Sonance PATIO 4.1 SYSTEM W/SR 2-125 (4 - SATS, 1 - SUB, 1 - 2-125 AMP)

Kód:
SNC.PATIO4.1SYSTEMAMP_4
Výrobce:
Cena s DPH: 73 490 Kč
Cena bez DPH: 60 735,54 Kč
Skladová dostupnost:
ihned

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Sonance PATIO 4.1 SYSTEM W/SR 2-125 (4 - SATS, 1 - SUB, 1 - 2-125 AMP)

Systém exteriérových reproduktorů a subwooferu 4.1 ze série Patio. Patio je navržen a zkonstruován tak, aby dosahoval maximálního možného výkonu ve venkovním prostoru, jako jsou například terasy a jiné menší plochy v okolí domů. Skládá se ze čtyř satelitních reproduktorů, jednoho 203 mm (8“) subwooferu a DSP zesilovače SR 2-125. Reproduktory jsou z nekorodujícího ABS krytu, díky kterému jsou odolné vůči povětrnostním vlivům a nepříznivým podmínkám. Nenápadný odolný design vám umožní vytvořit ideální pokrytí akustického prostoru úderným zvukem a zároveň zachovat čistý prostor bez rušivých elementů.


Série Sonance Patio je ideálním řešením pro ozvučení menších vnějších ploch špičkovým výkonem a skvělým pokrytím prostoru. Reproduktory se širokým rozptylem zajistí rovnoměrné akustické pokrytí celé plochy. Díky odolným materiálům a uzavřené konstrukci jsou reproduktory odolné vůči povětrnostním podmínkám a korozi. Soustava více satelitních reproduktorů a subwooferů by měla být strategicky umístěna tak, aby se minimalizovala nadměrná překrytí a „hluchá místa“ v oblasti ozvučení prostoru. Doporučené umístění satelitních modelů je každých 2.5 až 3 metry kolem oblasti pokrytí.


  • 4 satelitní reproduktory
  • 1 subwoofer
  • 1 DSP zesilovač SR 2-125
  • široké možnosti pokrytí větších prostor
  • nenápadný design odolný vůči povětrnostním vlivům
  • zemní kolíky pro pevné a bezpečné upevnění reproduktoru

 

kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0