PrimaLuna EVO200 Integrovaný Zesilovač Černý( u nás k poslechu )

Elektronkový integrovaný zesilovač PrimaLuna EVO 200 vstup do jiného HiFi.

PrimaLuna
Kód:
plevo200b
Výrobce:
Cena s DPH: 86 875 Kč
Cena bez DPH: 71 797,52 Kč
Skladová dostupnost:
1 - 2 dny

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: PrimaLuna EVO200 Integrovaný Zesilovač Černý( u nás k poslechu )

Elektronkový integrovaný zesilovač PrimaLuna EVO 200 vstup do jiného HiFi.

Produkty PrimaLuna potěší smysly dlouho předtím, než je připojíte. Všechny modely se vyznačují ručně vyráběnou konstrukcí a masivní ocelové šasi s plným odvětráváním má pětivrstvou povrchovou úpravu, každá vrstva je ručně třena a leštěna. Uvnitř najdete kabeláž point-to-point pouze s těmi nejlepšími švýcarskými stříbrnými dráty - úroveň detailů, která je obvykle k dispozici pouze (a ne vždy!) u nejdražších elektronkových zařízení.

Nejsou zde žádné levné plastové dálkové ovladače. PrimaLuna používá těžké kovové dálkové ovladače, které jsou masivní, ale přesto elegantní a ergonomické.

Když mluvíme o heavy metalu, zkuste zvednout PrimaLunu, abyste viděli, kolik jsme do nich dali. Všechny modely PrimaLuna jsou vybaveny toroidními transformátory a transformátory s EI rámem na zakázku, vyrobené podle náročných specifikací jednoho z nejprestižnějších návrhářů transformátorů v USA. Každý transformátor je plně zapouzdřen pro nejnižší brum a nejlepší izolaci a nabízí obrovskou výstupní šířku pásma a ovládání reproduktorů. Neexistuje žádný levný nebo lehký způsob, jak toho dosáhnout, a proto je PrimaLuna známá tím, že kombinuje středobasové kouzlo elektronek s jiskřivými výškami a hlubokými, pevnými basy.

Dalšími kvalitními díly PrimaLuna jsou motorizované ovladače hlasitosti ALPS, polypropylenové a staniolové kondenzátory Nichicon a DuRoch a superrychlé usměrňovací diody Philips. PrimaLuna používá pouze objímky keramických trubek, pozlacené odolné reproduktorové terminály ve stylu WBT (všechny konektory reproduktorů jsou pevné hřídele pro lepší vodivost, lepší zvuk a vyšší spolehlivost) a pozlacené RCA vstupní jacky na panelu, které zaručují nejlepší možné mechanické a elektrické kontakty.

Každý elektronkový integrovaný zesilovač EVO je zároveň vysoce kvalitním elektronkovým sluchátkovým zesilovačem EVO! Neexistuje žádný samostatný čipový zesilovač pro konektor sluchátek – každý kousek hlavního obvodu a každá elektronka se používá k ovládání vašich sluchátek.

Jednou ze skvělých nových funkcí EVO je 100% stíněný fonostage box, připojený ke spodní desce. Toto je ideální řešení pro montáž „vnitřního“ (volitelného) obvodu PhonoLogue s pohyblivým magnetem PrimaLuna, zcela odděleného a stíněného od zbytku obvodu.

Mezi aktivní funkce patří návrh inteligentního obvodu PrimaLuna SoftStart pro prodlouženou životnost citlivých součástí a sníženou pravděpodobnost selhání elektronky v důsledku tepelného šoku. PrimaLuna je právem proslulá svým obvodem Adaptive Auto Bias™, exkluzivním prvkem PrimaLuna. Tento obvod je mimo signálovou cestu a nepřetržitě a okamžitě monitoruje a plynule nastavuje předpětí elektronky, čímž snižuje nároky na údržbu a zvyšuje výkon díky dramatickému snížení zkreslení. EVO přichází s vylepšenými obvody ochrany výstupního stupně s relé pro ochranu výstupních transformátorů, odporů a vysokonapěťového napájecího zdroje v případě katastrofického selhání elektronky.

