akce

YAMAHA R-N2000A Black

Kód:
rn2000b
Výrobce:
Cena s DPH: 93 990 Kč
Cena bez DPH: 77 677,69 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: YAMAHA R-N2000A Black

Novinka r.2023 HigEnd stereo receiver s konstrukcí používanou v nejlepších zesilovačích, vestavěným DAC převodníkem, snadným připojením k TV přes HDMI ARC, Výkonem 2x 190 W (4 ohms, 1kHz, 0.7% THD),

Další výbava 3x line-in, PHONO, 2x optický vstup, 1x koaxiální vstup, PRE-OUT, SUB out - výstup , HDMI (ARC), výstup na sluchátka, MusicCast, Bluetooth, Wi-Fi, LAN, AirPlay , DAB+/FM tuner , YPAO kalibrace mikrofonem, Pure Direct, záruka 5 let

Faktory prostředí hrají důležitou roli v akustickém podpisu místnosti a pro jakýkoli typ zvuku. Patentovaný automatický kalibrační systém Yamaha YPAO™, který se používá v mnoha produktech domácího kina po celá desetiletí, byl optimalizován pro R-N2000A, aby vytvořil ideální poslechové prostředí, stejně jako byste byli v profesionální poslechové místnosti - bez potíží s ručním nastavením. YPAO™ je vybaven přesným ekvalizérem, který provádí výjimečně vysoce přesné ekvalizace s rozlišením až 192 kHz / 64 bitů. YPAO R.S.C. (Reflected Sound Control) spolupracuje na aktivním ovládání důležitých zvuků raných odrazů. Automaticky upravuje a optimalizuje způsob, jakým je zvuk slyšet ve vaší místnosti, v závislosti na materiálu stěn a umístění reproduktorů. To znamená, že si můžete vychutnat plný zvuk a bezkonkurenční emocionalitu hi-fi zvuku - přímo ve vašem obývacím pokoji.

TOROIDNÍ TRANSFORMÁTOR

 

R-N2000A je obvykle vyhrazen pro high-end hi-fi komponenty a těží z technického výkonu a absolutní muzikálnosti toroidního transformátoru. Ve spojení s mnoha špičkovými hi-fi funkcemi a komponentami zajišťuje toroidní transformátor, že emocionální šířka pásma hudby je přenesena na posluchače. Kromě toho je mezi spodní stranou transformátoru a vnitřním krytem mosazné dno o tloušťce 3 mm, které snižuje vibrace transformátoru a poskytuje ohromující prostorový a realistický zvuk.

VYSOCE VÝKONNÝ D/A PŘEVODNÍK

 

Pro jasnou, transparentní reprodukci zvukového obrazu a detailní muzikálnost používáme nejmodernější digitálně-analogový převodník ES9026PRO od společnosti ESS Technologies. Tento vysoce kvalitní D/A převodník dosahuje vysoce přesné konverze signálu prostřednictvím vyváženého analogového zvukového výstupu a dále vylepšeného výkonu pro čtyřkanálový provoz, čímž účinně reprodukuje i jemnou akustiku koncertních sálů a jemné, expresivní nuance ve zvuku.

KONCEPCE S NÍZKOU IMPEDANCÍ

 

Aby se zabránilo výpadku napájení a degradaci zvukového signálu, je R-N2000A vybaven silnými uzemňovacími vodiči – klíčovou funkcí, která identifikuje komponenty jako skutečně prémiová hi-fi zařízení. Kromě toho je výstup výkonového zesilovače přišroubován, aby zesílil uzemnění, což je důležité pro kvalitu zvuku. Výsledkem je otevřená, přirozená zvuková scéna, která sbližuje umělce a posluchače.

Na rozdíl od pouhého vytvoření silného zvuku se zabýváme smyslem pro dynamiku, který oživuje kontrast mezi tichem a pohybem v hudbě a umožňuje vám zažít hudbu v intenzivní a hluboké emocionalitě, zcela ponořené do hudebního světa.

MECHANICKÁ KONCEPCE PRO STABILNÍ PODLAHU

 

Stejně jako špičkový hi-fi model Yamaha, R-N2000A pracuje s mechanickou koncepcí pro stabilní podlahu. Koncept začíná šroubováním patek, které jsou přivařeny přímo k hlavnímu pouzdru, a pokračuje velkým chladičem, výkonovým transformátorem a blokovými kondenzátory, které jsou také přišroubovány přímo k pouzdru. Tato konstrukce zabraňuje nežádoucím vibracím, což vede k silné, expresivní reprodukci basů. Můžete cítit intenzivní groove hudby.

