Audiovector R 6 Signature

Kód:
R6SB
Výrobce:
Cena s DPH: 449 000 Kč
Cena bez DPH: 371 074,38 Kč
Skladová dostupnost:
Na objednání
Varianta zboží:
černé

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Audiovector R 6 Signature

Výkonný a sofistikovaný reproduktor pro náročné milovníky hudby. Dynamické, jemné, emocionálně odhalující a přirozeně znějící reproduktory s velkým důrazem na detail. Pevný a snadno ovladatelný reproduktor, který spojuje působivý výkon s luxusem a kultivovaností.

Nový systém Compoung bass

  • Audiovector Isobaric Compound Bass systém (ICB) se skládá ze 2 ručně vyrobených basových měničů, 6,5” interního wooferu a 8” externího downfiring wooferu. Basové měniče jsou spojeny zachyceným vzduchem v jejich společném vnitřním krytu. Systém „dýchá“ přes dokonale vyladěný bassreflexový port na přední straně reproduktoru. Tato konstrukce umožňuje hluboké basy, přesné přehrávání a zvýšenou dynamickou odezvu.

Nové Audiovector uhlíkové měniče

  • Kombinace technologie Titanium Coil, velkých výkonných keramických feritových magnetů a tuhé hořčíkové slitiny potlačující turbulence, 3-bodové zavěšené koše a membrány vyrobené z křížově tkaných aramidových kompozitních vláken, umožňují dosáhnout bohatého, čistého a živého zvuku. Všechny měniče jsou ručně vyráběny v Dánsku.

Design

  • Skříně R 6 jsou sestaveny ze silných nerezonančních vakuově tlakovaných skořápek a jsou konstruovány z tvrdého dřeva s vysokou hustotou (HDF) pro nejlepší možnou pevnost a nízkou rezonanci. Kapkovitý tvar v kombinaci s laminovanou, hustou, silnou a těžkou zadní ozvučnicí dále snižuje nežádoucí rezonanci skříně a zabraňuje stojatým vlnám. V Audiovectoru používají pouze pečlivě vybrané pravé dřevěné dýhy. Nabízí širokou škálu vlastních nátěrů, které jsou lakovány v Dánsku (Pouze na objednání).

R6 Signature technologie

  • IUC - individuální upgrade
  • LCC - nízká komprese
  • SEC - vylepšená zvuková scéna
  • NES - odstranění jevu kumulování energie

Technické parametry

 
Barva Černý lak
Speciální technologie IUC, LCC, SEC, NES
Výškový reproduktor Evotech Signature tweeter 4. generace
Středobasové reproduktory 2 x 16,5 cm AV Carbon
Basový systém 16,5 + 20,5 cm AV Carbon, Isobarický bass reflex
Frekvenční rozsah 28 Hz–26 kHz
Citlivost 92,5 dB/W/m
Nominální impedance 8 Ohm
Dělící frekvence 100 / 350 / 3000 Hz
Maximální příkon 450 W
Rozměry (v x š x h) 123,4 x 27,8 x 43,1 cm
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0