Triangle Magellan Stand S08 40th černá vysoký lesk

Kód:
TRG.MAG.STANDS08.GB_4
Výrobce:
Cena s DPH: 24 990 Kč
Cena bez DPH: 20 652,89 Kč
Skladová dostupnost:
Na objednání

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Triangle Magellan Stand S08 40th černá vysoký lesk

Stojany S08 byly navrženy pro prémiové regálové reproduktory. Jsou určeny pro reproduktory TRIANGLE MAGELLAN Duetto 40TH a mají uzamykací systém, který zajišťuje bezpečné uchycení reproduktoru na místě. Umístění reproduktorů na stojanech S08 v úrovni uší zaručuje dokonalou reprodukci celého zvukového spektra. Stojany S08 díky své vysoké stabilitě absorbují nežádoucí vibrace, čímž zachovávají neutralitu a přesnost zvuku vašich reproduktorů.


Stojany S08 jsou vyrobeny z hrubého hliníkového výlisku a mají nejen elegantní design, ale také složitou zadní strukturu, která snižuje odrazy. Jsou vybaveny přihrádkovou trubkou, do které můžete přidat zrnitý písek nebo drobné ocelové kuličky pro vyvážení stojanu a zvýšení stability. (Zátěžové kuličky TRIANGLE se prodávají samostatně)


Jeho základna ze dřeva o vysoké hustotě je oddělena třemi kovovými hroty, které snižují počet kontaktních bodů s podlahou. Rovnosti se dosahuje nastavením výšky hrotů, čímž se kompenzují všechny nedokonalosti vaší podlahy. Středový hrot je vybaven technologií SPEC pro optimální rozptýlení vibrací. Systém vedení kabelů v zadní části stojanu ukrývá kabely pro harmonické začlenění systému do vašeho obytného prostoru. Stojany S08 jsou univerzální, mají velkou horní desku, na kterou se vejdou všechny reproduktory regálového typu o hmotnosti každého z nich až do 35 kg.


 

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0