PrimaLuna EVO100 Integrovaný Zesilovač Stříbrný( u nás k poslechu )

EVO 100 Integrovaný Zesilovač  je nejnovější verzi originálních prvních členů naší rodiny cenově dostupných, vysoce kvalitních elektronkových produktů. Designéři a konstruktéři zařízení PrimaLuna mají dlouhodobou zkušenost v oblasti High-End audia.

PrimaLuna
Kód:
plevo100s
Výrobce:
Cena s DPH: 71 875 Kč
Cena bez DPH: 59 400,83 Kč
Skladová dostupnost:
1 - 2 dny

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: PrimaLuna EVO100 Integrovaný Zesilovač Stříbrný( u nás k poslechu )

Integrovaný zesilovač EVO 100 

EVO 100 Integrovaný Zesilovač  je nejnovější verzi originálních prvních členů naší rodiny cenově dostupných, vysoce kvalitních elektronkových produktů. Designéři a konstruktéři zařízení PrimaLuna mají dlouhodobou zkušenost v oblasti High-End audia. Ručně letované technologií point-to-pointza použití kabeláže se stejnou, nebo ještě lepší zručností než jakýkoli jiný produkt v jakékoli cenové kategorii. Luxusní části které zahrnují toroidní napájecí transformátor;

Zakázkové výstupní transformátory navrženy ve spojení s jedním z nejprestižnějších designérů transformátorů v USA - zapouzdřené výstupní transformátory pro co nejnižší šum. Tyto vysoce účinné transformátory dovolují přenést neskutečné detaily od vrchu až po nejnižší polohy, snižují výstupní impedanci a poskytují zesilovači větší kontrolu nad reproduktory s rozličnou impedancí, keramické objímky pro elektronky; ALPS regulátor hlasitosti; Nichicon a Solen kondenzátory; super-fast Philips usměrňovací diody; velké pozlacené WBT reproduktorové terminály (všechny reprosvorky mají plný hřídel, bez díry, pro lepší vodivost, lepší zvukovou kvalitu a vyšší spolehlivost, možnost připojení banánků nebo vidliček); masivní zlatem plátované vstupní RCA konektory. Plně odvětrané šasy vyrobené z masivní kalibrované oceli je pokryto 5 vrstvami ručně leštěného laku. SoftStart™ obvod nastaví komponent a elektronku jemným spuštěním po každém zapnutí. Tím se prodlužuje životnost citlivých komponentů, plus redukuje možnost selhání po tepelném šoku.

Zkuste porovnat s konkurencí.

Porovnejte konstrukci PrimaLuna s jakoukoli jinou značkou za podobnou cenu. Budete se divit.

 
EVO 100 INT.jpg
 
 

INDIKÁTOR ŠPATNÉ TUBE

Inženýři společnosti PrimaLuna chtěli, aby vlastnictví lampového zesilovače bylo tak jednoduché, že byste neměli žádnou výmluvu, aby se vaše lampové sny nesplnily.

Pokud elektronka selže, Adaptive AutoBias okamžitě uvede zesilovač do ochranného režimu, takže nemůže dojít k poškození žádné součásti . Před trubicí, kterou je třeba vyměnit, se rozsvítí červená LED. (ProLogue Classic rozsvítí LED na předním panelu.) Jednoduše zapojte další trubici a poslouchejte. Žádné dohadyNekuřácký zesilovačŽádné vytahování páječky nebo vyhazování zesilovače do UPS

 
PL-Features_0002_resistors.jpg

ZAKÁZKOVÝ TOROIDNÍ TRANSFORMÁTOR VÝKONU

Výkonové transformátory generují dva typy hluku, magnetický a akustický . Proto se toroidní výkonové transformátory používají v těch nejlepších audio produktech. Ve srovnání se standardními transformátory  vyzařují toroidy asi 1/10 magnetického pole  , které znečišťuje hudbu  a zakrývá detaily . Absence vzduchové mezery navíc typicky znamená , že toroidy mají snížení akustického hluku 8:1 . Protože transformátory jsou nejdražší komponenty v jakémkoli audio produktu, výrobci dokonce umístí levnější transformátory C-core a EI-core do externího napájecího zdroje s pupečním kabelem, než aby upgradovali na drahý toroid. Zvýšené náklady jsou značné, ale PrimaLuna nic neřeší. Všechny produkty PrimaLuna používají masivní, zalité toroidní transformátory . Transformátory PrimaLuna jsou uzavřeny v kovovém pouzdře  a poté zality v nemikrofonní pryskyřici, aby se dále snížil hluk  a aby byla vinutí navždy chráněna před vlhkostí a poškozením.

