Soundcare Super Spike M8 4ks

Kód:
SPM8
Výrobce:
Cena s DPH: 1 400 Kč
Cena bez DPH: 1 157,02 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Soundcare Super Spike M8 4ks

Většina výrobců dodává ke svým výrobkům kovové hroty, případně gumové nožičky. Zatímco použití kovových hrotů přináší nepohodlí při manipulaci a vysoké riziko poškození povrchu podlahy či nábytku, použití gumových nožek je zase kompromisem z hlediska účinnosti utlumení akustických vibrací.

Soundcare vyvinul produkt, který nevyžaduje kompromisy. Formuloval svou představu perfektního hrotu tak, aby jej bylo možno použít pro většinu hifi komponentů a aby nabídnul nejlepší možné výsledky ve snížení akustické zpětné vazby. Dokonalé řešení nespočívá jenom v originálním nápadu a patentovaném uspořádání jednotlivých součástí Superspiků, nejdůležitější jsou materiály použité k jejich konstrukci. Při vývoji bylo posuzováno mnoho materiálů a jako nejlepší na snížení rezonance se ukázal zinek. Zinek však není dostatečně tvrdý, aby mohl být použit k výrobě hrotu. Proto je do zinku, který nejlépe omezuje rezonance, nalisován ocelový povrchově tvrzený hrot, který má pro zvýšení pevnosti zakulacenou špičku. Hrot zapadá do ploché podložky z měkké oceli s kuželovitým zahloubením, která je opět obklopena zinkem. Celá sestava je opatřena plastovým pouzdrem, které umožňuje, aby se oba díly mohly volně pohybovat (ale jako jeden celek) dokud nedojde k zatížení. Při testu, kdy byla na Superspike aplikována zátěž 400 kg bylo zjištěno, že ani na hrotu, ani na jeho podložce nedošlo k žádným změnám. Výsledky testů potvrdily téměř neomezenou životnost Superspiků i při extrémní zátěži.

Soundcare provedl také akustická srovnávací měření k posouzení tlumení akustické zpětné vazby na jednotlivých frekvencích ( viz. tab. 1 ). Tyto výsledky ukazují, jak hroty snižují akustickou zpětnou vazbu. Také poslechové testy ukazují, že snížení zpětné vazby na nízkých frekvencích má velký vliv na kvalitu zvuku i na frekvencích vyšších. Při 50Hz (nejdůležitější frekvence na utlumení) naměřili snížení o 11 dB, což znamená, že cca. 95% energie bylo utlumeno.

Soundcare SuperspikeSoundcare FeedSoundcare Superspike Gold

Superspiky jsou k dispozici ve standardním provedení a v highendové povrchové úpravě. Proces výroby je pro každý model podobný. Rozdíl je v ručním leštění High End modelů, pozlacení a použití čirého polykarbonátu namísto černého ABS plastu. Soundcare Superspike se dodávají v provedení s nalisovaným šroubem M6 nebo M8 vhodné pro reproduktorové soustavy většiny výrobců nebo jako samolepící modely, používané obvykle pod regálové reprosoustavy nebo větší reprosoustavy bez závitové vložky. A s plastovým pouzdrem jsou nabízeny jako nožky, kterými můžete nahradit nožky standardně dodávané výrobci HiFi komponentů.

Bez ohledu na použitý komponent, regálové reproduktory, sloupové reproduktory, subwoofery, audio elektroniku atd., a aplikace, HiFi nábytek, police, dřevěné podlahy, koberce, Soundcare Superspikes nabízí nenákladné, efektivní a snadno použitelné řešení pro optimalizaci výkonu všech složek audio řetězce.

Obzvláště pohodlná je s použitím Superspiků manipulace s těžkými soustavami. To, že jako antirezonanční podložka nemá Superspike konkurenci dokazuje např. spolupráce s firmou Electrocompaniet, která používá Soundcare nožky pod své komponenty. Velmi příznivý poměr cena/výkon

UPOZORNĚNÍ: jde o velký posun v kvalitě reprodukce. Velký rozdíl proti standardním hrotům. Pokud Vaše reprosoustavy nestojí na Soundcare SuperSpike, ještě jste je neslyšeli v "plné parádě".

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0