STUDIO 3 BLACK cena za 1kus

Kompaktní reprosoustava STUDIO 3

Kód:
15810_2
Výrobce:
Cena s DPH: 6 995 Kč
Cena bez DPH: 5 780,99 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Parametry
  • Foto
Popis k výrobku: STUDIO 3 BLACK cena za 1kus
  • Regálové reproduktory Studio 3 jsou součástí nového přístupu společnosti Wilson k řešení reproduktorů. Tyto reproduktory jsou určeny pro hi-fi domácí stereofonní systémy, všude tam, kde není možné použít větší podlahové reproduktory, nebo do audio systémů v dalších místnostech audiofilů. Použitá konstrukce a technologická řešení byla převzata z profesionálních studiových monitorů. Konstrukce zajišťuje přirozenou i přesnou reprodukci zvuku a její nový styl vzbuzuje důvěru svými profesionálními konotacemi.
  • Prvky, které u reproduktorů Studio 3 vizuálně vynikají, jsou 28mm měkké kopulovité výškové reproduktory. Ty jsou hluboko usazeny ve velkém 5palcovém tubusu ze skelných vláken, který rovnoměrně rozvádí zvuk. V konstrukci reproduktorů je použit silný neodymový magnet. Celek vytváří akustické řešení osvědčené v nejlepších studiích a nyní zpřístupněné domácím uživatelům. Akustický systém tvoří také jednotlivé 5palcové středobasové měniče, jejichž koše jsou vyrobeny z litého hliníku. Kevlarové membrány jsou na povrchu reliéfní, což dále posiluje tuhost konstrukce. Při jejich konstrukci byly použity velké a masivní magnety o hmotnosti přes 280 g. Bassreflexový port se zaoblenými výstupními konci se nachází v zadní části skříně nad koncovou částí.
  • Elegantní a jednotně vypadající skříň je zkonstruována s použitím silných MDF panelů potažených vysoce kvalitním vinylem z ořechového nebo kouřového dubu. Skříň lze umístit na protiskluzové gumové podložky. Hliníkový emblém s logem Wilson na mřížce je mosazný nebo stříbrný, v závislosti na barevném provedení skříně.
  • Model Studio 3 používá neobvyklý design mřížky. Místo jedné velké mřížky pokrývají obrys každého ze tří měničů dvě nezávislé mřížky. Jsou magneticky připevněny k vnějším okrajům košů. Plní tak základní funkci ochrany a ochrany proti prachu, ale jsou také designovým prvkem reproduktoru, který při nošení zdůrazňuje kresbu dřeva na přední straně. Barva závisí také na povrchové úpravě skříně - černá z akusticky průhledného materiálu pro černé reproduktory a tmavě béžová, spadající do stařecké mosazi pro reproduktory z ořechového dřeva. Díky malým rozměrům mřížek je navíc lze snadno skladovat, když se nepoužívají, což obvykle u tradičních konstrukcí může být pro uživatele problematické.
  • V zadní části skříně, v její spodní části, se nachází hliníkový panel s jednoduchými kabelovými svorkami s pozlacenou kontaktní plochou osazenou vpředu. Svorky s velkými průhlednými maticemi s označením polarity usnadňují připojení jak neukončených, tak předkončených reproduktorových kabelů typu banánek nebo vidliček. Výše zmíněný hliníkový panel byl eloxován černou barvou, čímž získal efekt kartáčovaného kovu a stal se tak nedílnou součástí designu reproduktorů. Již na první pohled celý sloupek ujišťuje uživatele o vysoké kvalitě použitých materiálů a pozornosti výrobce k detailu.
  • Nejdůležitější informace týkající se identifikace reproduktorů a jejich základního výkonu jsou vytištěny v návaznosti na barevné schéma každé ze dvou povrchových úprav kabinetu. Bylo dbáno na to, aby si použité materiály i pečlivost při montáži zasloužily dodatečné ocenění "Developed and Engineered in Denmark", což svědčí o spolupráci společnosti Wilson se zkušenou konstrukční kanceláří v zemi, která je domovem mnoha předních světových značek reproduktorů.
  • Díky svým technickým přednostem a nejmodernějšímu designu jsou reproduktory Wilson Studio 3 velmi dobrou volbou pro zvukové nadšence, kteří chtějí své nahrávky vnímat přirozeným způsobem, který je záměrem producenta a umělce.
    • - Frekvenční odezva [+/- 3] dB [Hz]: 50-20 000 Hz
    • - Citlivost [2,83 V/1 m] [dB]: 89 dB
    • - impedance: 1: 4-8 Ohmů
    • - Maximální SPL [dB]: 108 dB
    • - Doporučený výkon zesilovače: 30-100 W
    • - Mezní frekvence [Hz]: 2400 Hz
    • - Výškový reproduktor: 1" (28 mm) měkká kopulka výškového reproduktoru
    • - 1 x 5,5" woofer
    • - Systém, typ skříně: Bass Reflex
    • - Vstup(y) pro připojení: Vstupy a výstupy: jednovodičové
    • - Dodávané příslušenství: gumové podložky
    Váha
    3.6 kg
    Rozměry
    173x245x288
    kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
    Alternativní zboží

    Audiovector R 1 SIGNATURE

    Dvoupásmové reproduktory R1 Signature řady R dánské značky Audiovector s vynikajícím zvukem jsou osazeny 165mm sředobasovým reproduktorem s membránou z kompozitního sendviče a výškovým reproduktorem R Evotech. 160 W, 87 dB, 8 Ohmů.

    Audiovector R 1 SIGNATURE
    Kód: r1swhi
    79 900 Kč bez DPH 66 033,06 Kč
    tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
    tel: 737 129 593
    
    0 kusů / 0