Yamaha RX-A6A

Kód:
RX-A6A
Výrobce:
Cena s DPH: 69 990 Kč
Cena bez DPH: 57 842,98 Kč
Skladová dostupnost:
Na objednání

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Yamaha RX-A6A

Novinka r.2022.  Navíc kompatibilní s vyšším rozlišením 8K a vyšší obrazovou frekvencí 120Hz například při hraní her z Playstation atd. ..

9.2 kanál, 9×220 W (8 ohmů, 10% THD), DAB/DAB+, HDMI 8K/60Hz (7 in/3 out), HDCP 2.3, WiFi/LAN, Bluetooth, USB, PHONO, Dolby Atmos® with Height Virtualizer, DTS:X, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, HDR10+, Auro 3D, AirPlay 2, Google Assistant, Amazon Alexa, MusicCast Surround, záruka 3+2 roky

RX-A6A nabízí realistický zvuk a realistický obraz, který vás katapultuje přímo z vašeho domova do vašeho oblíbeného filmu. Ať už se díváte na televizi, posloucháte hudbu nebo hrajete, budete zcela pohlceni.

 

A6A – 9,2ch AVENTAGE s SURROUND:AI™, HDMI™ 7 vstupů/3 výstupů, nejnovější QCS407.

  • Výkonný 9,2kanálový prostorový zvuk {s 11,2kanálovým zpracováním, 2kanálový XLR} se zónou 2/3/4
  • WiFi, Bluetooth®, AirPlay 2, Spotify Connect a MusicCast Multiroom Audio
  • AURO 3D®
  • Dolby Atmos® a DTS:X® s CINEMA DSP HD3
  • SURROUND:AI optimalizuje prostorový efekt automaticky a v reálném čase.
  • HDMI™ 7 vstupů/3 výstupy, 8K/60Hz, 4K/120Hz
  • Speciální herní funkce (ALLM, VRR, QMS, QFT) prostřednictvím aktualizace firmwaru
  • ESS SABER ES9026PRO Ultra DAC plus ES9007S DAC pro konverzi vysokého výkonu
  • YPAO™ RSC s 3D, vícebodovým měřením a přesným EQ
  • Hlasové ovládání pomocí Alexa a Google Assistant. * Dostupnost se liší podle regionu

 

DECHberoucí ZVUK

 

Udělejte z každé noci filmový večer. Ve skutečnosti máte pocit, jako byste vstoupili do příběhu. Přístup Yamahy k tonální rovnováze poskytuje neuvěřitelně detailní a přesné zabarvení v každém zpěvu. Dynamika se nachází v emotivním kontrastu mezi klidem a pohybem ve filmu. Naléhavost a napětí mezi akčními scénami je hmatatelné prostřednictvím zvukového pole, které se vytváří.

  • OBJEVTE SKUTEČNÝ ZVUK PROZKOUMEJ VÍCE 
 

Technologie AI zabudovaná do DSP analyzuje scénu zábavního obsahu a poté vytváří optimální prostorový efekt pro jeho reprodukci s maximálním dopadem. Tato umělá inteligence okamžitě analyzuje scény tím, že se zaměří na specifické zvukové prvky, jako jsou dialogy, hudba na pozadí, okolní hluk a zvukové efekty, a automaticky optimalizuje prostorový efekt v reálném čase. Představte si, že audio inženýr Yamaha vyladí ten nejlepší zvuk naživo a speciálně pro vás, zatímco posloucháte hudbu. Technologie AI vytváří přesvědčivě realistický dojem s expresivním výkonem, který přesahuje tradiční efekty zvukového pole, a poskytuje vám ten nejpohltivější možný zážitek ze zábavy. Qualcomm® QCS407 s vysoce přesným 64bitovým zpracováním poskytuje přesný prostorový zvuk.

 

Špičková technologie 3D reprodukce zvukového pole Yamaha byla vyvinuta kombinací skutečně naměřených dat zvukového pole s nejnovější technologií digitálního zpracování signálu. Přepracovaný CINEMA DSP HD3 obsahuje nové algoritmy zpracování signálu a maximalizuje zvukové efekty kina, čímž vytváří novou úroveň realismu. Vzniká tak zvukové pole s intenzivním pocitem přítomnosti a bez dojmu hranic. Použitím předních, středových a prostorových reproduktorů k vytvoření virtuálního zadního reproduktoru je možné přehrávat až 11.1 kanálů CINEMA DSP HD3 i při konfiguraci reproduktorů 7.1*.

