TECHNICS SU-GX70EG-K černý

Audio zesilovač Grand Class To pravé audio centrum do obývacího pokoje, které umožňuje bezproblémové sledování videa, zvuku a hudby díky integraci na nové úrovni s využitím plně digitálních technologií Technics.

Technics Hi-Fi Audio
Kód:
G70EG-K
Cena s DPH: 44 990 Kč
Cena bez DPH: 37 181,82 Kč
Skladová dostupnost:
1 - 2 dny

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: TECHNICS SU-GX70EG-K černý
Main Image
Audio zesilovač Grand Class
To pravé audio centrum do obývacího pokoje, které umožňuje bezproblémové sledování videa, zvuku a hudby díky integraci na nové úrovni s využitím plně digitálních technologií Technics.
su-gx70_spec_k
 
Plně digitální zesilovač JENO Engine (Jitter Elimination and Noise-shaping Optimization – eliminace kolísání signálu a optimalizaci šumu)
 
Systém s dvojitým napájecím obvodem
 
Ideální impulzní odezva pomocí LAPC (Load Adaptive Phase Calibration)
 
Režim čistého zesílení
 
Vysoce kvalitní zvuk prostřednictvím videovýstupu HDMI
 
H: 98mm, W: 430mm, D: 368mm, Weight: 6.6kg. * Přibližně.\nLogotyp a loga Bluetooth® jsou registrované ochranné známky společnosti Bluetooth SIG, Inc. a jakékoliv používání těchto značek společností Panasonic Corporation podléhá licenci. Ostatní ochranné z
 
Analogový vstup pomocí diskrétních zesilovacích obvodů
 
Plně digitální zesilovač JENO Engine (Jitter Elimination and Noise-shaping Optimization – eliminace kolísání signálu a optimalizaci šumu)
Plně digitální zesilovač JENO Engine (Jitter Elimination and Noise-shaping Optimization – eliminace kolísání signálu a optimalizaci šumu)
Model SU-GX70 využívá plně digitální zesilovač, který využívá proslulou digitální zvukovou technologii společnosti Technics. Digitální systém přenosu zpracovává signály v plně digitálním stavu ve všech fázích, od vstupu po výstup. V porovnání s analogovým přenosem je tento systém méně náchylný k degradaci signálu způsobovanému externím šumem, takže zajišťuje vyšší přesnost přenosu signálu. Přesné zpracování signálu umožňuje přenos digitálního zvuku ve špičkovém rozlišení a vykresluje hudbu z analogového zdroje s nedotčenou jemnou texturou.
Dále byl použit JENO Engine v HDMI ARC (Audio Return Channel), který byl poprvé instalován v produktu Technics. To pomáhá snižovat jakékoli zhoršení kvality zvuku způsobené chvěním při přenosu digitálních zvukových signálů (S/PDIF) a zajišťuje bezkonkurenční úroveň čistoty televizního zvuku.
Ideální impulzní odezva pomocí LAPC (Load Adaptive Phase Calibration)
Ideální impulzní odezva pomocí LAPC (Load Adaptive Phase Calibration)
Impedance reproduktorů se s každou frekvencí mění a zesilovač je potřeba k buzení reproduktorů, na které nebude mít charakteristika reproduktoru vliv. Běžné digitální zesilovače však jsou k reproduktorům připojené přes low pass filtr a výstupu, takže charakteristiky reproduktoru na ně mají větší vliv. Přestože se navíc charakteristiky běžných zesilovačů na základě negativní zpětné vazby zlepšily, je co se týče fázových charakteristik stále prostor ke zlepšení.

