Triangle Esprit Comete 40th santos palisandr vysoký lesk

Kód:
TRG.ESP.COMETE40.SRG_4
Výrobce:
Cena s DPH: 37 490 Kč
Cena bez DPH: 30 983,47 Kč
Skladová dostupnost:
Na objednání

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Triangle Esprit Comete 40th santos palisandr vysoký lesk

Antal a Comete jsou dva ikonické modely značky. Odrážejí filozofii společnosti: zpřístupnit zvuk co nejširšímu spektru zákazníků a vzbudit emoce pomocí zvukového přednesu. Regálový reproduktor Comete svedl generace audiofilů svým prostorným zvukem a neuvěřitelným podáním nižších frekvencí. Tato výroční edice 40th Anniversary Edition se řídí stejnými principy a těží z nejnovějších optimalizací modelu Antal.


Je vybaven novým hořčíkovým (eloxovaný růžovým zlatem) kupolovým výškovým měničem, který nabízí vysokou účinnost a kontrolované zkreslení. Hořčík spojuje dvě požadované vlastnosti: lehkost a tuhost. Comete 40th profituje také ze dvou nových basových měničů. Použití kompozitní membrány vyrobené z dřevní buničiny, lnu a uhlíkových vláken, spojené s velkoryse dimenzovaným magnetem, zajišťuje pozoruhodné podání nižších frekvencí. Bohatý a čistý zvuk středobasového měniče vyrobeného z přírodního celulózového papíru, kterým je TRIANGLE znám, dokonale doplňuje tento akustický design s překvapivými zvukovými vlastnostmi.


Každý reproduktor obsahuje sadu příslušenství s různými přizpůsobitelnými hroty, které lze použít v závislosti na podlaze. Edice 40th Anniversary Edition byla navržena a vyvinuta důkladně, aby vám nabídla výjimečný hudební zážitek. Díky speciálnímu stojanu na reproduktory, S04 40th Anniversary, je tento reproduktor ideální pro místnosti menší než 25 m2.


 

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

Audiovector R Center Signature

Centrální reproduktor R C Signature řady R dánské značky Audiovector s vynikajícím zvukem je osazen 6.5“ sředobasovým reproduktorem s aramidovými vlákny a výškovým reproduktorem R EVOTECH. 240 W, 91,5 dB, 8 Ohmů.

Audiovector R Center Signature
Kód: arcsbil
64 990 Kč bez DPH 53 710,74 Kč
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0