PrimaLuna EVO300 Integrovaný Zesilovač ( u nás k poslechu )

PrimaLuna
Kód:
plevo300b
Výrobce:
Cena s DPH: 121 875 Kč
Cena bez DPH: 100 723,14 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: PrimaLuna EVO300 Integrovaný Zesilovač ( u nás k poslechu )

Elektronkový integrovaný zesilovač PrimaLuna EVO 300 vstup do jiného HiFi.

Produkty PrimaLuna potěší smysly dlouho předtím, než je připojíte. Všechny modely se vyznačují ručně vyráběnou konstrukcí a masivní ocelové šasi s plným odvětráváním má pětivrstvou povrchovou úpravu, každá vrstva je ručně třena a leštěna. Uvnitř najdete kabeláž point-to-point pouze s těmi nejlepšími švýcarskými stříbrnými dráty - úroveň detailů, která je obvykle k dispozici pouze (a ne vždy!) u nejdražších elektronkových zařízení.

Nejsou zde žádné levné plastové dálkové ovladače. PrimaLuna používá těžké kovové dálkové ovladače, které jsou masivní, ale přesto elegantní a ergonomické.

Když mluvíme o heavy metalu, zkuste zvednout PrimaLunu, abyste viděli, kolik jsme do nich dali. Všechny modely PrimaLuna jsou vybaveny toroidními transformátory a transformátory s EI rámem na zakázku, vyrobené podle náročných specifikací jednoho z nejprestižnějších návrhářů transformátorů v USA. Každý transformátor je plně zapouzdřen pro nejnižší brum a nejlepší izolaci a nabízí obrovskou výstupní šířku pásma a ovládání reproduktorů. Neexistuje žádný levný nebo lehký způsob, jak toho dosáhnout, a proto je PrimaLuna známá tím, že kombinuje středobasové kouzlo elektronek s jiskřivými výškami a hlubokými, pevnými basy.

Dalšími kvalitními díly PrimaLuna jsou motorizované ovladače hlasitosti ALPS, polypropylenové a staniolové kondenzátory Nichicon a DuRoch a superrychlé usměrňovací diody Philips. PrimaLuna používá pouze objímky keramických trubek, pozlacené odolné reproduktorové terminály ve stylu WBT (všechny konektory reproduktorů jsou pevné hřídele pro lepší vodivost, lepší zvuk a vyšší spolehlivost) a pozlacené RCA vstupní jacky na panelu, které zaručují nejlepší možné mechanické a elektrické kontakty.

Každý elektronkový integrovaný zesilovač EVO je zároveň vysoce kvalitním elektronkovým sluchátkovým zesilovačem EVO! Neexistuje žádný samostatný čipový zesilovač pro konektor sluchátek – každý kousek hlavního obvodu a každá elektronka se používá k ovládání vašich sluchátek.

Jednou ze skvělých nových funkcí EVO je 100% stíněný fonostage box, připojený ke spodní desce. Toto je ideální řešení pro montáž „vnitřního“ (volitelného) obvodu PhonoLogue s pohyblivým magnetem PrimaLuna, zcela odděleného a stíněného od zbytku obvodu.

Mezi aktivní funkce patří návrh inteligentního obvodu PrimaLuna SoftStart pro prodlouženou životnost citlivých součástí a sníženou pravděpodobnost selhání elektronky v důsledku tepelného šoku. PrimaLuna je právem proslulá svým obvodem Adaptive Auto Bias™, exkluzivním prvkem PrimaLuna. Tento obvod je mimo signálovou cestu a nepřetržitě a okamžitě monitoruje a plynule nastavuje předpětí elektronky, čímž snižuje nároky na údržbu a zvyšuje výkon díky dramatickému snížení zkreslení. EVO přichází s vylepšenými obvody ochrany výstupního stupně s relé pro ochranu výstupních transformátorů, odporů a vysokonapěťového napájecího zdroje v případě katastrofického selhání elektronky.