Vyvinuli jsme proto algoritmus pro adaptivní optimalizaci impedance reproduktoru, který provádí korekce k ideální odezvě měřením charakteristiky amplitudy a fáze frekvence zesilovače s připojenými reproduktory. Tento postup umožňuje zploštění frekvenčních charakteristik amplitudy a fáze, čehož dříve zesilovače nedosahovaly, a zároveň poskytuje zvuk s bohatým prostorovým výrazem.
Systém s dvojitým napájecím obvodem
Systém s dvojitým napájecím obvodem
Konstrukce napájecího zdroje je v audio systémech obsahujících zesilovače, digitální obvody a další podobné komponenty velmi důležitá. Pro eliminaci nežádoucích vlivů je model SU-GX70 vybaven vyhrazeným zdrojem napájení pro obvody výkonového zesilovače, který je nezávislý na všech ostatních obvodech. Proto byly ve vyhrazeném napájení zesilovače a v komponentech výkonového zesilovače použity stejné elektrolytické kondenzátory jako u těch nejvyšších modelů.

SU-GX70 používá vysokorychlostní spínaný zdroj s frekvencí přibližně 130 kHz. Zvýšením spínací frekvence se sníží rušivé vlivy na šířku pásma přehrávání hudby. To umožňuje vysoce citlivé napájení hudebních signálů a výkonný pohon reproduktorů.
Vysoce kvalitní zvuk prostřednictvím videovýstupu HDMI
Vysoce kvalitní zvuk prostřednictvím videovýstupu HDMI
Aby mohl přístroj SU-GX70 přijímat zvukové signály prostřednictvím HDMI ARC (Audio Return Channel), musí být podle specifikací nejprve ze zařízení SU-GX70 vyvedeny obrazové signály. Výstup těchto signálů však může způsobovat nežádoucí šum.
Videosignály jsou proto z přístroje SU-GX70 vysílány nižší rychlostí a digitální hodnota barvy každého pixelu je nastavena na nulu. Tím je zajištěn provoz při nízkém zatížení mezi vysílacími/přijímacími zařízeními HDMI, což zabraňuje nežádoucímu vzniku šumu z videosignálů. Tím se také snižuje dopad na kvalitu zvuku. Přenos signálů z televizoru do JENO Engine nejkratší možnou cestou navíc minimalizuje další dopady zkreslení. Jedná se o mechanismus, který je pro společnost Panasonic/Technics jakožto poskytovatele licence HDMI jedinečný.
Režim čistého zesílení
Režim čistého zesílení
V režimu čistého zesílení se vypnutím napájení síťových obvodů a obvodů HDMI odstraní jakýkoli šum ze zařízení nebo antény. To zajišťuje přehrávání hudby s ještě lepší čistotou.
* Síťové obvody a obvody HDMI lze také samostatně vypnout.
Analogový vstup pomocí diskrétních zesilovacích obvodů
Analogový vstup pomocí diskrétních zesilovacích obvodů
Obvod diskrétního zesilovače použitý v modelu SU-GX70 byl přepracován a upraven z obvodu použitého v modelu SU-R1000 a bylo použito stejné symetrické uspořádání.
Dále byly použity další vysoce kvalitní zvukové součástky stejné třídy jako u modelu SU-R1000, jako jsou nízkošumové tranzistory FET, tenkovrstvé rezistory, filmové kondenzátory a elektrolytické kondenzátory. Tímto způsobem bylo zařízení vyladěno do posledního detailu.
Bohaté možnosti vstupu, rozmanité funkce sítě
Vysoce kvalitní hudba a zvuk ze zdroje videa