* Vyžaduje připojení předního reproduktoru.

 

Pokud nemáte stropní reproduktory nebo reproduktory směřující nahoru, je tu Dolby Atmos® s virtualizací výšky. Tento systém simuluje zážitek ze zvuku Atmos s předními reproduktory. Můžete nakonfigurovat až pět reproduktorů tak, aby měly stejný efekt jako dva stropní reproduktory, nebo použít všech sedm kanálů pro efektivní simulaci čtyř stropních reproduktorů.

Cítit Dolby Atmos® v každé dimenzi. Zkombinujte 5.1 prostorový systém se dvěma přídavnými horními reproduktory nebo dvěma výškovými reproduktory Dolby Atmos® a vytvořte dramatické stropní efekty se zvukovou scénou skutečně zaplňující místnost – to vše s upmixérem Dolby Surround pro starší obsah.

 

Pohlcující formátování zvuku DTS:X mapuje zvuk tam, kde by se přirozeně vyskytoval v prostoru, a vytváří tak realistický, vícerozměrný zvukový zážitek. Díky vestavěnému modulu pro prostorové přemapování DTS Neural:X™ se ponořte do svých oblíbených filmů a užijte si ještě realističtější požitek ze sledování.

 

Kouzlo technologií AURO-3D® spočívá ve schopnosti proměnit jakýkoli prostor a jakýkoli obsah. AURO-3D® nabízí pokaždé čistě transformační, dechberoucí a pohlcující zvukový zážitek. Jedinečné vertikální stereo pole AURO umožňuje, aby se zvuk pohyboval kolem nás, jak jsme zvyklí v každodenním životě, a vytváří tak silnou zvukovou kulisu, která nás přivádí do světa obsahu, který si vybereme. Utečte do historie, ponořte se do hudby, prožijte každý okamžik a emoce tak, jak to příroda zamýšlela.

Více slyšet, cítit více s AURO-3D®.

 

Když je hudba zakódována do digitálního, komprimovaného formátu, jako je MP3, je ovlivněna frekvenční odezva. Compressed Music Enhancer společnosti Yamaha využívá exkluzivní algoritmy při zpracování digitálního signálu, které obnovují ztracenou kvalitu. Takto hudba zní tak, jak má! Svěží a vyvážená.

VYSOCE KVALITNÍ KOMPONENTY

 

Nový obvod, který více než zdvojnásobuje rychlost přeběhu, vytváří přesný přenos signálu a je zvláště vhodný pro audio signály s vysokým rozlišením. Zesilovače s vysokou rychlostí přeběhu často způsobují nestabilní přenos signálu, ale nově vyvinutý obvod Yamaha dosahuje vysoké rychlosti přeběhu se stabilním přenosem signálu.

 

Qualcomm® QCS407 je navržen tak, aby poskytoval vynikající zvukový výkon, s podporou Dolby Atmos a DTS:X pro pohlcující domácí zvuk a specializovaným vysoce výkonným audio DSP.

Obsahuje nejmodernější 32bitový SABER PRO Premier DAC ES9026PRO od ESS. ESS patentovaná funkce kompenzace 32bitového Hyper Stream Total Harmonic Distortion (THD) minimalizuje hladinu hluku. V kombinaci s originálním konceptem DOPG (DAC on Pure Ground) společnosti Yamaha, který eliminuje potenciální rozdíl mezi zvukovými stupni a snižuje hluk země, zlepšuje ticho a rozlišení v celém zvukovém rozsahu a zajišťuje bohatou a expresivní reprodukci i těch nejjemnějších tónů.

ŘEMESLNÉ ZPRACOVÁNÍ

 

Klín Anti Resonance Technology (ART) tvoří pátou nohu ve středu základny podvozku. To tlumí vibrace generované výkonovým transformátorem, výkonovými tranzistory a chladiči, stejně jako ty, které mohou být způsobeny zvukem vydávaným reproduktory, a nabízí tak dynamický zvuk a soustředěnou, přesnou reprodukci.

 

Vysoce logické a symetrické vnitřní rozmístění součástek a plně přepracované obvodové desky jsou navrženy tak, aby signálové cesty na každé desce byly co nejkratší. Nový H-cross rám zlepšuje tuhost těla přijímače a stabilitu zvuku, což umožňuje čistší, ostřejší a transparentnější přehrávání. Přepracovaná mechanická struktura také pomáhá zabránit přenosu vibrací z transformátoru do obvodu zesilovače. Sníží se hluk, aby se zlepšila srozumitelnost.

