YAMAHA WXC-50

Tento streamer s Music Cast systémem funguje i jako předzesilovač s možností připojení TV přes optiku, Aux RCA vstup, USB vstup, Bluetooth, WiFi, má jak fixní stálý výstup tak i regulovaný s možností ovládání hlasitosti na dálku přes Aplikaci v telefonu a

Kód:
wxc50
Výrobce:
Cena s DPH: 12 990 Kč
Cena bez DPH: 10 735,54 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: YAMAHA WXC-50

Připojte svůj stávající AV přijímač domácího kina nebo Hi-Fi systém k tomuto kompaktnímu předzesilovači a poté použijte svou síť Wi-Fi® pro přístup k veškeré hudbě z jednoduché aplikace. Přidejte další reproduktory MusicCast, soundbary nebo přijímače pro bezdrátové přehrávání zvuku ve více místnostech. Kromě Wi-Fi podporuje tento předzesilovač také Bluetooth® a AirPlay®, což umožňuje větší flexibilitu bezdrátového připojení.

Audiofilský zvuk, vynikající design

WXC-50 se vyznačuje pevným kovovým tělem s hliníkovým krytem a tenkým kompaktním designem, který se vejde téměř kamkoli. Pod kapotou najdete vysoce výkonné komponenty a pokročilé obvody, které poskytují výkonné, zvukově čisté předzesílení.

Ovládání na dosah ruky

Připojte WXC-50 k vašemu stávajícímu AV receiveru nebo Hi-Fi systému, poté si stáhněte bezplatnou aplikaci MusicCast a připojte jej ke stávající domácí Wi-Fi a vytvořte výkonný streamovací audio systém.

Rychle vyberte zdroje, procházejte hudební knihovnu a ovládejte přehrávání přímo ze smartphonu nebo tabletu. Nastavení zvukového EQ můžete také ovládat z aplikace.

MusicCast

Získejte přístup k veškeré své hudbě pomocí jednoduché aplikace a bezdrátově ji streamujte po celém domě pomocí stávající sítě Wi-Fi®.

  • Streamujte to všechno. Poslouchejte Pandora®, Spotify, Napster, internetové rádio SiriusXM, TIDAL, Deezer, tisíce bezplatných internetových rádií a hudbu uloženou ve vašich chytrých zařízeních a počítačích.
  • Bezdrátové připojení. Všechny produkty MusicCast jsou plně vybaveny Wi-Fi, Bluetooth® a AirPlay®.
  • Rozšiřte na celý domácí zvukový zážitek. Až budete připraveni, přidejte bezdrátové reproduktory MusicCast, soundbary nebo jiná zařízení až do 9 dalších místností a poslouchejte v celém domě.
  • Žádné dráty, snadná instalace. Díky použití MusicCast se nemusíte obtěžovat umístěním drátů skrz zdi do jiných místností.

 

Alexa na MusicCast

Zařízení s podporou Amazon Alexa – včetně Echo, Dot, Tap a Show – nyní mohou ovládat klíčové funkce jakéhokoli produktu MusicCast pomocí hlasových příkazů. Objevte nový vzrušující způsob ovládání hudby a zábavy u vás doma.

Bluetooth® a AirPlay®

Streamujte prakticky jakýkoli zdroj zvuku přes Bluetooth jako vstup do WXC-50. Zdroje Bluetooth lze redistribuovat prostřednictvím Wi-Fi do jiných zařízení MusicCast. Nebo streamujte pomocí AirPlay ze zařízení Apple® do jediné jednotky.

Tenký, kompaktní design

Pouze 2" vysoký a 8-3/8" široký, lze jej umístit vodorovně nebo svisle, což umožňuje, aby se úhledně vešel téměř do jakéhokoli prostoru.

Rack Police Friendly

S odstraněnými nožičkami je WXC-50 vysoký pouze 1-5/8", což umožňuje jeho umístění na polici v racku s výškou 1U. Dvě jednotky lze umístit vedle sebe na 19" široký police.

Špičková audio technologie

Neúnavná snaha Yamahy o čistotu zvuku je jasně patrná v konstrukci WXC-50. Obvody předzesilovače používají stejný vysoce výkonný ESS digitálně-analogový převodník (DAC), jaký se nachází ve špičkových AV přijímačích Yamaha, a vlastní konfigurace uzemnění napájecího zdroje zabraňuje degradaci zvuku. 48bitové digitální ovládání hlasitosti poskytuje mnohem větší přesnost a kvalitu než běžné ovládací prvky. Vysoce pevné kovové šasi dodává stabilitu nezbytnou pro čistou a výkonnou reprodukci hudby.

