new

Marantz MODEL 50 Černá

Teplý, bohatý a prostorný zvuk. Elegantní na pohled. Řada Marantz 50 představuje dokonalou rovnováhu mezi nadčasovostí a moderností.

Kód:
Mamo50c
Cena s DPH: 41 990 Kč
Cena bez DPH: 34 702,48 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Marantz MODEL 50 Černá

PRÉMIOVÝ INTEGROVANÝ STEREO ZESILOVAČ SE 70W A ZAKÁZKOVÝM HDAM

MODEL 50 je ideální integrovaný zesilovač. Díky výkonu 70 W na kanál s jedinečnou proudovou zpětnou vazbou Marantz a obvodům HDAM SA-3 pohání MODEL 50 reproduktory s naprostou kontrolou.

Teplý, bohatý a prostorný zvuk. Elegantní na pohled. Řada Marantz 50 představuje dokonalou rovnováhu mezi nadčasovostí a moderností.

Vývoj trvající 70 let

 

Výkonný A Přesný Zesilovač Třídy A/B

I obtížně ovladatelné reproduktory budou hrát bez námahy díky vysokoproudovému zesilovači se dvěma tranzistory v modelu MODEL 50.

Šest Analogových Vstupů

MODEL 50 má k dispozici celou řadu analogových vstupů, takže může přijímat zvuk z nesčetných zdrojových komponentů a obsahuje vylepšené konektory pro vstupy CD a phono.

MM Phono

Vestavěný gramofonový stupeň pro přenosky s pohyblivým magnetem je dokonale vyladěný, aby odhalil detaily na vinylu, o kterých jste neměli tušení.

Stereofonní Pre-Amp Výstupy

MODEL 50 roste s vámi. Stereofonní výstupy předzesilovače využívají diskrétní konstrukci HDAM s externím zesílením.

 

Výkonný a Přitom Přesný

Díky precizně zkonstruovanému zesilovači třídy A/B bude MODEL 50 řídit vaše reproduktory s autoritou a zároveň odhalí detaily, o kterých jste neměli tušení.

Analogová Čistota a Jednoduchost

Při konstrukci modelu MODEL 50 je prvořadý analogový přístup. Rozhodnutí vyloučit digitální zvuk zajišťuje zcela intuitivní ovládání a eliminuje riziko rušení složitými digitálními obvody.

Nádherný Styl

Model MODEL 50 byl navržen tak, aby byl moderní, ale zároveň nadčasový. Charakteristické estetické prvky, jako je symetrie, hřejivost a hmatové uspokojení, posouvají hranice designu zvukových zařízení, ale vždy vzdávají hold ikonám minulosti Marantz.

 

OBJEVTE DETAILY MODEL 50

  • Ikonický displej s průzorem nabízí snadno čitelnou úroveň hlasitosti na dálku.
  • Připojte až dva různé páry reproduktorů a vyberte, který pár bude hrát, výběrem možnosti A nebo B. Nebo přehrávejte všechny čtyři najednou výběrem možnosti A+B. Tato funkce umožňuje snadno volit mezi oblíbenými reproduktory nebo přehrávat reproduktory v druhé místnosti.
  • Přední ovládací plocha je odborně opracovaná a hliníková povrchová úprava přispívá k robustnosti zesilovače.
  • Mimořádně přesné elektronické řízení hlasitosti maximalizuje dynamický rozsah, minimalizuje šum a udržuje vynikající přizpůsobení kanálů. Hmotnost a hladký chod jsou přímým výsledkem prvotřídních materiálů a konstrukce.
  • Sluchátkový výstup modelu MODEL 50 je speciálně navržen s použitím plně diskrétních obvodů HDAM SA-2, které zajišťují, že zvuk ve sluchátkách bude stejně teplý, prostorný a čistý, jako byste očekávali od svých reproduktorů.
  • Vstupní terminály pro gramofony a CD jsou naddimenzované a mimořádně kvalitní, aby byl zajištěn dokonalý přenos signálu ze zdrojových komponentů a aby vyhovovaly naddimenzovaným konektorům RCA, které se nacházejí na některých propojovacích kabelech.
  • Společnost Marantz zkonstruovala vlastní reproduktorové svorky, které zajišťují dokonalé připojení a poskytují ochranu proti náhodnému zkratu.
  • MODEL 50 má vždy zapnuté výstupy předzesilovače, což usnadňuje připojení druhého výkonového zesilovače pro bi-amping nebo pokud jednoduše potřebujete větší výkon.
  • Přidání subwooferu do stereofonního systému bývalo složité. MODEL 50 nabízí výstup, díky kterému je přidání dalších basů do systému jednoduchým procesem v jednom kroku.
  • Vstup Power Amp obchází ovládání hlasitosti a umožňuje pohodlně používat vysoce kvalitní zesilovač v modelu MODEL 50 se zdrojovým komponentem s proměnlivým výstupem, prostorovým receiverem nebo procesorem v systému domácího kina.
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0