Onkyo TX-NR6100

Kód:
txnr6100dab
Výrobce:
Cena s DPH: 15 990 Kč
Cena bez DPH: 13 214,88 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Onkyo TX-NR6100

Tuner FM/ DAB+, Wifi, USB, Bluetooth, HDMI ARC/ eARC, 8K, spolupráce s výrobky Sonos a dalšími funkcemi nabitý přístroj

Masivní zvuk THX® a rozlišení 8K jako ve filmu

7.2kanálový AV přijímač Onkyo TX-NR6100, který je přísně testován pro získání kýžené certifikace THX Select, poskytuje přesný zvuk a obraz. 

S důrazem na vylepšený herní zážitek, vlastnit své protivníky s vylepšeními HDMI 2.1 pro hráče: 4K/120Hz HDR pass-through umožňuje ultra rychlý pohyb -VRR (Variable Refresh Rate) eliminuje zpoždění, zadrhávání a trhání snímků pro plynulé hraní . – ALLM (Auto Low Latency Mode) optimalizuje latenci od zdroje k obrazovce – QFT (Quick Frame Transport) omezuje zpoždění pro plynulejší zážitek.

Nastavíte-li laťku pro referenční zvuk a zároveň přenesete 8K video na váš kompatibilní displej přes HDMI® 2.1, můžete si vychutnat zvukové stopy Dolby Atmos® a DTS: X® prostřednictvím svého výškového prostorového systému nebo použít řešení pro upmixování a virtualizaci od DTS® a Dolby®. vytvořit 3D zvukové pole z libovolného rozvržení. 

AV receiver TX-NR6100 se třemi výstupy HDMI a výkonem 100 wattů na kanál poskytuje nekomprimované HDMI 2.1 8K 60Hz a 4K/120Hz s HDR přes 40 gb/s, čímž zvyšuje šířku pásma oproti svým předchůdcům. Tento SMART AV Receiver™ přináší do vašeho obývacího pokoje jedinečný filmový, hudební a herní zážitek.

Tyto produkty podporují všechny specifikace pro certifikaci HDMI 2.1 pro rok 2021. Ujistěte se, že váš zdroj, TV a kabely HDMI jsou kompatibilní, abyste získali co nejodolnější zážitek z domácího kina. 

Stáhněte si aplikaci Onkyo Controller:

 

  • REŽIM OPTIMALIZACE KLIPSCH
  • HDMI® 2.1 S 8K
  • NEJLEPŠÍ ZÁŽITEK Z HRY 4K
  • CERTIFIKOVANÉ THX®
 
 

REŽIM OPTIMALIZACE KLIPSCH

Režim Klipsch Optimize vám umožňuje snadno integrovat vaše nové reproduktory Klipsch Reference Premiere hladce s vaším Onkyo AV receiverem. Klipsch a Onkyo se spojili, aby implementovali přesné hodnoty výhybek pro konkrétní nové reproduktory Reference Premiere. Váš Onkyo AV Receiver je připraven k práci v synchronizaci s vašimi reproduktory Klipsch.
 

HDMI® 2.1 S 8K

HDMI® 2.1 je nejnovější aktualizací specifikace HDMI® a podporuje eARC, řadu vyšších rozlišení videa a obnovovacích frekvencí včetně 8K60 a 4K120 a formáty Dynamic HDR. 8K poskytuje super pohlcující zážitek ze sledování s 2x horizontálním a vertikálním rozlišením 4K a 4x větším počtem pixelů; a v kombinaci s obnovovací frekvencí 60 Hz umožňuje plynulé a ostré sledování obsahu s vysokou rychlostí. HDMI 2.1 s rozlišením 8K a eARC zajišťuje, že váš systém je připraven na nejčistší a nejčistší obraz, který je nyní k dispozici i na cestách.

 

NEJLEPŠÍ ZÁŽITEK Z HRY 4K

Ovládněte své soupeře pomocí vylepšení HDMI 2.1 pro hráče: 4K/120Hz HDR pass-through umožňuje ultra rychlý pohyb – VRR (Variable Refresh Rate) eliminuje zpoždění, zadrhávání a trhání snímků pro plynulé hraní. - ALLM (Auto Low Latency Mode) optimalizuje latenci od zdroje k obrazovce - QFT (Quick Frame Transport) omezuje zpoždění pro plynulejší zážitek.