VLASTNÍ VÝSTUPNÍ TRANSFORMÁTORY SUPER ŠIROKÉ PÁSMO

Výstupní transformátory jsou nejdůležitější součástí každého lampového zesilovače . Určují, jak nízko budou dosahovat basy a jak vysoko jde horní konec. Pokud výstupní transformátory nemají šířku pásma, výkon 250 wattů nebude mít žádné horní a spodní prodloužení . Používáme nižší výkon, abychom prodloužili životnost elektronek , a šířku pásma, abychom vám zajistili bouchnutí . Transformátory jsou nejdražší komponenty v zesilovači, takže výrobci šetří peníze používáním standardních jednotek dostupných na trhu. Výstupní transformátory PrimaLuna jsou navrženy na zakázku, jsou vinuté přímo ve firmě a jsou masivní . Jeden důvod, proč žádná jiná značka nezní jako PrimaLuna. "Ploché vršky a spodky těchto čtvercových vln korelují s rozšířenou nízkofrekvenční odezvou zesilovače; výstupní transformátory PrimaLuna jsou vynikající kvality." -John Atkinson, Stereophile Magazine

 
PrimaLunaAdaptiveBoard.jpg

SLUCHÁTKOVÝ ZESILOVAČ SE VŠEMI TRUBKOVÝMI VÝSTUPY S TRANSFORMÁTOREM

Jeden z nejlepších sluchátkových zesilovačů na světě. Většina lampových integrovaných zesilovačů a předzesilovačů používá polovodičový operační zesilovač pro provoz sluchátek. Samostatné lampové sluchátkové zesilovače se budou lišit kvalitou jako jakýkoli jiný lampový zesilovač. Sluchátka jsou jednoduše malé reproduktory, které vyžadují méně energie.  Některé zesilovače budou používat menší výstupní elektronky, které stékají, aby měly dostatečný rozptyl pro provoz planárních sluchátek náročných na energii. Jiné značky, včetně těch, které stojí 5 000 $ nebo více, jako je Mal Valve, budou používat větší výstupní trubice a poté pomocí sítě děliče napětí sníží výkon na přijatelnou úroveň pro sluchátka. Takhle to děláme my. Jednoduše jsme využili toho, že vyrábíme nejlepší lampové integrované zesilovače. Nyní nemusíte platit za samostatný špičkový sluchátkový zesilovač. Integrace PrimaLuna jsou oblíbené u majitelů, kteří používají vše od Audeze přes Hifiman až po Sennheiser!

ADAPTIVNÍ AUTOBIAS

To, co většina společností nazývá Auto Bias, je ve skutečnosti „Cathode Bias“ – běžně používaná metoda, která je levná na výrobu a často se vyskytuje u kytarových zesilovačů , ale také u špičkových audio zesilovačů za 20 000 USD. Snižuje dostupný výkon zesilovače a provozuje lampy tvrdě, což znamená kratší životnost lampy a poruchy způsobené "zkraty" .

Adaptive AutoBias společnosti PrimaLuna  je skutečná,  chytrá technologie  využívající řadu senzorů k monitorování trubic a bezproblémovému provádění úprav v reálném čase . Důležitější je, že je to JEDINÝ obvod svého druhu  , který je skutečně „adaptivní“ tím, že řeší „skřípnutí elektronky“ při vyšších hlasitostech, čímž snižuje zkreslení o více než 50 %  a výrazně prodlužuje životnost elektronky . Adaptivní AutoBias je zcela pasivní a NENÍ v cestě signálu . Výsledkem je nízká až žádná údržba, dlouhá životnost elektronky a nejnižší možné zkreslení pro úžasný zvuk .

ZAPOJENÍ Z BODU DO BODU

Utrácíte spoustu peněz za propojení. Proč tedy signál jde přímo z konektorů RCA nebo reproduktorových terminálů do desek plošných spojů s měděnými stopami tak tenkými, že je sotva vidíte? Co je na tom high-end

PrimaLuna na všech produktech používá Point to Point Wiring. Celá signálová cesta, včetně rezistorů a kondenzátorů, je řemeslně pečlivě ručně propojena silným kabelem.

 

ŽÁDNÝ INTERNÍ DAC / ŽÁDNÁ INTERNÍ FONOSTAGE

Nikdy nekupujte integrovaný zesilovač s interním DAC. Proč? Protože digitální změny a historie ukazuje, že integrované zesilovače se „starým“ digitálem se stávají nežádoucími a nemají téměř žádnou hodnotu při dalším prodeji. 

Vestavěné fonostáže jsou „vhazovány“ a zřídkakdy jsou kvalitní, protože výrobci předpokládají, že 90 % kupujících je nepoužije. Externí trh s fonotagem je velmi konkurenční. Můžete získat něco mnohem lepšího za pouhých 200 USD a koupit takový, který skutečně vyhovuje vašim potřebám v oblasti kazet a vašemu rozpočtu.

SMARTWATTS - PRODLOUŽENÁ ŽIVOTNOST TRUBICE

Životnost trubek je jednoduše otázkou toho, jak silně trubky provozujete. A je to. Jediný způsob, jak prodloužit životnost elektronek, je provozovat je co nejblíže k nule, jak je to možné, a ujistit se, že to není tak nízké, že přecházíte do crossover zkreslení. Životnost elektronky bude záviset na dvou věcech:  napětí desky a obrazovky.