POSTŘÍBŘENÉ MOSAZNÉ NOŽIČKY

 

Pevnou konstrukci zesilovače dotvářejí těžké, stříbrné mosazné nožičky, které umocňují bohatý, základní basový rozsah a naplňují ho muzikálností.

Jedná se o neúnavně věrnou reprodukci všech zvukových složek, všech nástrojů a všech hlasů, ve všech výškách a napříč celým spektrem.

Zažijte plnou harmonii a muzikálnost zvuku, dokonce i se zvuky, které jste nikdy předtím neslyšeli.

PLNĚ VYVÁŽENÝ VÝKONOVÝ ZESILOVAČ

 

Díky naší originální technologii zesilovače je obvod výkonového zesilovače včetně napájení zcela nezávislý na zemi a vliv drobných kolísání napětí a vnějších rušení země byl zcela eliminován. Tato konstrukce obvodů nabízí řadu výhod, včetně dokonalé symetrie tažení a tahu ve výstupním stupni, dosažení vynikajícího poměru signálu k šumu a ohromující expresivity, která dokonale vyzdvihuje zvuk jakéhokoli hudebního nástroje.

SYMETRICKÁ KONSTRUKCE

 

Pro dosažení ztělesnění stereo reprodukce v tomto zařízení má R-N2000A dokonale symetrický, skládací design s napájecím zdrojem uprostřed a bloky výkonového zesilovače na obou koncích hlavní jednotky. To dává zařízení ideální rozložení hmotnosti a potlačuje nežádoucí účinky mezi kanály pro vynikající oddělení kanálů. Výsledkem je pozoruhodně čistá reprodukce všech zvukových složek – přesně tak, jak jsou.

 

R-N2000A je vybaven unikátním síťovým systémem Yamaha MusicCast. Je také kompatibilní se širokou škálou streamovacích služeb, jako jsou Amazon Music HD a Spotify, takže si můžete vychutnat výjimečnou kvalitu zvuku dnešních zdrojů zvuku s vysokým rozlišením a bezztrátovostí v plném rozsahu a s absolutní věrností. Můžete jej také použít ke streamování Apple Music pomocí Airplay 2. A se systémem MusicCast můžete snadno poslouchat hudbu kdekoli ve vaší domácnosti propojením různých zařízení MusicCast pouze s jednou aplikací na vašem chytrém zařízení.

* Dostupnost hudebních služeb se liší podle regionu a může se změnit nebo ukončit bez předchozího upozornění.

ATRAKTIVNÍ HLADINOMĚRY

  • Obrázek funkce

Tvarované hladinoměry silně připomínají nostalgickou éru hi-fi a zároveň signalizují návrat čistého hi-fi pro dnešního náročného milovníka hudby. Hladinoměry vizuálně reprezentují dynamiku a rytmus hudby a zprostředkovávají příjemný pocit prostřednictvím jemně zářících LED diod. Kromě toho je na spodní straně přední strany brilantní LED displej s vysokým rozlišením, který zobrazuje přehrávanou skladbu.

HDMI ARC PORT

  • Obrázek funkce

Vychutnejte si skutečný hi-fi zvuk s televizorem. Router R-N2000A je kompatibilní s rozhraním HDMI ARC (Audio Return Channel), což znamená, že jej můžete připojit k televizoru jediným kabelem. Můžete si tak vychutnat nejen zvukový obsah, ale také televizní zvukový obsah, jako jsou živá vysílání a hudební programy ve vynikající kvalitě zvuku.

USB DAC (FUNKCE)

  • Obrázek funkce

Byla zvolena stabilní metoda přenosu asynchronním přenosem. Kromě toho vysoce přesné, vyhrazené křišťálové hodiny zajišťují lepší přesnost signálu. Podporuje také nativní 11,2MHz přehrávání DSD a přehrávání 384 kHz, takže si můžete vychutnat výjimečně vysoce kvalitní zvuk, který plně využívá zdroje zvuku s vysokým rozlišením.

VYSOCE KVALITNÍ PŘIPOJENÍ REPRODUKTORŮ

  • Obrázek funkce

Luxusní připojení reproduktorů je vyrobeno z masivní mosazi a lze je snadno utáhnout rukou - je tak zajištěno vysoce bezpečné připojení.

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

Denon DRA-900H Silver

Vysoce kvalitní poslech a 8K video z dvoukanálového síťového stereofonního receiveru.

Denon DRA-900H Silver
Kód: DRA-900HS
17 490 Kč bez DPH 14 454,55 Kč

Denon DRA-900H Black

Vysoce kvalitní poslech a 8K video z dvoukanálového síťového stereofonního receiveru.

Denon DRA-900H Black
Kód: DRA-900HB
17 490 Kč bez DPH 14 454,55 Kč
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0