Vysoce kvalitní hudba a zvuk ze zdroje videa
Nově je vybaven rozhraním HDMI ARC s nízkými nároky na výstup videa HDMI, takže si uživatelé mohou vychutnat vysoce kvalitní hudbu a zvuk ze zdroje videa.
Kompatibilní s řadou hudebních zdrojů
Kompatibilní s řadou hudebních zdrojů
Model SU-GX70 podporuje různé zdroje hudby včetně rádia, analogového vstupu (PHONO(MM)/LINE), optického digitálního vstupu (např. TV), koaxiálního digitálního vstupu a vstupu USB.
Užívejte si zvuk špičkové kvality bezdrátově
Užívejte si zvuk špičkové kvality bezdrátově
Model SU-GX70 dokáže bezdrátově přehrávat hudbu ve vysokém rozlišení ze zdroje uloženého v chytrém telefonu, tabletu nebo počítači. Podporuje nejen Bluetooth® a AirPlay2, ale také Spotify Connect®, internetové rádio a Chromecast built-in™, takže širokou škálu hudebních streamovacích služeb si můžete vychutnat pouze s přehrávačem SU-GX70.
SPECIFIKACE
Výstupní výkon 40 W+40 W(1 kHz, T.H.D. 1,0 %, 8 Ω, 20 kHz LPF)
80 W+80 W(1 kHz, T.H.D. 1,0 %, 4 Ω, 20 kHz LPF)
Zátěžová impedance 4 Ω – 16 Ω
Frekvenční odezva PHONO (MM) 20 Hz – 20 kHz (ODCHYLKA RIAA ±1 dB, 4Ω)
LINE 20Hz – 40kHz ( –3 dB, 4Ω )
DIGITAL 20Hz – 80 kHz ( –3 dB, 4Ω )
Citlivost vstupu / vstupní impedance PHONO (MM) 2,0 mV / 47 kΩ
LINE 200 mV / 23 kΩ
Svorka pro analogový vstup LINKA ×2
PHONO (MM) ×1
Svorka pro digitální vstup Optický digitální ×2
Koaxiální digitální ×1
USB-A ×1
USB-B ×1
Svorka pro analogový výstup PRE OUT ×1
Konektor digitálního výstupu HDMI ARC
Výstup na sluchátka Ano, stereo Φ6,3 mm
USB-A Specifikace USB Audio Class Vysokorychlostní USB 2.0
Třída velkokapacitního úložiště USB
iPod/iPhone/iPad Ne
Podporovaný kodek WAV Ano (32, 44,1, 48, 88,2, 96, 176,4, 192, 352,8, 384 kHz / 16, 24, 32 bitů)
FLAC Ano (32, 44,1, 48, 88,2, 96, 176,4, 192, 352,8, 384 kHz / 16, 24 bitů)
DSD ano (2,8 MHz, 5,6 MHz, 11,2 MHz)
AIFF Ano (32, 44,1, 48, 88,2, 96, 176,4, 192, 352,8, 384 kHz / 16, 24, 32 bitů)
ALAC Ano (32, 44,1, 48, 88,2, 96, 176,4, 192, 352,8, 384 kHz / 16, 24 bitů)
AAC Ano (32, 44,1, 48, 88,2, 96 kHz/ 16-320 kb/s)
MP3 Ano (32, 44,1, 48 kHz / 16-320 kb/s)
PC (USB-B) Specifikace USB Audio Class Vysokorychlostní USB 2.0
USB Audio Class 2.0, asynchronní režim
Ovládací režim DSD Režim ASIO Native, režim DoP
Podporovaný kodek LPCM Ano (32, 44,1, 48, 88,2, 96, 176,4, 192 352,8, 384 kHz / 16, 24, 32 bitů)
MQA dekodér Ano
Ethernetové rozhraní LAN (100BASE-TX/10BASE-T)
Wi-Fi IEEE 802.11a/b/g/n/ac/ax
Pásmo 2,4 GHz / 5 GHz
Integrovaný Chromecast Ano
AirPlay 2 Ano
Bluetooth® (doplňkový kodek) Ano (AAC, SBC)
Tuner DAB/DAB+/FM
Napájení AC 220 V – 240 V, 50/60 Hz
Spotřeba energie 63W
Rozměry (ŠxVxH) 430 mm × 98 mm × 368 mm
Hmotnost Přibližně 6,6 kg
Příslušenství Napájecí kabel, vnitřní anténa DAB, dálkové ovládání, baterie pro dálkové ovládání, uživatelská příručka

 

Technics SU-GX70

Technics SU-GX70 je nový více účelový streamovací zesilovač, který nabízí úžasný výkon za přijatelnou cenu.

