Silent Angel Audio Switch Bonn N8

Kód:
bonn8
Cena s DPH: 11 690 Kč
Cena bez DPH: 9 661,16 Kč
Skladová dostupnost:
ihned
Varianta zboží:
(ekvivalent English electric 8switch)

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Silent Angel Audio Switch Bonn N8

Čim méně zkreslení tám lepší zvuk při streamování ze služeb či svého uložiště. Kvalitní Switch který vylepšíte kvalitnějším zdrojem Silent Angel LPS-Forrester F1.

Silent Angel je špičková tchajwanská společnost spadající pod holding Thunder Data specializují se na vývoj v oblasti highend hifi streamování. V její nabídce najdete jak klasické streamery, tak servery pro Roon, doplněné o audiofilní switche a externí zdroje. Silent Angel mnohé své produkty dodává i jiným společnost, např. kanadskému NuPrime(switch Omnia) či britskému Chordu(english electric 8switch) .

Zlepšením kvality napájecího signálu a kvality síťového signálu a technologie TCXO zlepšuje Bonn N8 kvalitu síťového signálu. Na Bonn N8 je zcela 8 vysoce kvalitních gigabitových ethernetových portů, které umožňují připojení k síťovým portům na všech zvukových zařízeních najednou. Prostřednictvím zlepšení kvality síťového signálu z Bonnu N8 přináší významné zlepšení přehrávání streamování hudby prostřednictvím streamovací služby nebo NAS.

Revoluce s inovacemi, aby hudba byla více muzikálová a emocionální. Silent Angel Bonn N8 se vyznačuje nízkým elektrickým šumem a vysokou schopností proti rušení. Umožněte se zbavit ztráty dat a elektrického šumu. Výsledkem je generování vysoce kvalitních síťových signálů.

Silent Angel přizpůsobený TCXO (krystalový oscilátor s kompenzací teploty) je vysoce přesný. Přesnost je 0,1 ppm, což je mnohem vyšší než normální krystal a vyšší než normální TCXO. S tímto TCXO je Bonn N8 schopen generovat přesnější síťový signál a poskytovat stabilnější přenos hudebních dat.

Dva elektrické obvody izolace šumu s mírou potlačení šumu 17dB pro napájecí obvod. Dva obvody izolace elektrického šumu s mírou potlačení šumu 20dB pro obvod generování hodin. Tento obvod izolace šumu zajišťuje, že Bonn N8 pracuje ve stabilním stavu a v důsledku toho generuje stabilní síťové signály.

Kromě toho, aby se snížil šum z digitálních obvodů, má Bonn N8 speciálně vybraný absorbér EMI na vnitřní straně spodního krytu, který absorbuje EMI (elektromagnetické rušení) z vnitřního digitálního obvodu a činí síťový signál a obvod hodin stabilnější a jasnější. Zajistěte, aby Bonn N8 fungoval stabilněji a generoval jasnější síťové signály.

Ve srovnání s obecným přepínačem sítě jsou inovace a kreativní technologie základní hodnotou Bonn N8. Výsledná zlepšení lze vidět a prokázat na měření signálu. Inženýr v Thunder Data zjistil, že signál sítě Bonn N8 je mnohem lepší než obecný síťový přepínač.

Kvalita síťového signálu z Bonn N8 je o 90% lepší než u obecného přepínače v měření jitteru. (nižší je lepší). Šumový filtr v napájecím obvodu poskytuje čistý napájecí signál a generuje čisté síťové signály.

Světelné indikátory na předním panelu včetně napájení, alarmu, stavu připojení a rychlosti připojení 8 portů. Udělejte si pohodlí znát stav síťových zařízení.

Osm gigabitových ethernetových portů 100/1000 Base-T na zadním panelu, vhodných pro vaše síťová zvuková zařízení a všechna domácí síťová zařízení.

Vybaven výměnnou zástrčkou střídavého proudu a napájecím adaptérem lékařské kvality, který snižuje elektrický šum ze střídavého napájení a zabraňuje ovlivnění kvality síťových signálů. Úroveň energetické účinnosti je až VI a spotřeba energie bez zátěže < 0,075 W. Kompletní konstrukce ochranného obvodu s ochranou proti zkratu, přetížení a přepětí

 

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

Audioquest RJ/E Pearl kabel ethernet CAT7 8m

Nejde jen o rychlost přenosu, ale o přesnost přenosu a to Vám tento kabel vylepší, že to u streamované hudby poznáte na první poslech.

Audioquest RJ/E Pearl kabel ethernet CAT7  8m
Kód: qrjepearl0080
3 790 Kč bez DPH 3 132,23 Kč

Audioquest Cinnamon RJ/E 3m

Nejde jen o rychlost přenosu, ale o přesnost přenosu a to Vám tento kabel vylepší, že to u streamované hudby poznáte na první poslech až to budete chtít vylepšovat ještě víc...

Audioquest Cinnamon RJ/E  3m
Kód: qcinnarje0030
4 490 Kč bez DPH 3 710,74 Kč

Audioquest Cinnamon RJ/E 1,5m

Nejde jen o rychlost přenosu, ale o přesnost přenosu a to Vám tento kabel vylepší, že to u streamované hudby poznáte na první poslech až to budete chtít vylepšovat ještě víc...

Audioquest Cinnamon RJ/E  1,5m
Kód: qcinnarje0015
3 490 Kč bez DPH 2 884,30 Kč

Audioquest RJ/E Pearl kabel ethernet CAT7 5m

Nejde jen o rychlost přenosu, ale o přesnost přenosu a to Vám tento kabel vylepší, že to u streamované hudby poznáte na první poslech.

Audioquest RJ/E Pearl kabel ethernet CAT7  5m
Kód: qrjepearl0050
2 690 Kč bez DPH 2 223,14 Kč
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0