 

CERTIFIKOVANÉ THX®

V roce 1993 se Onkyo stalo první značkou spotřební elektroniky, která získala certifikaci THX. Díky doslova tisícům testů, než získáte logo certifikace THX: bez ohledu na to, jaký vstup je použit, bez ohledu na to, jakou kombinaci mnoha vestavěných funkcí pro AVR, předzesilovač nebo zesilovač nelze absolutně nic přidat, nic vzít. daleko od zdrojového materiálu.
 

VESTAVĚNÉ STREAMOVACÍ SLUŽBY

Přístup ke službám Spotify®, TIDAL, Deezer, TuneIn a Pandora® je zabudován do systému. K vyhledání a přehrávání hudby používejte vyhrazené aplikace (pokud jsou k dispozici) nebo bezplatnou aplikaci Onkyo Control pro zařízení Apple a Android.
 

Diskrétní přepínání HDMI zóny 2

Nastavte různé možnosti zábavy Ultra High-Definition s rozlišením až 8K60* ve dvou různých místnostech z vašeho Onkyo přijímače. Sledujte film v domácím kině, zatímco děti sledují kreslené filmy ve své herně.*

*8K60 platné pouze pro zónu 1/zónu 2 vytvoří rozlišení 4K120 pouze při použití dvou samostatných zdrojů HDMI.
 

CHYTRÝ DOMÁCNOST KOMPATIBILNÍ S HLASOVÝM OVLÁDÁNÍM

Onkyo přijímače se snadno integrují do vašeho stávajícího ekosystému Smart Home, včetně Apple Airplay, Alexa, aplikací Google a dalších. Získáte vysoce schopné a kompatibilní síťové zařízení, které může bezproblémově fungovat ve vašem vícepokojovém ekosystému.*

*Vyžaduje zařízení pro inteligentní domácnost třetí strany kompatibilní s AI s mikrofonem


PRACUJÍ S certifikací SONOS

Tento přijímač se může připojit k vašemu stávajícímu domácímu zvukovému systému Sonos nebo být začátkem nového, stačí jej spárovat s portem Sonos.* Funguje s certifikovaným AVR Sonos a nabízí nejlepší spojení ve své třídě s ekosystémem Sonos , probouzení, změna vstupů a přehrávání na požadovanou hlasitost pomocí funkce Sonos Volume-Pass Through z aplikace Sonos.


*Je vyžadován port Sonos a prodává se samostatně
 

BEZDRÁTOVÁ BEZDRÁTOVÁ TECHNOLOGIE BLUETOOTH®

Tento Onkyo AVR dokáže odesílat a přijímat zvuk přes bezdrátovou technologii Bluetooth. Streamujte ze svého zařízení do přijímače pomocí kodeků SBC nebo AAC nebo přenášejte přehrávaný zvuk přes AVR do kompatibilních bezdrátových sluchátek pomocí kodeků SBC, aptX™ nebo aptX HD včetně 24bitového zvuku přes aptX HD. Vylepšené možnosti přenosu dat nejnovější generace Bluetooth zajišťují čistou a spolehlivou reprodukci zvuku, takže uslyšíte své oblíbené skladby přesně tak, jak zamýšlel nahrávací technik.

 

PŘIPRAVENO PRO DTS PLAY-FI®

DTS Play-Fi vám umožňuje vychutnat si vysoce kvalitní hudbu z připojených online služeb, síťových mediálních serverů a knihovny vašeho zařízení přes Wi-Fi® do libovolného počtu kompatibilních produktů pomocí aplikace Onkyo Music Control pro iPad, iPhone a smartphony Android. /tablety. DTS Play-Fi dokáže synchronizovat hudbu v každé místnosti. Každý člen vaší rodiny může používat své vlastní zařízení k poslechu hudby v místnosti nebo skupině místností. DTS Play-Fi vám umožňuje strukturovat komplexní ekosystém pro více místností, který uspokojí prakticky jakoukoli potřebu.
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
Yamaha RX-A2A
Kód: Yamaha RX-A2A
24 990 Kč bez DPH 20 652,89 Kč
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0