Audiovector R 6 ARRETÉ

4,5 pásmový sloupový reproduktor z nové řady R s výškovým měničem AMT Arreté 4. generace, středovými a basovými karbonovými měniči Audiovector, extra zadním papírovým středovým měničem a novým isobarickým bass reflex systémem. Nanoporový materiál, vnitřní

Kód:
R6AC
Výrobce:
Cena s DPH: 769 900 Kč
Cena bez DPH: 636 280,99 Kč
Skladová dostupnost:
Na objednání
Varianta zboží:
ořech

dotaz poslat odkaz hlídat cenu a sklad porovnat
Nastavit hlídání

Chci být informován:

Na Váš e-mail:


  • Popis
  • Foto
Popis k výrobku: Audiovector R 6 ARRETÉ

Popis produktu

 

Výkonný a sofistikovaný reproduktor pro náročné milovníky hudby. Dynamický, jemný, emocionálně odhalující a přirozeně znějící s velkým důrazem na detail. 

3” zadní středový měnič

  • Pro další zlepšení realismu a zvýšení hloubky ostrosti nyní nový R 6 Arreté používá zadní 3” středobasový měnič s vyhrazenou výhybkou. Technologie využívající zadní reproduktor je inspirována R 8 Arreté. Konstrukce dodává perfektně dávkovanou úroveň středů.

Nové výškové měniče

  • Měniče AMT jsou vybaveny ultra silnými neodymovými magnety, lehkou precizně potaženou mylarovou membránou a jsou namontovány a odpojeny od skříně ve třech bodech, což je patentovaný koncept Audiovector nazvaný No Energy Storage (NES). Výškové reproduktory jsou otevřené dopředu a dozadu a díky konceptu Soundstage Enhancement Concept (SEC) se mohou volně pohybovat. Všechny měniče jsou ručně vyráběné v Dánsku.

Nový systém Compoung bass

  • Audiovector Isobaric Compound Bass systém (ICB) se skládá ze 2 ručně vyrobených basových měničů, 6,5” interního wooferu a 8” externího downfiring wooferu. Basové měniče jsou spojeny zachyceným vzduchem v jejich společném vnitřním krytu. Systém „dýchá“ přes dokonale vyladěný bassreflexový port na přední straně reproduktoru. Tato konstrukce umožňuje hluboké basy, přesné přehrávání a zvýšenou dynamickou odezvu.

Nové uhlíkové měniče

  • Kombinace technologie Titanium Coil, velkých výkonných keramických feritových magnetů a tuhé hořčíkové slitiny potlačující turbulence, 3-bodové zavěšené koše a membrány vyrobené z křížově tkaných aramidových kompozitních vláken, umožňují dosáhnout bohatého, čistého a živého zvuku. Všechny měniče jsou ručně vyráběny v Dánsku.

Design

  • Skříně R 6 jsou sestaveny ze silných nerezonančních vakuově tlakovaných skořápek a jsou konstruovány z tvrdého dřeva s vysokou hustotou (HDF) pro nejlepší možnou pevnost a nízkou rezonanci. Kapkovitý tvar v kombinaci s laminovanou, hustou, silnou a těžkou zadní ozvučnicí dále snižuje nežádoucí rezonanci skříně a zabraňuje stojatým vlnám. V Audiovectoru používají pouze pečlivě vybrané pravé dřevěné dýhy. Nabízí širokou škálu vlastních nátěrů, které jsou lakovány v Dánsku (Pouze na objednání).

R6 Signature technologie

  • IUC - individuální upgrade
  • LCC - nízká komprese
  • SEC - vylepšená zvuková scéna
  • NES - odstranění jevu kumulování energie
  • FGC - zemnící systém Freedom
  • NCS - Přírodní krystalová struktura

Technické parametry

 
   
Speciální technologie IUC, LCC, SEC, NES, NCS, FGC
Výškový měnič AMT Arreté 4. generace s integrovaným filtrem S-Stop
Středobasový měnič 2 x 16,5 cm AV Carbon
Basový systém 16,5 + 20,5 cm AV Carbon, Isobarický bass reflex
Středový měnič (zadní) 7,6 cm Paper
Frekvenční rozsah 23 Hz – 52 kHz
Citlivost 91,5 dB/W/m
Nominální impedance 8 Ohm
Dělící frekvence 100 / 350 / 3000 Hz
Maximální příkon 450 W
Rozměry (v x š x h) 123,4 x 27,8 x 43,1 cm
 
 
kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku kliknutít zobrazíte maximální velikost obrázkukliknutít zobrazíte maximální velikost obrázku
Alternativní zboží

Audiovector QR5

Stejně jako všechny reprosoustavy Audiovector je celá od návrhu, výrobu, lakování až po kompletaci vyrobena v Dánsku ( 100% Made in Denmark). Ozvučnice se zaoblenými hranami je osazena reproduktory vlastní výroby.

Audiovector QR5
Kód: 901365
84 990 Kč bez DPH 70 239,67 Kč

Kef R11 Meta gloss black

Reprosoustava KEF R11 Meta je vlajkovou lodí z nejnovější řady R Meta.

Kef R11 Meta gloss black
new akce
Kód: r11metagb
161 980 Kč bez DPH 133 867,77 Kč

NEW REFERENCE 3 WALNUT

Podlahový reproduktor NEW REFERENCE 3 WALNUT

NEW REFERENCE 3 WALNUT
Kód: 21774_2
159 995 Kč bez DPH 132 227,27 Kč
tel: 603 494 686    otevřeno Po - Pá: 10 - 12  13-17 hodin
tel: 737 129 593

0 kusů / 0