ZAŽIJTE FILMY A HRY NOVÝM ZPŮSOBEM

 

HDR10+ neznamená pouze dynamické spektrum (poměr světla a tmy) ve video obsahu od scény ke scéně (nebo dokonce od snímku k snímku). S malým množstvím metadat také představuje charakteristiky scény mezi světlem a tmou, takže jsou zachovány důležité detaily. To umožňuje, aby obrazy – a tedy i záměr tvůrce – byly na plátně ztvárněny realističtěji.

* Tato funkce je dostupná prostřednictvím aktualizace firmwaru.

 

Podporuje komplexní rozlišení 8K/4K a také řešení s vyšší obnovovací frekvencí pomocí jediného přepracovaného kabelu pro bezproblémovou integraci do ekosystému HDMI. 8K vytváří super pohlcující pohyblivý obraz s dvojnásobným horizontálním a vertikálním rozlišením než 4K a čtyřnásobným počtem pixelů. V kombinaci s frekvencí aktualizace 60 Hz je výsledkem plynulý, ostrý pohyblivý obraz i při rychlých změnách obrazu. Díky 4K/120 Hz lze ultrarychle pohyblivý obraz v UHD reprodukovat s vysokým kontrastem a ostrostí, takže sledování sportu, akčních filmů, vysoce výkonných herních systémů a VR je mnohem příjemnější.

* Tato funkce je dostupná prostřednictvím aktualizace firmwaru.

 

Rozšířené herní a mediální funkce zajišťují ještě hladší pohybové sekvence a přechody ve hrách, filmech a videích. Režim Auto Low Latency Mode (ALLM) umožňuje automatické nastavení ideální latence pro plynulý, plynulý a nepřerušovaný pohyblivý obraz s interaktivitou. Variabilní obnovovací frekvence (VRR) snižuje nebo eliminuje zpoždění, zadrhávání a trhání obrazovky pro plynulejší a detailnější herní zážitek. Rychlé přepínání médií (QMS) pro filmy a videa eliminuje zpoždění, která mohou způsobit černé obrazovky před přehráním obsahu. Quick Frame Transport (QFT) snižuje herní latenci pro plynulejší hraní bez zpoždění s interaktivní VR v reálném čase.

* Tato funkce je dostupná prostřednictvím aktualizace firmwaru.

NAVRŽENO PRO VÁŠ PROSTOR

 

YPAO-RSC (Reflected Sound Control) analyzuje akustiku místnosti pomocí přiloženého mikrofonu YPAO, aby vyladil váš systém pro dokonalý zvuk v konkrétní místnosti. RSC koriguje rané odrazy pro zvuk ve studiové kvalitě. YPAO 3D nabízí automatické nastavení parametrů zvuku, čímž maximalizuje efektivitu 3D zvukového pole s CINEMA AI 3D, Dolby Atmos a DTS:X. Vysoce přesný 64bitový výpočet EQ dosahuje absolutně přirozené akustiky místnosti.

 

Zkombinujte tento AV receiver s bezdrátovými streamovacími reproduktory MusicCast 50 nebo MusicCast 20 pro pohodlí nastavení domácího kina s bezdrátovým prostorovým zvukem. Zažijte pohlcující, realistický zvuk s intuitivním a bezproblémovým nastavením. Váš obývací pokoj se tak promění v zábavní prostor, kde si můžete naplno užívat filmy a hudbu.

  • Stránka produktu MusicCast 50 
  • Stránka produktu MusicCast 20 
  • Stránka produktu MusicCast SUB 100 
  • Klikněte zde pro více informací o MusicCast Surround. 
 

Design a řemeslné zpracování Yamaha vytváří vizuální a zvukové umělecké dílo.

Bezvadná konstrukce podvozku podtrhuje zaměření na stabilní výkon. Krásný tvar, který posiluje jedinečnost AVENTAGE a dále optimalizuje kompetenci akustického jádra.

Vizuálně vylepšený AVENTAGE odráží tradici a využívá nové principy designu. Předvádí nejinovativnější a nejinspirativnější inženýrskou práci.