Pokud je napětí desky a obrazovky vysoké, je pravděpodobnější, že při zapnutí zesilovače dojde ke zkratům elektronek a dojde k odizolování katody, což výrazně ovlivňuje schopnost katod vyplivovat elektrony. Výrobci, kteří sakra vyčerpají elektronky, aby napumpovali své jmenovité výkony, vám nikdy neřeknou, jaké napětí používají. Řeknou, že je to „proprietární“, jako by to byla nějaká tajná omáčka. Nic takového neexistuje. Ale kdyby vám řekli, že používají 575, 600 nebo dokonce 625 voltů, pravděpodobně byste nekoupili. S hrdostí vám říkáme, že naše elektronky běží na pouhých 417 voltů pro desky a obrazovky.

PrimaLuna provozuje své výstupní elektronky s minimálním rozptylem, aniž by došlo k přechodovému zkreslení. Když se podíváte na naše zesilovače, poskytují méně energie z každé elektronky. S příkladem KT-120 vám PrimaLuna poskytne pouze 21 wattů na trubici. Takže provozem dvojice z nich získáte 42 wattů. To je hodně výkonu, ale nároky na elektronku jsou zlomkem některých výrobců, kteří vám dají 100 wattů z dvojice KT-120. Je to levný způsob, jak získat velkou sílu, a je to levné. Vlastně zadarmo. Získání většího výkonu správným způsobem je drahé. Vyžaduje to větší transformátory, zásuvky, kabeláž, odpory, kondenzátory a elektronky. Což je přesně to, co PrimaLuna udělala. Ale nezůstali jsme jen u toho.

Přečtěte si pozorně: Napájení nemá nic společného s kvalitou zvuku. Nebo bass slam. 200 wattový přijímač pořídíte za 299 dolarů a bude mít i prostorový zvuk. Myslíte si, že na minutu to bude znít lépe než 50 nebo 100 wattový špičkový zesilovač za 10 000 $? Samozřejmě že ne. Takto uvažují pouze kupující poprvé. Zkušení audiofilové vědí, že pro většinu poslechových relací spotřebujete možná 10 wattů energie.

 

 

NAŠE AMPÉRY JSOU DOKONALÉ. ALE VÁŠ SYSTÉM NEMUSÍ BÝT

Zeptejte se kteréhokoli zkušeného elektronka, jaká je nejhudebnější výstupní elektronka a zcela jistě ji prohlásí za EL34. Ostatní výrobci zesilovačů by jej rádi používali. Pouze PrimaLuna, prostřednictvím našich vlastních návrhů výstupních transformátorů, vám může poskytnout krásu středního pásma EL34 se špičkovým vzduchem, který bude trvat navždy. A díky rozšíření basů s tolika bouchnutím se naše zesilovače používají k napájení subwooferů.

Každý systém je však jiný. Co kdybyste si koupili reproduktor s basy, které přetěžují místnost? Nebo je to moc tmavé? Nebo příliš světlé? Co když se chcete jen pobavit zkoušením různých barev zvuku z obrovské palety elektronek? S produkty jiných výrobců jste uvízli. Jsou to pony na jeden trik. Jak se chystáte doladit zvuk? Koupit jiné kabely?!

S PrimaLunou si můžete vybrat. Jít na to. 6L6G, 6L6GC, 7581A, EL34, EL37, 6550, KT66, KT77, KT88, KT90, KT120 (EVO 100 není kompatibilní s KT150). PrimaLuna, navržená pro budoucnost, je kompatibilní s NOVÝMI typy trubic, na které se dnes ani nepomyslelo!

Odkaz na recenzi - Daniel Březina

Recenze USA

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

PrimaLuna EVO300 Integrovaný Zesilovač ( u nás k poslechu )

Nejsou Watty jako Watty, tady vás odnese papírově menší výkon než vycucané údaje konkurence. Prostorovost a zabarvení udělá i z nejhorších repro Top model. Vstup do opravdového HiFi.

PrimaLuna EVO300 Integrovaný Zesilovač ( u nás k poslechu )
Kód: plevo300is
121 875 Kč bez DPH 100 723,14 Kč

PrimaLuna EVO100 Integrovaný Zesilovač Černý ( u nás k poslechu )

EVO 100 Integrovaný Zesilovač  je nejnovější verzi originálních prvních členů naší rodiny cenově dostupných, vysoce kvalitních elektronkových produktů. Designéři a konstruktéři zařízení PrimaLuna mají dlouhodobou zkušenost v ...

PrimaLuna EVO100 Integrovaný Zesilovač Černý ( u nás k poslechu )
Kód: plevo100B
71 875 Kč bez DPH 59 400,83 Kč

PrimaLuna EVO400 integrovaný zesilovač

Top model elektronkového integrovaného zesilovače PrimaLuna EVO 400 s vyšším výstupním výkonem. Nejsou Watty jako Watty, tady vás odnese papírově menší výkon než vycucané údaje konkurence. Vstup do opravdového HiFi.

PrimaLuna EVO400 integrovaný zesilovač
Kód: plevo400s
145 625 Kč bez DPH 120 351,24 Kč
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0