EverSolo HiFi DAC-Z8

Kód:
dacz8
Výrobce:
Cena s DPH: 17 990 Kč
Cena bez DPH: 14 867,77 Kč
Skladová dostupnost:
ihned
Varianta zboží:
DAC převodník

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: EverSolo HiFi DAC-Z8
HighEnd Novinka od firmy která vyrábí špičkové DA převodníky a multimediální přehrávače pod značkami EverSolo a Zidoo.
Máme k testování a porovnání na prodejně od 25.11.2023.

Eversolo se tentokrát vrací se svým DMP-A8, síťovým přehrávačem a DAC nejvyšší kvality a neuvěřitelné všestrannosti. Je skutečným středem dnešního HiFi systému a nabízí široké možnosti využití, od lokálního přehrávání souborů až po přístup k vaší hudební knihovně ze síťových zařízení nebo vašich oblíbených streamovacích aplikací. Jeho precizní design také zajišťuje nejčistší a nejpřesnější reprodukci zvuku.

Exkluzivní zvukový engine EOS
DMP-A8 používá vlastní operační systém EOS (Eversolo Original Sampling-rate Audio Engine), který podporuje zvukový výstup při všech vzorkovacích frekvencích. Jinými slovy, jakékoli přehrávání zvuku může zcela obejít omezení Android SRC, přičemž podporuje přenos zvuku z aplikací třetích stran pro dokonale bitově dokonalé přehrávání.

Všestranné přehrávání
DMP-A8 podporuje téměř všechny dostupné formáty souborů s vysokým rozlišením, včetně formátů CD (FLAC, WAV, APE), DSD512 (.dsf, .dff, .iso, .dst), jakož i stereo a vícekanálové streamy.

Hliníkový podvozek
Podvozek Eversolo DMP-A8 je vyroben z leteckého hliníku, CNC opracován s maximální přesností pro mimořádně robustní jednotku. Kartáčovaná přední část a eloxované tělo tvoří krásnou kombinaci klasicismu a modernosti.

Velký dotykový LCD displej
Přední strana zařízení je vybavena velkolepým, velkým 6" Full HD LCD dotykovým displejem. Má vynikající rozhraní navržené tak, aby nabízelo vynikající ergonomii pro plynulý a intuitivní uživatelský zážitek. Zjistíte, že je mimořádně snadný přístup ke vší vaší hudbě. funkcí DMP-A8.

Flexibilní rozšíření úložiště
Vestavěný slot M.2 NVME SSD je přístupný ze spodní strany zařízení, což umožňuje rychlou a snadnou instalaci SSD (prodává se samostatně) bez úplného otevření jednotky. DMP-A8 podporuje SSD s kapacitou až 4 TB. To znamená, že můžete rozšířit svou úložnou kapacitu pomocí rychlého, spolehlivého a tichého systému pro lokální přehrávání souborů. A co víc, je také možné připojit externí úložné zařízení přímo přes USB OTG port zařízení.

Dvojitý design napájecího zdroje
Aby se eliminovalo rušení a šum mezi obvody systému (zpracování údajů, displej, atd.) a zvukovými obvody a aby se zvýšila čistota zvuku, je zde použita konstrukce se samostatnými napájecími obvody. Lineární napájecí zdroj se skládá z vícevinutého toroidního transformátoru speciálně navrženého tak, aby dokonale odpovídal charakteristikám analogových audio obvodů. Kvalitní spínaný zdroj je optimalizován pro obvod systému. Tato architektura drasticky snižuje zvlnění a rušení pro špičkové zpracování zvuku. Lineární zdroj napájení DMP-A8 navíc těží z inteligentního systému přepínání vstupního napětí, který mu umožňuje automaticky se přizpůsobit přijímanému signálu.

USB rozhraní 3. generace XMOS XU316
Díky rozhraní USB XMOS XU316 3. generace je DMP-A8 rychlejší s vyšší šířkou pásma, což zajišťuje bezztrátový přenos signálu i pro streamy s vysokým rozlišením. USB porty DMP-A8 podporují streamy až do DSD512 Native a PCM 32bit 768kHz.

DAC – AKM VELVET SOUND
DMP-A8 těží z nejnovější inovace AKM v digitálně-analogové konverzi. Obsahuje DAC čipy AK4499EX a AK4191EQ a využívá patentovanou technologii Velvet Sound k zajištění reprodukce zvuku, která je stejně přesná i bohatá a detailní.