Zvuk s vysokým rozlišením

WXC-50 podporuje zvuk s vysokým rozlišením – včetně FLAC/WAV/AIFF až 192 kHz/24-bit, Apple Lossless (ALAC) až 96 kHz/24-bit a DSD až 5,6 MHz – pro přesnější reprodukci zvukové detaily, přítomnost a atmosféra.

Proprietární zpracování zvuku Yamaha

Compressed Music Enhancer výrazně zlepšuje reprodukci zvuku ze smartphonů nebo jiných komprimovaných zdrojů, jako jsou soubory MP3. Hlasitostně adaptivní EQ automaticky upravuje vyvážení basů/výšek podle úrovně hlasitosti. Advanced Bass Extension Processing poskytuje hlubší a bohatší zvuk na nízké úrovni – skvělé pro použití s ​​kompaktními nebo vestavěnými reproduktory. Režim přímého přehrávání umožňuje přehrávat zdroje zvuku s vysokým rozlišením tak, jak jsou, bez jakéhokoli zpracování.

Režim hráče

Pokud chcete upravit hlasitost z připojeného Hi-Fi zesilovače nebo AV receiveru, WXC-50 umožňuje vypnout režim „předzesilovače“ a používat zařízení jako síťový audio přehrávač. Přepnutím do režimu „přehrávač“ se obejde ovládání hlasitosti a jakékoli zpracování, což umožňuje přímé přehrávání zvuku ve vysokém rozlišení.

Ovládání jedním dotykem

Stisknutím libovolného tlačítka na předním panelu přístroj zapnete a spustíte přehrávání dříve zvoleného zdroje, což poskytuje rychlý a snadný přístup k vaší oblíbené hudbě.

WXC-50 je také dodáván s ultratenkým dálkovým ovladačem, který nabízí šest předvoleb, takže můžete rychle přistupovat ke svým oblíbeným internetovým rozhlasovým stanicím, i když zrovna nemáte po ruce svůj smartphone nebo tablet.

Pro-Grade konektivita a ovládání

WXC-50 podporuje funkce na profesionální úrovni včetně:

・Drátový ethernetový port

・Vypínač bezdrátového připojení

・Optické a analogové vstupy

・Digitální optické a koaxiální výstupy

・Výstup pro subwoofer

· Spouštěcí vstup/výstup

・Vzdálený vstup

Pohodlné připojení s vybranými Hi-Fi zesilovači Yamaha

WXC-50 poskytuje pohodlný způsob připojení k vybraným Hi-Fi zesilovačům Yamaha, které mají hlavní vstup a spouštěcí vstupy. Po připojení zde znázorněným způsobem lze zapnout napájení systému Hi-Fi zesilovače a ovládat hlasitost prostřednictvím aplikace MusicCast.

Nízká spotřeba

WXC-50 spotřebuje v pohotovostním režimu méně než dva watty. Při zapnutém napájení je spotřeba energie stále nízkých 5 W a i při dlouhodobém používání je spotřeba energie šetrná k životnímu prostředí. Kromě toho vám funkce Auto Power Standby umožňuje šetřit energii automatickým vypnutím napájení po dvou, čtyřech, osmi nebo 12 hodinách.

Disklavier ENSPIRE™

Proměňte celý svůj domov v koncertní síň. Zkombinujte nejpokročilejší piano na světě, Disklavier ENSPIRE, s MusicCast a vychutnejte si zvuk a hudbu skutečného akustického piana v jakékoli místnosti vašeho domova.

Zesilovač WXA-50 lze použít k napájení reproduktorů pro doprovodné stopy ve stejné místnosti jako Disklavier, zatímco předzesilovač WXC-50 lze použít k přenosu zvuku piana i doprovodných stop do jiných místností.

 

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

Naim Uniti Core

Hudební server Uniti Core

Naim Uniti Core
Kód: 11638_2
62 990 Kč bez DPH 52 057,85 Kč

NSC-222

Streaming Preamplifier NSC-222

NSC-222
Kód: 17066_2
174 990 Kč bez DPH 144 619,83 Kč
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0