Garvan SA115 Zahradní outdoor reproduktor

Kód:
GRV.SA115B.KOMPLET_4
Cena s DPH: 37 990 Kč
Cena bez DPH: 31 396,69 Kč
Skladová dostupnost:
Na objednání

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Garvan SA115 Zahradní outdoor reproduktor

Odolný outdoor reproduktor Garvan SA115, vylepšený komponenty z umělého kamene Corian, je navržen pro ozvučení zahrad, teras a dalších venkovních prostor. Malé rozměry neznamenají kompromis ve výkonu. Reproduktor nabízí pokrytí v rozsahu 360°...

Odolný outdoor reproduktor Garvan SA115, vylepšený komponenty z umělého kamene Corian, je navržen pro ozvučení zahrad, teras a dalších venkovních prostor. Malé rozměry neznamenají kompromis ve výkonu. Reproduktor nabízí pokrytí v rozsahu 360°.


Navržený pro venkovní prostory

Reproduktor SA115 má puristický geometrický design, optimalizovaný pro instalace u bazénů, na terasách, verandách, v parcích a dalších venkovních prostorech. Tělo reproduktoru je vyrobeno z umělého kamene Corian.

Vynikající zvuk ve venkovním prostředí

Konstrukce reproduktoru byla podřízena dosažení jediného cíle – dosažení skvělého zvuku ve venkovním prostředí. Dosažený zvuk je přirozený, příjemný a díky akustické čočce se rozlévá do všech stran, což umožňuje dosáhnout snížení počtu reproduktorů, potřebných pro ozvučení určité plochy. Reproduktor je plně navržen a vyroben v Itálii a používá nejmodernější elektronické komponenty. Každý reproduktor je před odesláním pečlivě otestován.

Vysoká odolnost

Reproduktor Garvan SA115 je vyrobený z materiálů, odolných proti nejdrsnějším povětrnostním podmínkám, jako je déšť, přímé sluneční záření, mráz nebo působení slané mořské vody.

Přizpůsobení

Kromě standardního bílého provedení může být reproduktor Garvan SA115 vyroben také v provedení Corten efekt nebo v jakémkoli barevném odstínu RAL podle vašeho přání. Reproduktor je možné dodat také v provedení pro 70/100V rozvod.



Uvedená cena je za bílé provedení. Za příplatek jsou k dodání tato provedení: Corten efekt nebo libovolný odstín RAL. K reproduktoru je možné objednat držák do země Garvan HRX031, který ho upevní a ochrání proti odcizení.


kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0