Chcete rolovat power-tube? Integrované zesilovače EVO se dodávají s přepínačem vysokého/nízkého předpětí, který uživatelům umožňuje snadno vybrat optimální nastavení předpětí pro elektronky EL34 nebo KT88. Toto a obvod autobias znamenají, že se už nikdy nebudete muset potýkat s klenotnickými šroubováky a multimetry, jak to od svých zákazníků vyžaduje tolik jiných výrobců lampových zesilovačů. Stačí vyměnit elektronky, přepnout předpětí a PrimaLuna udělá všechnu tvrdou práci za vás!

Všechny výkonové transformátory PrimaLuna obsahují obvod PTP™ (Power Transformer Protection). Když se výkonový transformátor přehřeje (ať už v důsledku prostředí, přetížení nebo problému uvnitř jednotky), vnitřní tepelný spínač otevře primární okruh a umožní transformátoru vychladnout, než dojde k poškození. Po ochlazení se kontakt obnoví a zesilovač se znovu zapne a funguje jako normálně.

Při používání PrimaLuny najdete tolik promyšlených malých detailů, které nemusí být otřesné, ale díky nim je používání a vlastnictví této jednotky potěšením. Necháme vás, abyste je objevili sami, ale tady je jeden: hliníkový šroub na vstupu AC, který vám umožní snadno identifikovat živou stranu konektoru. Nic velkolepého, jen snadné

 

Specifikace Model EVO 300-1 pro EL34 / KT88
Power Ultra-Linear 42 / 43 / 45 / 48 Wattů na kanál
Výkonová trioda 24 / 25 / 27 / 30,5 wattů na kanál
Frekvenční odezva 10 Hz – 50 kHz +/- 1 dB
8 Hz – 75 kHz +/- 3 dB
THD s AABB < 0,2 % @ 1 W; < 2 % @ Jmenovitý výkon
Poměr S/N 86 dB / 87 dB / 87 dB / 87 dB
Vstupní impedance 100 kOhm
Vstupní citlivost 270 / 285 / 290 / 300 mV pro jmenovitý výkon při maximální hlasitosti
Maximální zisk 36,5 dB / 36,7 dB / 36,8 dB / 36,9 dB
Spotřeba energie 290 wattů / 300 wattů / 330 wattů / 340 wattů
Hmotnost Čistá hmotnost: 68,2 lbs / 31 kg
Přepravní hmotnost: 77 lbs / 35 kg
Rozměry 15,9" x 15,2" x 8,1" / 405 x 385 x 205 mm (D x Š x V)
Přepravní rozměry 22,7" x 18,4" x 12,4" / 577 x 468 x 315 mm (D x Š x V)
Vstupy 5 párů Stereo RCA, 1 pár Vstup pro domácí kino
Výstupy 4 a 8 ohmové reproduktorové kohoutky, páska, stereo/mono sub, sluchátka
Trubkový doplněk 4 x EL34, 6 x 12AU7
Koeficient tlumení 4 kD (1 kHz)
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

PrimaLuna EVO 300 Hybridní Integrovaný Zesilovač - Stříbrný

Náš první hybridní integrovaný zesilovač PrimaLuna je vybaven elektronkovou předzesilovací sekcí a výkonovým stupněm Floyd – Mosfet z dílny Jana de Groot. Tento koncept nabízí to nejlepší z obou světů - elektronkového a ...

PrimaLuna EVO 300 Hybridní Integrovaný Zesilovač - Stříbrný
new
Kód: EVO 300HIZ S
185 625 Kč bez DPH 153 409,09 Kč

PrimaLuna EVO400 integrovaný zesilovač

Top model elektronkového integrovaného zesilovače PrimaLuna EVO 400 s vyšším výstupním výkonem. Nejsou Watty jako Watty, tady vás odnese papírově menší výkon než vycucané údaje konkurence. Vstup do opravdového HiFi.

PrimaLuna EVO400 integrovaný zesilovač
Kód: plevo400b
145 625 Kč bez DPH 120 351,24 Kč

PrimaLuna EVO300 Integrovaný Zesilovač ( u nás k poslechu )

Nejsou Watty jako Watty, tady vás odnese papírově menší výkon než vycucané údaje konkurence. Prostorovost a zabarvení udělá i z nejhorších repro Top model. Vstup do opravdového HiFi.

PrimaLuna EVO300 Integrovaný Zesilovač ( u nás k poslechu )
Kód: plevo300is
121 875 Kč bez DPH 100 723,14 Kč
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0