Chcete rolovat power-tube? Integrované zesilovače EVO se dodávají s přepínačem vysokého/nízkého předpětí, který uživatelům umožňuje snadno vybrat optimální nastavení předpětí pro elektronky EL34 nebo KT88. Toto a obvod autobias znamenají, že se už nikdy nebudete muset potýkat s klenotnickými šroubováky a multimetry, jak to od svých zákazníků vyžaduje tolik jiných výrobců lampových zesilovačů. Stačí vyměnit elektronky, přepnout předpětí a PrimaLuna udělá všechnu tvrdou práci za vás!

Všechny výkonové transformátory PrimaLuna obsahují obvod PTP™ (Power Transformer Protection). Když se výkonový transformátor přehřeje (ať už v důsledku prostředí, přetížení nebo problému uvnitř jednotky), vnitřní tepelný spínač otevře primární okruh a umožní transformátoru vychladnout, než dojde k poškození. Po ochlazení se kontakt obnoví a zesilovač se znovu zapne a funguje jako normálně.

Při používání PrimaLuny najdete tolik promyšlených malých detailů, které nemusí být otřesné, ale díky nim je používání a vlastnictví této jednotky potěšením. Necháme vás, abyste je objevili sami, ale tady je jeden: hliníkový šroub na vstupu AC, který vám umožní snadno identifikovat živou stranu konektoru. Nic velkolepého, jen snadné.

Recenze

Specifikace Model EVO 200-1 pro EL34 / KT88
Power Ultra-Linear 44/45 Wattů na kanál
Frekvenční odezva 10 Hz – 65 kHz +/- 1 dB
9 Hz – 95 kHz +/- 3 dB
THD s AABB < 0,2 % @ 1 W; < 2 % @ Jmenovitý výkon
Poměr S/N 86 dB / 87 dB – 95 / 96 dB A Vážené
Vstupní impedance 100 kOhm
Vstupní citlivost 275 / 285 mV pro jmenovitý výkon při maximální hlasitosti
Maximální zisk 35 dB / 35,2 dB (EL34 / KT88)
Spotřeba energie 280 Wattů / 290 Wattů
Hmotnost Čistá hmotnost: 52,8 lbs / 24 kg
Přepravní hmotnost: 61,6 lbs / 28 kg
Rozměry 15,9" x 14,4" x 8,1" / 405 x 365 x 205 mm (D x Š x V)
Přepravní rozměry 22,7" x 18,4" x 12,4" / 577 x 468 x 315 mm (D x Š x V
Vstupy 4 páry Stereo RCA, 1 pár Vstup pro domácí kino
Výstupy 4 a 8 ohmové reproduktorové kohoutky, páska, sluchátka
Standardní trubkový doplněk 4 x EL34, 4 x 12AU7
Koeficient tlumení 4 kD (1 kHz)

 

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

PrimaLuna EVO400 integrovaný zesilovač

Top model elektronkového integrovaného zesilovače PrimaLuna EVO 400 s vyšším výstupním výkonem. Nejsou Watty jako Watty, tady vás odnese papírově menší výkon než vycucané údaje konkurence. Vstup do opravdového HiFi.

PrimaLuna EVO400 integrovaný zesilovač
Kód: plevo400s
145 625 Kč bez DPH 120 351,24 Kč

PrimaLuna EVO100 Integrovaný Zesilovač Černý ( u nás k poslechu )

EVO 100 Integrovaný Zesilovač  je nejnovější verzi originálních prvních členů naší rodiny cenově dostupných, vysoce kvalitních elektronkových produktů. Designéři a konstruktéři zařízení PrimaLuna mají dlouhodobou zkušenost v ...

PrimaLuna EVO100 Integrovaný Zesilovač Černý ( u nás k poslechu )
Kód: plevo100B
71 875 Kč bez DPH 59 400,83 Kč

PrimaLuna EVO300 Integrovaný Zesilovač ( u nás k poslechu )

Nejsou Watty jako Watty, tady vás odnese papírově menší výkon než vycucané údaje konkurence. Prostorovost a zabarvení udělá i z nejhorších repro Top model. Vstup do opravdového HiFi.

PrimaLuna EVO300 Integrovaný Zesilovač ( u nás k poslechu )
Kód: plevo300is
121 875 Kč bez DPH 100 723,14 Kč
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0