Streamovací zesilovač Technics SU-GX70 je prvním produktem Technics od znovuzrození značky v roce 2014 s portem HDMI ARC. Tímto krokem zesilovač řeší problém většiny hifistů, kteří chtějí velmi kvalitní zvuk, ale zároveň chtějí mít do systému propojený i televizor uživatelsky jednoduchou cestou.

V důsledku toho tento nový zesilovač realizuje velmi vysokou kvalitu zvuku při připojení HDMI ARC pomocí komplexních zkušeností mateřské společnosti (Panasonic) se zpracováním video signálu, což umožňuje plný potenciál zvuku bez šumu a zkreslení generovaného patentovaným plně digitálním zařízením Technics. technologie zesílení založená na systému JENO.

SU-GX70 přichází se skutečným množstvím funkcí jako multifunkční velmi kvalitní zařízení. Založený na platformě Google Chromecast umožňuje využití streamovacích služeb jako Spotify, TIDAL, Deezer, Qobuz a Amazon Music. Podporuje také MQA. Pro bezdrátovou síťovou komunikaci je na vybaven Wi-Fi, Airplay2 a Bluetooth. K dispozici jsou 2 linkové vstupy, 3 digitální vstupy (optický a coaxiální) a také USB-A a USB-B podporují konektivitu k široké škále zdrojových komponent.

SU-GX70 podporuje internetové rádio a FM rádio. Konečně – a jak lze očekávat od společnosti představující vrchol výkonu vinylových desek – vysoce kvalitní nízkošumový phono EQ umožňuje připojení k gramofonu s MM přenoskou pro skutečný audiofilský výkon.

SU-GX70 je navíc vybaven funkcí „Space Tune“, která umožňuje nastavení zvukového prostoru podle prostředí místnosti a umístění instalace, takže si kdokoli může vychutnat vynikající reprodukci hudby.

Pomocí aplikace „Technics Audio Centre“ pro tablety/smartphony nebo výběrem nastavení ze čtyř předvoleb – „Volné“, „Zeď“, „Kout“ a „V poličce“ – pomocí hlavní jednotky podle místa instalace , může uživatel dosáhnout nejvhodnější kvality zvuku pro konkrétní akustické prostředí. Kromě toho funkce „L/R Custom“ umožňuje uživateli nezávisle zadat nastavení pro levý a pravý reproduktor, když jsou reproduktory nastaveny v různých podmínkách instalace. To přináší nejlepší reprodukci zvuku za jakýchkoli podmínek instalace.

 

  • Plně digitální zesilovač, JENO Engine (eliminace jitteru a optimalizace tvarování šumu)
  • Systém dvojitého napájecího obvodu
  • Ideální impulsní odezva prostřednictvím LAPC (kalibrace fáze adaptivní zátěže)
  • Režim čistého zesílení
  • Vysoce kvalitní zvuk prostřednictvím video výstupu HDMI s nízkým dopadem

 