Dvojité hodiny CLOCK Accusilicon
Dva femtosekundové oscilátory Accusilicon s ultra nízkým fázovým šumem poskytují dekódovacím obvodům čistý hodinový signál (45,1584 MHz a 49,152 MHz). Tento design účinně eliminuje chvění, aby se zabezpečila extrémně přesná konverze a dekódování zvukových signálů, čímž se podporuje velmi široký dynamický rozsah a krásná definice zvuku.

Plně vyvážený obvod analogového předzesilovače
DMP-A8 obsahuje plně vyvážený, vysoce výkonný předzesilovač s XLR a RCA analogovými vstupy. Také těží z +10dB analogového zisku a v kombinaci s ovládáním hlasitosti R2R zajišťuje velmi nízký šum a zkreslení na výstupu.

Ovladač hlasitosti R2R
DMP-A8 těží z plně symetrického regulátoru hlasitosti R2R, který využívá přesných odporů a relé k přesnému ovládání úrovně zvuku a efektivně odstraňuje zkreslení a šum z analogového signálu. Zahrnuje také systém ochrany hlasitosti, který automaticky sníží nadměrnou úroveň hlasitosti na nastavenou úroveň, když je jednotka zapnuta. Použití analogového ovládání hlasitosti R2R zajišťuje, že DAC dokáže vždy optimálně fungovat.

HDMI ARC
DMP-A8 je vybaven vstupem HDMI ARC (Audio Return Channel) a lze jej připojit k zobrazovacím zařízením, jako jsou televizory a projektory, které také obsahují tuto funkci. To umožňuje oddělení a přenos zvukových signálů ze signálu HDMI do DMP-A8, což vám umožní vychutnat si kvalitu zvuku zařízení s televizorem nebo projekčním systémem.

Pečlivě vybrané komponenty
Hlavní komponenty audio obvodu jsou nejvyšší kvality, včetně německých kondenzátorů WIMA, zvukových kondenzátorů Nichicon a Murata, japonských relé Omron, amerických Texas Instruments OPA a dalších. Tento pečlivý výběr komponent umožňuje DMP-A8 poskytovat profesionální kvalitu zvuku.

Profesionální nastavení a výjimečná kvalita zvuku
Abyste věrně reprodukovali vaši hudbu v každém detailu, DMP-A8 je precizně sladěn s jeho designem. Díky tomu poskytuje neuvěřitelná měření.

Výkonný, flexibilní DSP
DMP-A8 také obsahuje výkonný DSP procesor s ovládáním hlasitosti DSP, parametrickým ekvalizérem, FIR filtry, HPF/LPF filtrováním, zvýrazněním basů, kompresorem a správou zpoždění.

Bluetooth 5.0 vstup Eversolo DMP-A8 využívá čip přijímače Qualcomm QCC5125, díky čemuž je snadné bezdrátově streamovat hudbu například ze smartphonu nebo tabletu a zároveň si užívat vynikající kvality zvuku díky přenosovým kodekům aptX, aptX LL, aptX HD a LDAC.

SPECIFIKACE
Dotyková obrazovka: 6palcová LCD Full HD
DAC: AK4191EQ + AK4499EX
Vstupy:
1x Ethernet RJ45 (10/100/1000Mbps)
1x Balanced XLR
1x Single-ended RCA
1x HDMI ARC
2x Coaxial
1x USB-B
2x Optical

Výstupy:
1x Balanced XLR
1x Single-ended RCA
2x USB-A 3.0
1x HDMI I2S
1x Coaxial
1x Optical

Bezdrátové připojení: WiFi 2.4G+5G duální, Bluetooth 5.0
Stremovací služby: Tidal, Qobuz, Amazon Music, Deezer, Apple Music, Highresaudio, Paradise Radio
Podporované síťové protokoly: WebDAV, UPnP, AirPlay, DLNA, Tidal Connect

Vzorkovací frekvence: USB / I2S: PCM up to 32bit 768kHz, DSD up to DSD512
Optical / Coaxial : PCM up to 24bit 192kHz, DSD DoP64
HDMI ARC : PCM up to 24bit 192kHz
Podporované kodeky Bluetooth: SBC, AAC, aptX, aptX HD, aptX LL, LDAC

Barva: černá
Rozměry: 388 x 248 x 90 mm

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0