VINCENT SV-228 black

Kód:
sv228b
Výrobce:
Cena s DPH: 49 990 Kč
Cena bez DPH: 41 314,05 Kč
Skladová dostupnost:
Na objednání

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: VINCENT SV-228 black
Nový Vincent SV-228 je přirozeným evolučním krokem v posloupnosti legendárních modelů  řady “Power Line” od Vincenta SV-226 přes SV-226MK, SV-226MKII, SV-227 a SV-227MK.
Model SV-228 se představuje ve zcela novém „outfitu“ s VU metrem zabudovaným do předního panelu. Možnosti barevného podsvícení indikátorů lze nastavit posuvným přepínačem na zadní straně, aby vám ideálně padnul k ostatním komponentům sestavy.
Na výběr je podsvícení bílé, červené, zelené a modré ..
 
Byla také přepracována priorita vstupů s ohledem na připojení digitálních zdrojů signálu včetně integrovaného Bluetooth vstupu 5. generace pro přímé bezdrátové přehrávání zvuku z mobilních zařízení. 
 
Pro fanoušky domácího kina jsme také přidali “Main Input” vstup, který umožňuje použít zesilovač pouze jako plnohodnotný výkonový stupeň pro stereo výstup “Pre Out” z vašeho AV Receiveru.
Na rozdíl od některých konkurenčních zesilovačů je v režimu “Main Input” signálová cesta zkrácena a vlastní předzesilovací část je zcela přemostěna.
Takže máte jistotu, že zvuk si udrží maximální kvalitu přednesu v obou zvukových režimech.
Dále odpadá tak nepraktické přepojování kabelů mezi režimem Domácího kina a čistým stereo poslechem nebo nutnost použití externího přepínače mezi stereo zesilovačem a AV Receiverem ..
 
Vnitřnímu pohledu do šasi zesilovače vévodí krytý, dvojitý toroidní transformátor úctyhodného výkonu, který je od zbytku zesilovače oddělen kovovou příčkou a hliníkovým chladičem výkonových tranzistorů.
Na vstupní budící sekci pracují 3 elektronky (1 x 6N4, 2 x JJ ECC82), které zpracovávají hudební signál před jeho předáním do výstupního výkonového stupně.
Pro koncové zesílení jsou použity tranzistory Toshiba A1941 (8x), které generují výstupní výkon více jak 2x180 wattů a zajišťují dostatek kontroly a výkonu pro napájení i kritických reproduktorů.
 
Po zvukové stránce si SV-228 zachovala svůj hudební “objem” a podání prostoru svých oblíbených předchůdců, ale s ještě větší zvukovou kontrolou, dynamikou a schopností jemnějšího rozlišení detailů ..
 

K přístroji je standardně dodáván kovový dálkový ovladač a BT anténa. 

 



 

Typ zesilovače: Hybridní
Jmenovitý výkon na kanál: 180 W
Dálkové ovládání: ANO kovové
Sluchátkový výstup: ANO - regulovatelný
Korekce zvuku: ANO - vypínatelné
Loudness: ANO
2. Reprosoustavy (B): ANO
Vstup DIGITAL: 3
Vstupy RCA: 2
Vstupy XLR: NE
Vstup MAIN IN: ANO
Výstup Line (Rec Out): ANO
Výstup PRE OUT: ANO
Výstup repro Bi-Wire: ANO
Kmit. rozsah: 20 - 50000 Hz
Impedance: 4 Ohm
Šířka: 430 mm
Výška: 152 mm
Hloubka: 450 mm
Hmotnost: 15,5 kg
Elektronky: 1 x 6N4, 2 x ECC82
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0