Marantz Cinema 60 DAB black

Kód:
maci60bl
Cena s DPH: 27 990 Kč
Cena bez DPH: 23 132,23 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Marantz Cinema 60 DAB black

Nový model, nový desing Marantz Cinema 60 Dab je o hodně lepší nástupce SR5015 DAB, dynamikou zvuku předčí i SR6015, má tvrdý ůderný bas a všechno se na vás valí s větší dynamikou. Charakter zvuku podobný stereo zesilovači Model 40n.

MARANTZ CINEMA 60DAB je ideální pro vyhrazená domácí kina nebo obývací pokoje. S výkonem 7×100 wattů na kanál, šesti vstupy HDMI (tři s 8K UHD), HEOS Built-In a streamovací platformou Audyssey MultEQ XT, Dolby Atmos, DAB+ a DTS:X rádiem a mnoha vstupy a výstupy, včetně režimu předzesilovače a dvou výstupů subwooferu, poskytuje CINEMA 60DAB vynikající výkon domácího kina.

Zvuková produkce ve stylu Marantz je plynulou směsí umění a vědy praktikované řemeslníky, kteří vyvažují a vybírají komponenty individuálně podle jejich kvality zvuku – jsou to Sound Masters. S CINEMA 60DAB můžete spárovat až sedm 100 W na kanál reproduktorů v různých konfiguracích a vytvořit tak mimořádný zvuk, který dokonale vyhovuje uspořádání místnosti. Díky vlastním zesilovačům Marantz HDAM (Hyper Dynamic Amplifier Module) bude každý zvuk čistý, teplý a prostorný.

Design Marantz je nadčasově elegantní – je vyjádřením hudební zvukové krajiny, kterou naše produkty vytvářejí. Filozofie rovnováhy a symetrie se projevuje v našem zvuku a designu. Vysoce kvalitní materiály jsou odborně vyrobeny a kombinovány do každého nového prvku. Symetrické uspořádání předního panelu CINEMA 60DAB je vybaveno krásným a funkčním displejem s knoflíky pro vstup a hlasitost na obou stranách – obojí je navrženo tak, aby působilo výrazným analogovým dojmem. Získejte přístup k vylepšeným funkcím pomocí tlačítek na předním panelu.

Vaše kino je nedílnou součástí vašeho domova. Proto Marantz nabízí širokou škálu možností připojení a konfigurace, aby byl CINEMA 60DAB vaším ideálním AV receiverem. Přizpůsobte si rozvržení reproduktorů svému prostoru a vylaďte jej k dokonalosti pomocí přiloženého softwaru Audyssey MultEQ XT.

I když CINEMA 60DAB může být ze své podstaty komplikovaný, každodenní používání a konfigurace jsou jednoduché. Přiložená příručka rychlého spuštění a postup nastavení na obrazovce usnadňují správné připojení reproduktorů a médií. Přiložené dálkové ovládání umožňuje přístup k nejčastěji používaným funkcím. Pokročilé připojení HDMI umožňuje ovládat napájení a hlasitost pomocí dálkového ovládání televizoru. Podpora všech hlavních protokolů domácí automatizace je zahrnuta. CINEMA 60DAB pracuje také s hlasovými asistenty, jako jsou Google, Alexa a Siri.

CINEMA 60DAB je středem vesmíru domácí zábavy. Tři ze šesti vstupů HDMI jsou kompatibilní s 8K a každý zdroj HD a 4K lze škálovat na 8K. Kombinace tradičních analogových a digitálních vstupů a kompatibilita s gramofony činí z přístroje CINEMA 60DAB dokonalého partnera pro váš poslech.

Domácí kino je investice do vlastního potěšení a pohody. Díky rozsáhlé konektivitě a vysoce efektivnímu technologickému základu můžete přidávat nové komponenty pro růst vašeho systému v nadcházejících letech.


 


Marantz Cinema 60 DAB nabízí vynikající a dále vylepšenou kvalitu zvuku

  • 7.2-kanálový AV receiver mt 180 W výkonu na kanál (6 ohmů)
  • 7.2-kanálové výstupy předzesilovače
  • Selektivní režim předzesilovače pro každý kanál
  • AudysseyMultEQ-XTabWerk
  • DolbyAtmos, DTS: X
  • Provedení Marantz HDAM-SA2

Komplexní aktuální podpora HDMI na všech vstupech

  • HDMI2.1>tři vstupy "8K" (celkem 6/2HDMI vstupů/výstupů)

Vylepšená použitelnost a současný vestavěný modul HEOS

  • Moderní grafické uživatelské rozhraní s vysokým rozlišením pro televizory s rozlišením 4K/8K
  • Ikonické okénko Marantz
  • Podsvícené dálkové ovládání
  • Snadno přístupné ovládací prvky na předním panelu
  • Intuitivní průvodce nastavením dělá z operace dětskou hru.

 


Dosažení 180 W na kanál (6 ohmů, 1 kHz, 1% THD, napájení 1 kanál) 125 W na kanál (6 ohmů, 1 kHz, 0,7% THD, napájení 2 kanály) 95 W na kanál (8 ohmů, 20 Hz – 20 kHz, 0,05 % THD, 2 kanály
Analogové vstupy 4x RCA vysoká úroveň
Analogový/digitální tuner FM, internetové rádio
Digitální vstupy 6+1 (přední) HDMI, 2 x optický, 2x koaxiální kabel, 1x USB-A
Phono vstupy 1x Phono MM
Konektor pro sluchátka 1x jack 6.3 mm
Reproduktorové výstupy 7x nebo 5x + 2x zóna 2 (přiřaditelná)
Impedance reproduktorů 4-16ohmů
Analogové výstupy 7.2 Příprava před výstupem
Digitální výstupy 2x HDMI monitor (1x eARC), 1x Bluetooth
Frekvenční odezva 10Hz – 100kHz
Síťové | Streamování obsahu LAN/WLAN, AirPlay2, UpnP, DLNA, Bluetooth
Ovládání zvuku Ekvalizér
Spotřeba energie v pohotovostním režimu < 0,1 W
Napájecí adaptér/baterie AC 230 V, 50 Hz
Rozměry ŠxVxH: 434 x 167 x 341 mm, balení 520 x 243 x 429 mm
Barevné provedení černá, stříbrná zlatá
Hmotnost v kg 9,5 kg, s balením 11,5 kg

Design Marantz Cinema 60 DAB je naprostým úspěchem. Kufr byl kompletně přepracován a pozoruhodný design řady SR je nyní minulostí. Série Cinema stále vypadá futuristicky, hravě, ale nohama na zemi a Marantz Cinema 60 také zní báječně dobře. AV přijímač nabízí nepřeberné množství připojení a konektivity.

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0