 

K dispozici jsou čtyři tlačítka SCENE, která můžete nastavit pro různé vstupy, a také program zvukového pole, zesilovač hudby, výstup HDMI a další. Vstupy lze nastavit pro konkrétní zdroje, jako např B. FM stanice nebo internetové rádio, streamovací servisní stanice, USB zařízení nebo skladba na PC nebo NAS (síť). Po nastavení tlačítek stisknutím jednoho z nich na hlavní jednotce nebo dálkovém ovladači zapněte přijímač a začněte poslouchat hudbu, kterou chcete. Tlačítko lze kdykoli předefinovat.

SNADNÉ NASTAVENÍ, SNADNÉ POUŽITÍ

 

Použijte svůj smartphone nebo tablet s aplikací MusicCast CONTROLLER k nastavení AV receiveru a proveďte další nastavení. Aplikace také slouží jako dálkové ovládání pro všechna zařízení kompatibilní s MusicCast a také pro ovládání zvuku ve více místnostech.

  • Více o aplikaci MusicCast 
 

Dotykové nebo hlasové ovládání – volba je na vás. Ovládejte jeden produkt MusicCast nebo celý domácí systém intuitivně a snadno pomocí Alexa nebo Google Assistant a přiveďte svůj domov k hudebnímu životu.

* Dostupnost hlasového ovládání Amazon Alexa a Google Assistant se liší podle regionu.

* Hlasové příkazy lze provádět pouze pomocí externích zařízení.

Žádné problémy, žádný zmatek. Tato specializovaná aplikace nabízí odbornou pomoc s nastavením AV přijímačů a zdrojových zařízení. Provede uživatele také různými dalšími tématy, jako je připojení reproduktorů, TV a zdrojových zařízení a přiřazení výkonových zesilovačů.

  • Další informace o aplikaci Průvodce nastavením AV 

JINÝ

 

Představte si, že můžete poslouchat hudbu kdekoli u vás doma, bez ohledu na formát. MusicCast pokrývá celé spektrum, od vašich oblíbených nahrávek po AirPlay®, od Bluetooth® po služby streamování hudby* a dokonce i zvuk TV.

Všechny produkty MusicCast jsou navíc navrženy s ohledem na kvalitu zvuku. Podporovány jsou formáty s vysokým rozlišením, jako je Apple Lossless (ALAC) až do 96 kHz, WAV, FLAC a FLAC nebo AIFF až do 192 kHz.

ahoj siri Pusťte si hudbu v kuchyni a obývacím pokoji.

AirPlay 2 umožňuje streamování Apple Music a dalších streamovacích služeb do více zařízení MusicCast v celé domácnosti. Snadno jej ovládejte z iPhonu nebo iPadu, propojte jej s HomePodem nebo jednoduše použijte hlasové ovládání a požádejte Siri o pomoc.

 

Zažijte svět hudby s integrovanými službami streamování hudby*. Synchronizujte své seznamy skladeb a skladby mezi smartphonem nebo počítačem a AV receiverem. Můžete tak snadno poslouchat své oblíbené nebo objevovat novou hudbu.

* Dostupnost služby streamování hudby se liší podle regionu.

 

Můžete streamovat video nebo audio obsah (nejen vstup HDMI, ale také další zdroje zvuku, jako je digitální nebo analogový zvuk, síťový obsah a FM/DAB rádio) do televizoru nebo systému domácího kina v jiné místnosti (Zóna 2/4). To vám umožní prohlížet a přehrávat stejný obsah v hlavní místnosti (kde je nainstalován AV přijímač) nebo dokonce jiný obsah. Grafické uživatelské rozhraní na obrazovce usnadňuje procházení a výběr obsahu z druhé zóny bez ohledu na to, co se hraje v hlavní zóně.

 

K tomuto AV receiveru můžete přidat externí výkonový zesilovač (předhlavní zesilovač) pro vylepšení a zesílení zvuku z vašich reproduktorů. Například použití výkonového zesilovače k ​​ovládání velmi důležitého předního kanálu v systému domácího kina vám dává větší flexibilitu při sestavování systému s důrazem na kvalitu zvuku.

 

Vybaveno vyváženými vstupními XLR, které mají ve světě vysoce kvalitní reprodukce zvuku vynikající pověst, protože umožňují přenos signálu bez šumu. V kombinaci, například s CD přehrávači nebo Blu-ray přehrávači, které nabízejí příslušné zvukové výstupy, se kvalita zvuku zlepší, protože je vyloučeno vnější rušení.

 
 
 
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0