Triangle Signature Theta bílá

Kód:
TRG.SIG.THETA.W_4
Výrobce:
Cena s DPH: 82 490 Kč
Cena bez DPH: 68 173,55 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Triangle Signature Theta bílá

Signature Theta je 2-pásmový regálový reproduktor navržený pro umístění na stojan S04. Je vybaven ozvučnicí s vysokou tuhostí ze série Magellan v kombinaci s vysoce kvalitním lesklým povrchem pro moderní a elegantní vzhled.


Nenechte se zmást jeho kompaktními rozměry: čistota a hloubka spodního registru jsou na reproduktor této velikosti mimořádně působivé. Reproduktor je vybaven 160 mm papírovým středo-basovým měničem, který přímo oživuje nástroje a lidské hlasy. Výškový hornový měnič je umístěn na vrchu skříňky ozvučnice, aby se předešlo jakýmkoli rezonancím z ostatních pásem.


Signature Theta je perfektní volbou pro střední místnosti mezi 15 a 30 m2 a je určen pro milovníky hudby, kteří hledají kompaktní reproduktor s působivou muzikálností, výkonem a rychlostí. Může být také použit jako zadní kanál pro špičkové domácí kino.


 

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0