Acoustic Energy AE309 pár (u nás k poslechu)

Kód:
876204
Cena s DPH: 34 990 Kč
Cena bez DPH: 28 917,36 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Acoustic Energy AE309 pár (u nás k poslechu)

Náš názor: Vlastně velké příjemné překvapení, značek reprosoustav máme v poslechovce hodně a včechny nám při poslechu zákazníka na Operu hráli stejně nezáživně až po připojení Acoustic Energy AE309 bylo poznat od prvního tónu, že je to ono. Hrají hrozně příjemně jen to chce kvalitní zesilovač.

Technické parametry Rozsah: 38 Hz -30 kHz Citlivost: 89dB Špičkový akustický tlak: 115dB Doporučený max. výkon zesilovače: 175 W Dělící kmitočty výhybky: 296 Hz / 2.56 kHz Impedance: 6 ohmů Konstrukce: 2.5 pásmová Rozměry (v x š x h): 900 x 175 x 280 mm Hmotnost: 22 kg (každá)

Nová řada 300 obsahuje více vylepšení oproti základní řadě 100, která jsou navržena tak, aby zlepšila jak zvukový výkon, tak estetiku, a hodila se tak k lepšímu stavu. Nové pohonné jednotky na zakázku byly navrženy v tandemu tak, aby kromě nízkého zkreslení a výhod při manipulaci s výkonem poskytovaly bezproblémovou integraci tónů. 28mm hliníkový kupolový výškový reproduktor je také vybaven naší technologií WDT Wide Dispersion Technology ™ a přepracovaný 130mm hliníkový středový basový ovladač používá keramický hliníkový sendvičový kužel a motor s dlouhým házením. Bezešvá skříň skříně se může pochlubit inertním materiálem MDF o vysoké hustotě 18 mm s vlastní technologií vnitřního vyztužení, která snižuje zbarvení skříně. Jsou zakončeny atraktivní dýhou z pravého otevřeného zrna ořechového dřeva, klavírní vysoce lesklé černé nebo bílé laky.
Výsledkem je prvotřídní balíček, který nabízí rafinovaný, přesný a především příjemný hudební zážitek. Ztělesňující všechny vlastnosti Akustická energie jsou známé ... a jsou navrženy pro lásku k hudbě.
AE309 je nový tenký linkový reproduktor s kompaktními rozměry vhodný pro středně velké až velké místnosti. Podobně jako v porovnání s AE300 nabízí AE309 vyšší úroveň výkonu a povrchové úpravy než ekvivalentní řada 100.
AE309 používá dvě pohonné jednotky střední hloubky 130 mm poslední generace. Tento nový řidič se může pochlubit zcela novým keramickým hliníkovým sendvičovým kuželem s ultra mělkým profilem a extrémně vysokou silou, motorovým systémem s dlouhým házením.
Pro řadu 300 byl vyvinut nový hliníkový výškový reproduktor 25 mm, který nabízí vysokou manipulaci s výkonem a nízkou základní rezonanci pro snížení zkreslení. Hlavní výhodou tohoto nového designu je však vynikající disperzní charakteristika díky vlnovodům s technologií Wide Dispersion Technology. Vlnovody formují akustický výstup výškového reproduktoru tak, aby odpovídal basovému reproduktoru, a poskytují širší sladké místo ve vašem poslechovém prostředí.
Inertní skříň MDF s vysokou hustotou 18 mm využívá proprietární technologii ztužení odvozenou z oceněných referenčních řad, aby se snížilo zbarvení skříně a umožnilo novým převodníkům volně dýchat v poslechovém prostředí. Štěrbinový kanál ve tvaru štěrbiny na zadní straně reproduktoru zvyšuje basový výstup a byl pečlivě vyvinut, aby snížil účinek vzduchových turbulencí s čistým, neskresleným basovým výkonem. Základna skříně je předem zatížena inertním materiálem, který dodává tlumení a snižuje zbarvení skříně. Hromadné zatížení spojené s 8mm podlahovými hroty pomáhá stabilitě a poskytuje pevný základ pro pohonné jednotky, aby fungovaly bez rezonancí ze skříně interagujících s povrchem podlahy.
Výsledkem této nejnovější technologie pohonné jednotky a konstrukce skříně je tenký liniový výkonný reproduktor pro náročnější posluchače, kdy je rozhodující kvalita zvuku spojená s elegantní estetikou.
AE309 je povrchově upraven černou, bílou nebo saténovou dýhou z pravého ořechového dřeva a snadno se integruje do jakéhokoli domova.

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0