Výstupní výkon:    40W+40W(1kHz,THD1,0%,8Ω,20kHz LPF) / 80W+80W(1kHz,THD1,0%,4Ω,20kHz LPF)
Výstupní výkon FTC:    30W + 30W (1kHz, THD 1,0%, 8Ω, 20kHz LPF) / 60W + 60W (1kHz, THD 1,0%, 4Ω, 20kHz LPF)
Impedance zátěže:     4Ω-16Ω
Frekvenční odezva:   PHONO (MM): 20Hz - 20kHz (ODCHYLKA RIAA ±1dB, 4Ω) / LINE:20Hz - 40kHz (-3dB, 4Ω) / DIGITÁLNÍ: 20Hz - 80kHz (-3dB, 4Ω)
Vstupní citlivost / Vstupní impedance:    FONO (MM): 2,0 mV / 47 kΩ / LINKA: 200 mV / 23 kΩ
Analogový vstupní terminál:    LINE x 2 / FONO (MM) x1
Digitální vstupní terminál:      Optický digitální x2 / Koaxiální digitální x1 / USB-A x1 / USB-B x1
Analogový výstupní terminál:    PŘED VÝSTUP x1
Digitální výstupní terminál:     HDMI ARC
Výstup pro sluchátka:       Ano, Stereo Φ6,3 mm (1/4")
USB-A: iPod/iPhone/iPad:    Ne
USB-A: Podpora kodeku:     Ano (32, 44,1, 48, 88,2, 96, 176,4, 192, 352,8, 384 kHz / 16, 24, 32 bitů)
USB-A: Podpora kodeku FLAC:     Ano (32, 44,1, 48, 88,2, 96, 176,4, 192, 352,8, 384 kHz / 16, 24 bitů)
USB-A: Podpora kodeku DSD:    Ano (2,8 MHz, 5,6 MHz, 11,2 MHz)
USB-A: Podpora kodeku AIFF:    Ano (32, 44,1, 48, 88,2, 96, 176,4, 192, 352,8, 384 kHz / 16, 24, 32 bitů)
USB-A: Podpora kodeku ALAC:   Ano (32, 44,1, 48, 88,2, 96, 176,4, 192, 352,8, 384 kHz / 16, 24 bitů)
USB-A: Podpora kodeku AAC:     Ano (32, 44,1, 48, 88,2, 96 kHz/16-320 kbps)
USB-A: Podpora kodeku MP3:    Ano (32, 44,1, 48 kHz / 16–320 kbps)
PC (USB-B):     USB 2.0 High-speed / USB Audio Class 2.0, asynchronní režim
PC (USB-B) Podpora kodeku LPCM:     Ano (32, 44,1, 48, 88,2, 96, 176,4, 192 352,8, 384 kHz / 16, 24, 32 bitů)
Režim ovládání PC (USB-B) DSD:     ASIO Nativní režim, DoP režim
Dekorátor MQA:    Ano
LAN (DMR) WAV:   Ano (32, 44,1, 48, 88,2, 96, 176,4, 192, 352,8, 384 kHz / 16, 24, 32 bitů)
LAN (DMR) FLAC:    Ano (32, 44,1, 48, 88,2, 96, 176,4, 192, 352,8, 384 kHz / 16, 24 bitů)
LAN (DMR) DSD:    Ano (2,8 MHz, 5,6 MHz, 11,2 MHz)
LAN(DMR) AIFF:    Ano (32, 44,1, 48, 88,2, 96, 176,4, 192, 352,8, 384 kHz / 16, 24, 32 bitů)
LAN (DMR) ALAC:    Ano (32, 44,1, 48, 88,2, 96, 176,4, 192, 352,8, 384 kHz / 16, 24 bitů)
LAN(DMR) AAC:    Ano (32, 44,1, 48, 88,2, 96 kHz/16-320 kbps)
LAN (DMR) MP3:    Ano (32, 44,1, 48 kHz / 16–320 kbps)
Rozhraní Ethernet:     LAN (100BASE-TX/10BASE-T)
Wi-Fi:     LAN (100BASE-TX/10BASE-T)
Vestavěný Chromecast:    Ano
AirPlay 2:    Ano
Bluetooth® (kodek podpory):     Ano (AAC, SBC)
Tuner:     FM
Zdroj napájení:    AC 120 V ,60 Hz
Spotřeba energie:    63W
Příslušenství:    AC kabel, FM vnitřní anténa, dálkové ovládání, baterie pro dálkové ovládání, návod k obsluze
Rozměry:     (16-15/16 x 3-55/64 x 14-31/64) palců
Hmotnost:     Cca. 14,6 lbs
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

TECHNICS SU-GX70EG-S stříbrný

Audio zesilovač Grand Class To pravé audio centrum do obývacího pokoje, které umožňuje bezproblémové sledování videa, zvuku a hudby díky integraci na nové úrovni s využitím plně digitálních technologií Technics.

TECHNICS SU-GX70EG-S stříbrný
Kód: G70EG-S
44 990 Kč bez DPH 37 181,82 Kč
NAD C 700
Kód: NAD.C700_4
39 990 Kč bez DPH 33 049,59 Kč
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0