Acoustic Energy AE105 mk2 bílý 1kus

Kód:
ae1052wh
Cena s DPH: 6 490 Kč
Cena bez DPH: 5 363,64 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Acoustic Energy AE105 mk2 bílý 1kus
Novinka - nástěnný reproduktor Acoustic Energy AE105, speciální úchytky na zadní straně umožňují pověšení na zeď vodorovně i horizontálně, jsou opatřeny i gumovými podložkami pro opření o zeď.
V každém balení jsou součástí dvě kricí mřížky s magnetickým uchycením v černém a šedo bílém provedení.

 

AE105 je nejnovějším přírůstkem do zcela nové řady 100. Všestranný, 2-pásmový reproduktor primárně určený pro montáž na stěnu, AE105 je stejně vhodný do knihovny nebo police

AE105 využívá měkký kopulovitý výškový reproduktor s vlnovodem WDT spolu se dvěma 130mm měniči z papírového kužele, z nichž jeden funguje jako pasivní zářič pro lepší výkon basů. AE105, optimalizovaný pro vertikální montáž na stěnu s poslechovou pozicí na nebo pod osou výškového reproduktoru, lze AE105 použít k jednoduchému vylepšení stereo zvuku z vašeho televizoru nebo jako přední L/R, středový a prostorový reproduktor v rámci vícekanálových systémů domácího kina. ve spojení s odpovídajícím kompaktním subwooferem AE108-2.

Nová řada 100 představuje množství evolučních vylepšení zaměřených na zdokonalení zážitku z poslechu. Tato elegantní, kompaktní a přesto výkonná řada reproduktorů ztělesňuje všechny kvality, kterými je Acoustic Energy proslulá, a zároveň využívá všeho, co jsme se naučili na naší nepřetržité cestě vývoje.

TWEETER

Zakázkový 25mm výškový reproduktor s měkkou kopulí od Acoustic Energy byl navržen v tandemu s basovým měničem řady 100, aby nabízel optimální integraci a sladění tónů. Ve spojení s naším vlnovodem technologie Wide Dispersion Technology je oblast přechodu mezi pohonnými jednotkami slyšitelně plynulá, zatímco sestava vysoce výkonného neodymového motoru zajišťuje spolehlivé a nezkreslené vysokoobjemové přehrávání.

Reproduktory

130mm basový/středový měnič používaný v řadě 100 byl vyvinut s vysoce výkonným motorem s dlouhou výchylkou, který poskytuje uspokojivé úrovně hlasitosti a rozšíření basů z relativně kompaktních ozvučnic. Dopovaný papírový kužel umožňuje vyšší výhybkový bod pro hladší středový rozsah a plynulou výhybku s výškovým reproduktorem, což vytváří extrémně vysokou věrnost, detailní a především hudební reprodukci zvuku.

DESIGN SKŘÍNĚ

Řada 100 používá tenké, 15 mm vysoké hustoty (HDF) skříně s pečlivě vyladěným vyztužením, které snižuje škodlivé rezonance a zároveň zachovává tělo a látku z kompaktních praktických skříní.

CROSSOVER

Od komponentů až po crossover cup... je to všechno nové!

 

• Pohonné jednotky: 130 mm papírové kužely (jeden pasivní)
• Výškový reproduktor: 25 mm látková kupole
• Frekvenční rozsah: 55 Hz - 26 kHz
• Citlivost: 91 dB
• Výkon: 120 W
• Dělicí frekvence: 3 kHz
• Impedance: 6 ohmů
• Konstrukce: 2pásmová •
Mřížka Tenký látkový magnetický střih (černá a světle šedá)
• Rozměry (mm): 450 x 200 x 120 (VxŠxH)
• Hmotnost: 4,7 kg (každý)
• Povrchové úpravy: Černá, bílá a ořechová vinylová dýha

 

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0