s ekvalizérem subwooferu a AccuReflex™ pro 5,2,2-kanálové systémy s podporou Dolby Atmos vyjasní zvuk v jakémkoli prostoru. Jako srdce vašeho domácího kina má TX-SR494 HDMI® konektory podporující HDR a 4K/60p video, zatímco GUI s OSD přes HDMI, před-/line-out zóny B,

* Povoleno s budoucí aktualizací firmwaru.

 


Zvuk Dolby Atmos® a DTS:X® je tady

TX-SR494 přeplňuje váš zážitek z Dolby Atmos® a DTS:X®. Objektově založený zvuk je smíchán ve 3D prostoru a umožňuje přehrávat jakýkoli zvuk přes jakýkoli reproduktor, sledovat akci, lokalizovat efekty a pohybovat se kolem vás. Dolby Surround® a DTS® Neural:X doplňují nativní přehrávání 3D zvuku. Tyto technologie nacházejí lokalizační vodítka ve starších stereo nebo vícekanálových zvukových stopách a smíchají tyto prvky, aby vytvořily pohlcující rozměrnost shora dolů.


Virtualizér výšky Dolby Atmos

Při přehrávání jakéhokoli formátu Dolby® umožňuje zapojení Dolby Atmos Height Virtualizer pohlcující zážitek z poslechu a vytváří virtuální prostorový a výškový efekt z tradičních rozložení reproduktorů bez použití dalších prostorových nebo výškových reproduktorů.

Poznámka: Povoleno s budoucí aktualizací firmwaru.

 


Prostorový zvuk vylepšený pomocí DTS Virtual:X™

DTS Virtual:X je nová technologie virtualizace prostorového zvuku, která vytváří pohlcující 3D zvukové pole z libovolného uspořádání reproduktorů, jako jsou konfigurace 2.1, 3.1, 5.1 a 7.1 bez nasazených výškových, prostorových nebo zadních prostorových reproduktorů. Využívá sofistikované algoritmy založené na DSP k umístění publika do středu vícerozměrného zvukového pole s výškou a prostorovou prostorovostí a je stejně účinný ve velkých i malých prostorách. DTS Virtual:X funguje v doméně 3D se zvukovými stopami DTS:X, formáty DTS a nekódovaným stereem.

 

Připraveno pro zábavu 4K HDR

Užijte si komplexní podporu pro video formáty 4K/60p a HDR (High Dynamic Range), včetně HDR10, HLG, Dolby Vision® a BT.2020. Podporován je také barevný prostor 4:4:4. Všechny čtyři vstupy HDMI® a výstup ARC-ready předávají video z přehrávače do vašeho kompatibilního televizoru a odemykají vše, co nejnovější filmy a hry nabízejí. Stav A/V vstup-výstup můžete snadno potvrdit prostřednictvím nového okna OSD.


Více síly, více realismu, více magie

Je lákavé vidět watty jako nejdůležitější údaj na technickém listu zesilovače. Avšak watty jsou ukazatelem hlasitosti, nikoli kvality zvuku. Ampery – elektrický proud – vyprávějí skutečný příběh. Čím větší proud zesilovač vyvíjí, tím lépe ovládá reproduktory. Lepší ovládání znamená rychlou přechodovou odezvu, široký dynamický rozsah a čistý a přesný zvuk. Vysoce výkonný transformátor, velké kondenzátory a diskrétní zesilovače uvnitř TX-SR494 produkují nejvíce proudu ve své třídě. A to je jeden velký důvod, proč to zní tak dobře, jak to zní.


AccuEQ Pokojová akustická kalibrace s AccuReflex™

AccuEQ Room Acoustic Calibration vytváří harmonické zvukové pole ve vaší místnosti. Detekuje přítomnost reproduktoru, jeho velikost a vzdálenost od místa měření a nastavuje vhodné úrovně akustického tlaku. Poté vybere ideální výhybku subwooferu a aplikuje ekvalizaci na všechny reproduktory. Technologie AccuReflex optimalizuje reprodukci objektového zvuku prostřednictvím reproduktorů s podporou Dolby Atmos. Řeší fázový posun vznikající z rozdílů mezi směrovými a nesměrovými zvuky. Spolu s vylepšenou lokalizací se vytváří 3D pole s vertikálním pohybem a nadzemní rozměrností.

Mini-Site: AccuEQ Room AcousticCalibration Solutions

 

Poslechněte si dialog jasně stisknutím tlačítka

Konečně rychlé a efektivní řešení neslyšitelných dialogů v televizních programech a filmech. TX-SR494 je vybaven DSP řízeným Vocal Enhancer, který identifikuje vokální frekvence a umožňuje vám je zvyšovat nebo snižovat podle chuti pomocí tlačítek na dálkovém ovládání nebo pomocí tónových ovladačů na předním panelu přijímače.


Sdílejte atmosféru nebo relaxujte v soukromí

Fantastickým doplňkem k TX-SR494 je pre-/line-out zóny B. Připojuje komponent s analogovým linkovým vstupem RCA k audio zdrojům dostupným pro receiver, včetně HDMI a digitálního zvuku. Sdílejte zvuk do hi-fi v blízkém prostoru nebo připojte podporovaný dok s nabíjecím vysílačem pro bezdrátová sluchátka a užívejte si zábavu, aniž byste někoho rušili.


Powered Zone B Audio nebo přední kanál bi-amping

Výstupy reproduktorů Height/Surround Back/Bi-Amp/Zone B mohou napájet stereo reproduktory v jiné místnosti s 5,2kanálovým nastavením v hlavní místnosti. Výstupy mohou sdílet jakýkoli zdroj AVR výhradně v zóně B nebo přehrávat stejný zdroj v hlavní a zóně B. Alternativně můžete svůj pár kompatibilních předních reproduktorů bi-amp.

 

Jednoduché kroky ke sladkému zvuku

TX-SR494 zjednodušuje nastavení zábavy ve vaší místnosti. Komponenty se zapojují do označených portů, zatímco se váš televizor připojuje pomocí jednoho snadno schovatelného kabelu HDMI. Připojte reproduktory, jak je znázorněno na přátelském schématu vedle očíslovaných reproduktorových terminálů. Nastavení zabere chvilku, požitek je neomezený.

Plynulé a snadné Bluetooth® streamování

Jakýkoli zvuk přehrávaný na vašem telefonu, tabletu nebo PC aplikaci lze streamovat do TX-SR494 pomocí bezdrátové technologie Bluetooth . Jakmile se přijímač spáruje s vaším zařízením a zapamatuje si jej, spustí automaticky přehrávání, kdykoli detekuje příchozí audio stream Bluetooth .



Dekomprimujte pomocí Advanced Music Optimizer™

Když je zvukový soubor stlačen do malého kontejneru (například MP3), vysokofrekvenční data se ztratí. To může ovlivnit kvalitu zvuku. Režim poslechu DSP Advanced Music Optimizer společnosti Onkyo rekonstruuje chybějící bitová data. Kvalita přehrávání se výrazně zlepšila, přičemž si můžete užívat stejné pohodlné velikosti souborů. Tento režim také optimalizuje kvalitu přehrávání streamovaného Bluetooth .

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0