Marantz Model 40N (u nás k poslechu)

Kód:
40nsg
Cena s DPH: 49 990 Kč
Cena bez DPH: 41 314,05 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Marantz Model 40N (u nás k poslechu)

NOVINKA r.2022 MARANTZ MODEL 40N stereo zesilovač se streamerem. K poslechu ve studiu v Plzni.

Záruka 5 Let.

 

https://www.marantz.com/cs-cz/5ywarranty

 

Model 40N má navíc: HDMI ARC vstup, Power Amp Direct - ta udělá ze stereo zesilovače koncový stupeň např. pro zařazení do domácího kina. 

 

Streamujte miliony skladeb ve vysokém rozlišení

Streamujte hudbu ze služeb jako Spotify, Amazon Music HD a TIDAL nebo si vychutnejte svou vlastní digitální hudební knihovnu – chcete-li, pohodlně hlasovým příkazem přes Amazon Alexa nebo Siri.

HiFi pro celý váš domov

MODEL 40n lze také použít jako hudební rozbočovač pro váš multi-room systém.

HDMI vstup pro připojení AV

Díky HDMI ARC (Audio Return Channel) je stereo zesilovač extrémně flexibilní. Tímto způsobem lze zvuk televizoru přehrávat také prostřednictvím vašeho audio systému.

Digitální streamování ve vysokém rozlišení

Vestavěný HEOS® poskytuje snadný přístup ke veškeré vaší digitální hudbě – od Spotify, TIDAL, Amazon Music HD až po AirPlay 2 a mnoho dalších možností streamování.

Multiroom s dalšími výrobky Denon a Marantz se systémem Heos.

DIGITÁLNÍ STREAMOVÁNÍ VE VYSOKÉM ROZLIŠENÍ

Naše síťové zesilovače jsou speciálně navrženy pro nekonečně velké online hudební sbírky. Díky HEOS® Built-in můžete streamovat svou oblíbenou hudbu přímo bez dalších zařízení. Kromě streamování hudebních služeb jako Spotify, TIDAL a TuneIn podporuje MODEL 40n také přehrávání přes AirPlay2 nebo Bluetooth. Můžete také přehrávat svou vlastní digitální hudební sbírku prostřednictvím připojení USB-A nebo z kompatibilních síťových serverů

MARANTZ MUSICAL PHONO EQ STAGE

Kvalitní vinylový zvuk je slyšitelný i hmatový, ale vyžaduje vysoce specializované elektronické součástky. Marantz Musical Phono EQ stage umožňuje připojení gramofonu s MM cartridge přímo k MODEL 40n. Můžete si tak vychutnat své oblíbené desky bez jakékoli další elektroniky.

OVLÁDÁNÍ TÓNU

Přizpůsobte si zvuk tak, aby vyhovoval vašim preferencím za běhu. Upravte basy a výšky tak, aby odpovídaly vaší hudbě, nebo použijte režim Source Direct pro nejčistší možný zvuk.

VZHLED A DOJEM PRÉMIOVÉ TŘÍDY

MODEL 40n jde ve stopách mnoha zařízení Marantz, které jsou známé svým prvotřídním designem. Byly zváženy všechny aspekty: od prémiových materiálů a symetrie až po klasický okénkový displej a dokonalé fungování ovládání hlasitosti. Kdo říká, že vaše stereo musí vypadat jako sbírka laboratorního vybavení? Marantz MODEL 40n chce být slyšen, viděn a dotek.

MODULY HYPERDYNAMICKÝCH ZESILOVAČŮ

Aby byly zachovány detaily, nuance a esence vaší oblíbené hudby, Marantz vyvinul HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Modules), které překonávají běžná čipová řešení, pokud jde o rychlost a odezvu. S touto jedinečnou inovací od Marantz vám MODEL 40n zajistí, že si vždy užijete ten nejhudební zvuk.

VÝSTUP PRO SUBWOOFER

Hluboké basy jsou fyzicky cítit. V kombinaci se stejně kvalitními reproduktory produkuje MODEL 40n působivé basy, které vás polechají v žaludku. Navíc můžete k vyhrazenému výstupu pro subwoofer připojit subwoofer a upravit nastavení výhybky pro přesnou integraci s hlavními reproduktory.

 

 
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

TECHNICS SU-GX70EG-K černý

Audio zesilovač Grand Class To pravé audio centrum do obývacího pokoje, které umožňuje bezproblémové sledování videa, zvuku a hudby díky integraci na nové úrovni s využitím plně digitálních technologií Technics.

TECHNICS SU-GX70EG-K černý
Kód: G70EG-K
44 990 Kč bez DPH 37 181,82 Kč
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0