REL Carbon Special Black Piano

Carbon Special je nový model s omezenou dostupností, který kombinuje naši nejnovější konstrukci s nejmodernějšími komponenty z naší referenční řady

Kód:
RCSBP
Výrobce:
Cena s DPH: 119 990 Kč
Cena bez DPH: 99 165,29 Kč
Skladová dostupnost:
Na objednání

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: REL Carbon Special Black Piano

Carbon Special je nový model s omezenou dostupností, který kombinuje naši nejnovější konstrukci s nejmodernějšími komponenty z naší referenční řady a je umístěn ve středně velkém podvozku. Je vybaven naším 12palcovým driverem z uhlíkových vláken třetí generace s novým pasivním driverem CSP na míru, který poskytuje o 50% delší zdvih, napájený zesilovačem o výkonu 1 000 W, který je sám veden naším CS PerfectFilter ™. Zcela nová skříň s vysoce leštěnými kovovými a uhlíkovými vlákny se objevuje pouze u tohoto modelu.

Referenční výkon, skvělá velikost

Tam, kde předchozí speciální vydání používaly existující skříně, ovladače a filtry, používá Carbon Special mnoho prvků vyvinutých výhradně pro Carbon Special. Použili jsme náš nejnovější driver uhlíkových vláken BlackWidow s úhlopříčkou 12 "(350 mm), vyvinutý pro zajištění vynikající dynamické rovnováhy v celém rozsahu jeho značného zdvihu 4" (100 mm) vpředu a vzadu. Je schopen lépe a bez námahy zvládnout obrovskou sílu potřebnou k zajištění výbušné dynamiky. Spojili jsme to s naším zesilovačem NextGen 5 1 000 wattů, který se ukázal jako zvukový zázrak a naprosto spolehlivý. Toto vše řídí CS PerfectFilter, na zakázku navržená varianta našeho nejnovějšího vývoje filtrů, která vylepšuje oba konce spektra. Poskytuje vzdušné, jemné výšky s větším dosahem do dolních oblastí ve zvukové scéně a také pravdivější a výkonnější dodávku ultra nízkých basů. Pokud to zní příliš dobře, než aby to byla pravda, téměř to tak je.


Nezastavili jsme se tam. Kabinet se rozšiřuje hlouběji než u předchozích návrhů středních podvozků, aby optimalizoval výkon tohoto nového doplňku ovladače. A jeho vzhled je dodáván rafinovaným a vyspělým způsobem s jemným použitím detailů z uhlíkových vláken posypaných chromovými a leštěnými nerezovými akcenty. Předpovídáme, že se Carbon Special stane jedním z nejžádanějších ultravysoko výkonných subwooferů všech dob.

Vynikající nízkopásmový výkon a celková jasnost

Perfektní není slovo, které REL lehce hodí, ale tyto nejnovější filtry jsou tak dobré, že vyžadují jeho použití. Naše filtry PerfectFilters zvyšují výkon nízkých basů na nový standard designu středního podvozku, zatímco jemné vylepšení výkonu v horním rozsahu umožňují vzdušnější, transparentnější zvukovou scénu a lepší čistotu v celém výkonu celého systému. Je nemožné přeceňovat jeho přínos pro skvělý zvukový systém a všechny výhody plynoucí z jeho hudebního výkonu pokračují v rozšiřování jeho předností v silovém divadle. Skutečný upgrade dva za jednoho.

Zvuk přesahuje jeho velikost - inspirován G / 1 MK II

Klíčem k úžasnému výkonu karbonového speciálu je jeho nový aktivní pohon BlackWidow 12 ”(350 mm) vpřed. Uhlíkové vlákno zaujme titulky díky své ultralehké a odolné a odolné povaze. Uhlíkové vlákno, i když je lehké, má vynikající vlastnosti samočinného tlumení, které umožňuje mnohem vyšší dynamiku, protože samotný driver je tak tichý. Tato verze generace 3 má mnohem větší prostor, aby lépe umožnila výbušnost potřebnou k tomu, aby se oddělila od balíčku. Vnitřní odpružení bylo vyladěno, aby toho využilo a výsledek, který se našel pouze zde, a nadcházející verze G-1 MK II je 12 “, který zasahuje jako těžká váha, ale reaguje jako mnohem menší řidič.

Bezdrátové připojení AIRSHIP ™

Carbon Special skvěle pracuje s AirShip ™, naší moderní bezdrátovou technologií, která přenáší zvuk neviditelně bez kompromisů konvenčních bezdrátových technologií. K dispozici volitelně a za rozumné náklady s Carbon Special. Zatímco většina bezdrátových komprimuje příšerně, AIRSHIP používá bezdrátovou bezdrátovou technologii 5.8Ghz s nulovou kompresí k odesílání signálů tak čistých a rychlých, že zvukově překonávají pevné připojení pomocí čehokoli jiného než nejlepších kabelů. To, že nemusíte vidět zavrčení kabelů zamotaných ve velkém salonu, je samo o sobě odměnou za to, že jste pracovali tak tvrdě.

Technické specifikace:

  • Typ subwooferu Aktivní
  • Typ reproduktoru Uzavřený
  • Reproduktor 2x12 “,
  • Výkon: 800 W RMS,
  • Zesilovač třídy D,
  • Ozvučnice s 2x12 “ pasivní membránou,
  • Šířka x výška x hloubka: 430 x 455 x 539 mmm,
  • Čistá hmotnost: 38,7 kg



kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0